Відправте своє ім'я в Марс, не залишаючи вашого комп'ютера.

Важкий землевласник на базі НАСА в Денвері

Якщо ви не можете перейти до Марса, ви можете надіслати свою назву на Марс. НАСА розпочала запис імен і прізвищ, які будуть літати на Червону планету, записану в мікрочіпі на борту Внутого землевласника в 2016 році. Вчені вважають, що цей спосіб можна привернути увагу людства до одного з основних завдань найближчим часом: розвідка Марса.

«Це веселий спосіб потрапити в космічне дослідження», - сказав Вільям Шатнер, відомий своєю роллю як капітан Кірк на Star Trek. Він вже отримав свою дошку.

У мене є мій @NASAInSight! Чи є у вас ваші? pic.twitter.com/i0A79gIkN5 - Вільям Шатнер (@WilliamShatner) 19 серпня 2015 р.
Це не перший раз, коли НАСА записав вентилятори і надіслав свої імена на простір. До нових горизонтів запустили у 2006 році, що нещодавно вилетіла минулу Плуто, проводячи імена понад 430,000 осіб.

У грудні 2014 року в космосі на безпілотних космічних апаратах «Оріон». Це був перший тестовий рейс космічних апаратів, який в майбутньому буде адаптований для доставки людей і вантажів на міжнародний космічний вокзал, для рейсів в місяць і до Марса.

В даний час компанія Mars InSight завершила роботу на базі Denver NASA.

Прийом заявок з іменами та прізвищами закінчується 8 вересня 2015 року. Вам необхідно заповнити онлайн-форму, яка 259,517 людей зроблялася так далеко.

НАСА має клуб "перманентних клієнтів", імена яких літають в кожну місію. Надані «світні милі».

Атлас V 401 ракета з InSight заплановано на 4 березня 2016 року з космічних портів на базі ВПС Вандтенберга, Каліфорнія. 28 вересня 2016 року відбудеться посадка на Марсі.

Джерело: geektimes.ru/post/260706/