Експрес IQ тестування

- Привіт, дівчина, давайте зустрітися з вами, що? Ху?
- Привіт там. Ну, якщо ви відповіли три мої питання, океї?
- Так, легко запитати!
до Що таке екстратериторійність? Хто маленький нідерландський? Що таке горизонт заходу?
- Що? Так само, розвідувальний тест, з'ясуйте його, сірий! У короткому випадку, перший дипломатичний термін, який схожий на дипломатичний імунітет, але не для осіб, але для територій, об'єктів різних автомобілів, формально, наприклад, на території іншої держави, добре, ви не можете оглянути, проникнути і так далі. Сама річ з рельєфним корпусом, як це. Урок голландських є сьомий століття, пейзажі, портрети на темному фоні, ріалізму, звичайно. Малий - добре, як, на фоні Рембрандтів всіляких сортів, вони виглядають блідими, але взагалі на рівні.
- Дімон, добре, вони фарбуються на квадрат, щоб закрити отвір в шпалерах, утилтарському мистецтві. Чистий бізнес замовлений, споживач кожного, дно в цілому, тут і «маленькі».
- Ви нічого не помилилися? Ви, заточений, пофарбуйте не менше склянки, після чого ми будемо говорити про утитарське мистецтво. Походимо, бро, ви реально.
- Гей, ви гона ескалати? Ви не ескалувати...
- Я шкода.
до О, дівчина, ми побачимо, ми побачимо, це, і, добре, гравітаційний радіус, добре, я не в астрофізиці, особливо там, я можу просто зробити один дзвіночок до Сіпломи, що я можу сказати? Що ти сміється, добре, у мене є ідея, не зовсім темний, добре, як, уточнити термін, або я буду формувати його неправильно, а потім ваших старших запитати мене?
до
- Привіт, Гарячий! Хто це? Мар Семенна щаслива, а Олеза – будинок? Сплячий? О, скільки сну? Я отримав. Просто викласти. Немає шуму? Мар Семенна, таке питання, викли мене, Я Сіплиго, шкода, я хотів попросити Олега, можливо, ви знаєте? Так, ви ще не чули від Hawking випромінювання в будь-якому теоретичному / експериментальному шляху? Я, yeah, I-I-OK, okay, подяки. Ху? Ми просто пиво, Марія Семенна, ви знаєте нас. Ми не будемо!
до В цілому, горизонт заходу є надзвичайно складним, якщо я скажу вам в цілому, я не лежаю, добре, чисто для згортання об'єкта - тяжіння настільки сильною на певному, типі, відстань, що немає інформації від об'єкта, все потрапляє в це, нічого від нього. Кванти світла та інших електромагнітних хвиль не викидаються.
- Життя, особливий режим, коротко. І тільки до воріт прийшли - ВОГРА виходить і невизначено перетягується на боки і все, поки кінець вас засить.
- Як, так, як Сірий говорить. Тут, хвіртки і заборона - це горизонт подій, а не літери зовні, або газети - всі коуми під себе. Але є така річ - Випробування, добре, це всі слова без обґрунтування. Для заборони, як і з нічого, від вакууму всередині зони пара раптом народжується - "мент-бой", але через тунельний ефект, як дитина за парканом потрапляє в вільний повітря, а коп залишається в зоні, га-га. Цей квантовий лабораторій, я не вірю в нього до кінця. Це важко реалізувати. Але якщо це правда, і згідно з усіма законами - не існує освітлення, завжди сяє хлопчика - тоді не існує горизонтів подій фізично, колопасар все ще випромінює невелику долину. Всі права, це Я не знаю багато про тему, я поставив його прямо.
- Моя назва Lena. А ти, Дмитро і Сергій? Чи є що Жігулевське? Чистий У мене є sip?