Вчені продемонстрували, як не вистачає сну

46-річний У дослідженні взяли участь Сарах Шальммери, які мали змогу демонструвати, як впливає на наше тіло. Знижуючи сон через кілька годин, дослідники побачили основні зміни в зовнішній вигляд жінки. Перед початком експерименту вчені проаналізували стан шкіри обличчя. Виявилося, що через брак сну пори зросла 2 рази, а почервоніння з'явилася на поверхні шкіри. Sarah - сказав він: Я дивився набагато старше, ніж я був. Я мав кола під очима, розширені пори і дивні темні плями почали з'являтися на підборіддя. Я швидко втомився і стала дратівливою. І я захопив мій рефлекс. Спочатку жінка скидається тільки 4 години на добу, від 2 до 6 ранку. Вона не відчула, але вона не могла сказати, що вона була досить спокійною. "У другій половині дня я переживав дивне почуття, як похмілля, - Сарах описує її стан. Тоді час сну був збільшений до 6 годин. Це те, що Sarah виглядав як після 6-годинного знімку.

У середині тижня вона почала втомлюватися швидше і почала їсти більше солодощів. Вчені пояснили цей спосіб: «Для браку сну виробляється кортизол, стресовий гормон. Через це людина стає більш дратівливою. Також відсутність сну активізує сальні залози, що призводить до проблем шкіри. Крім того, відсутність нічного відпочинку припиняє виробництво гормонів росту, відповідальних за оновлення тіла. На останньому етапі Сара повернувся до сну не менше 8 годин на добу. Тільки через тиждень, проблеми шкіри були однією з останніх і жінка стала менш дратівливою.