Час до закриття: Історії з відомих фондових бірж Чикаго

З огляду на те, що в місяць багато ринків майбутнього будуть закриті, колишні та поточні торговці вирішили розповісти про свої вгору і вниз.

2 липня CME Група закриє понад половину своїх 35 обмінів. Це буде великий крок до закінчення одного з видів торгівлі, який колись зробив Чікаго фінансовий центр Midwest, і місто почав думати як місце, де вступники можуть зробити фортуни.

Які майбутні ринки будуть закриті?КМ Група планує закрити 20 своїх 35 обмінів у Чикаго та Нью-Йорку 2 липня Нижче наведено перелік товарів, що торгуються на них.

• кукурудза
  • Пшениця
  • Соя
  • Соєва мука
  • Соєва олія
  • Тваринництво
  • Леан свинина
  • яловичина.
  • Мар
  • Goldman Sachs Індекс споживчих ресурсів (GSCI)
  • Продукція
  • Euro/dollar валютна пара
  • Федеральні фонди
  • У.С. Кадрові зв’язки
  • Валютні ф'ючерси
  • Індекс Дов Джонс
  • Індекс Nasdaq
  • Золото/срібло (Нью-Йорк)
  • Мідь/платін/палладіум (Нью-Йорк)
  • Енергетичні перспективи (Нью-Йорк)

Перспективи розвитку сільського господарства та будівництва залізниць. У зв'язку з зростанням поставок в місто пшениці, кукурудзи, яловичини та свинини, утворився певний ринок. Тоді, у 1848 році бізнесмени заснували Чикаго дошку торгівлі (CBOT), а пізніше, 1874 р. – Чикаго сільськогосподарська біржа, попередник Чікаго Мерантильської біржі (CME). У просторих біржових залах чоловіки — час були тільки чоловіки — кричущі і перетворилися в різні напрямки, щоб купити або продати контракти на постачання різних товарів в майбутньому.

Листопад 2014 Трейдери в «піті» на торгові параметри на євро/долларній валютній парі, найбільш активні «піти»

В результаті, для того, щоб укриття неспокійного натовпу Чиказької торгової палати, було побудовано 45-поверховий будинок на перетині вул. Джексона Бульвара та Ласаль. 9 червня 1930 р. після президента США Герберт Хоув надав символічну кнопку у Вашингтоні. У 2007 році, після злиття CBOT та CME, в цьому будинку з'явилися спільні торгові зали, а ЦІНИ на Вейккері були скасовані.

У останні десятиліття XX століття торгові зали заповнили тисячі трейдерів, які переповнені на запасі котів. Звідси, від агресивного натовпу, вони жестували і відштовхують своїх гарантій. Багато трейдерів приваблюють яскраві куртки, щоб виділитися в плювати і привернути увагу. І запроваджують майбутні контракти для фінансових інструментів, таких як облігації та валютні пари, а також варіанти ф'ючерсів, пропозиції компаній та фермерів можливість захистити себе від ринкових цінових походів.

Протягом десятиліть брокери та торговці з Чикаго торгували мільярди угод, роблячи їх багатим містом. Торговий центр. Як Чікаго на основі Cheiron Trading CEO Larry Shulman зазначає, що вони також пропонують будь-яку молоду людину з «підсиленням і частки ненависного таланту» повною кар'єрою і реальною можливістю зробити гарне життя.

Підвище електронної комерції, що відштовхує працівників з фондових ринків. Трейдери, брокери та інші працівники залишають пити через те, що обсяг електронних торгів на МСБ різко зросла протягом останніх десяти років. Джерело: CME Group. Примітка: Дані на фінансовий рік

Сьогодні на 2 акрів одного з 30 ям, відчайдушно намагаються зберегти кричущу систему від вимирання. До тих пір відкриються найбільш активні варіанти ями.

CME все ще найбільший світовий обмін ф'ючерсів, але за останні 20 років торгові фірми поступово перейшли на комп'ютери, підвищуючи частку електронних торгів на 90%. Компанія E-commerce продовжує рости і з розвитком високошвидкісних комунікацій, вона не обмежена географічно: багато фірм були засновані далеко за Чікаго.

CME не оголошено, коли він закриє залишилися 13 сайтів, але коли це робить – і це, ймовірно, станеться в наступні кілька років – як і арені, в якій торговці боролися щодня для своїх замовлень і спільноти, в яких зникнуть їхні довгострокові відносини. У рамках даної статті шість осіб поділяться досвідом роботи в пансіонатах та розповідають про те, що це означає для них і для міста загалом.

Ось і нижче відео відкривається, натиснувши на картинку.

Ім'яДжим Кларксон
Компанія: A&A Торгівля
Вік.58 років
Роль в плюватиброкери
Назва товару в плюватиЧлени худоби

«Коли фондовий ринок почав рухатися, брокери виштовхувалися з котла і мали зробити свій шлях назад до неї». Джим Кларксон показав зацікавленість в торгівлі в коледжі і після закінчення навчання почав свою кар'єру на фондовому біржі як месенджер. Незабаром він отримав роботу з брокером, який в 1994 році був обвинувачений шахрайським і відправленим в тюрму, і весь бізнес пішов до Кларксону і його колеги. Компанія A&A Trading в даний час виконує замовлення для купівлі та продажу великої рогатої худоби для фермерів в середині заходу.

У 1982 році, коли я був тільки від початку на фондовому біржі, отвір для торгівлі Euro/Dollar валютної пари [обґрунтовано до Європейської валютної одиниці ECU, яка була використана з 1979 по 1998 і була попередником євро] був так заповнений, що брокери були відправлені на 6:30 ранку, щоб зайняти місце, тоді як ринок відкрився тільки на 7:20. Коли фондовий ринок почав пересуватися, брокери виштовхувалися з котла, і вони повинні знову потрапити до неї. Збудження за міри.

У «піті» були різні персонажі. Розробки, які намагалися переформувати ринок за рахунок свого інтелекту. У зв'язку з цими даними і, будучи більшими гравцями, можуть впливати на рух ринку. У цій капульдроні були люди з великим інтелектом, люди з з'єднаннями, деякі були як і, і всі вони намагалися заробити гроші.

Обмін приніс величезний дохід до міста і був дуже великим роботодавцем. Крім того, всі працівники, зібрані в центрі міста, кожен день, тому всі бари і ресторани в області були повні, і були в два рази більше барів і ресторанів, як зараз. Така активність продовжує до початку 2000-х років, після чого вона почала відхиляти.

На даний момент ми маємо алгоритми проведення електронних торгів. На мій час ринок привели великі торговці в плювати, володіючи цінною секретною інформацією. На сьогоднішній день ринок ведеться за допомогою електронної комерції.

Любитель валиків

Ім'яКріс Граффа
Компанія: Торгівля WH
Вік.30 років
"Роль" в плюватиТоргівля
Назва товару в плювати: параметри облігацій

«Я пам'ятаю, що спочатку застрягнув масштаб, швидкість і безпосередність того, що сталося. Кріс Грасффа переїхав до Чікаго після закінчення навчання з Весліанського університету в місті Середнітаун, Connecticut, зі ступенем бакалавра економіки та оселився на WH Trading, одна з багатьох високочастотних торгових фірм. Після роботи месенджером і клерком на фондовому біржі він став трейдером, що сидить перед комп'ютером. Після роботи протягом декількох років Кріс повернув на торгові параметри на 10-річні зобов’язання, але як трейдер.

У мене є аналітичний аналіз. Я був дуже активний, і я сказав, що я все це зробив, щоб досягти успіху в цій галузі, як якщо я народився для нього.

Я пам'ятаю, як спочатку я був вражений в масштабі, швидкості і прямості того, що сталося. Це досить очевидний. Все так реально і легко відчувати. Я ще пам'ятаю, як збуджена я. Ось, я не хочу сидіти на моєму столі 12 годин на добу і дивитися зміни столу, які я, ймовірно, доведеться зробити інакше.

Це як роликовий берег: кілька днів будуть успішними, деякі не будуть. Ви повинні бути готовими. Коли я це зробити, я дійсно люблю те, що я можу зробити. Я можу прокидати кожен день і піти працювати в очікуванні нового дня, нові можливості, нові виклики, які я буду стикатися. Кожен день відрізняється і кожен є новим викликом. Не існує місця для монотонії: навіть повсякденна робота відрізняється щодня.

Я сказав, що «піт», де опції торгуються на євро/долларній валютній парі зникнуть 3-4 роки. Я сказав про те, що про 10-річні опціони торгової ями. Але я намагаюся тримати місце в піт. Я ще не можу досягти успіху, тому що занадто багато людей хочуть. Всі обміни можуть закрити протягом року, 10 або 20 років; вони можуть закрити протягом 18 місяців. Але я впевнений, що я можу зробити e-commerce за потреби. Хочеться мені, що універсальні фахівці завжди будуть затребувані: якщо ви добре в декількох сферах, то ви завжди будете мати можливість досягти успіху в одному з них.

Один спосіб або інший, люди будуть потрібні певні товари – бути його кредитним страхуванням або опціями нафти – і я буду їх сидіти на комп’ютері. Також я впевнений, що моя компанія, як багато інших, зробить все, щоб зупинитися в свинцю, а потім я просто повернуся до електронної заборони.

Шторм холіганів

Ім'яВірджинія МакГати
КомпаніяМакгатеї Товари (President)
Вік: 56 років
"Роль" в плюватиброкери
Назва товару в плювати: варіанти пшеничного майбутнього

«У мене багато людей згадували мене занадто непристойними словами, тому іноді мені довелося відповісти на свого роду». – Вірджинія МакГати У 1983 році перейшов на Чикаго Торгово-промислову палату, де працювала в плювати на промислову кукурудзу, а пізніше торгувала варіантами пшениці. Заснувала товари МакГатея у 1987 році.

Я пішов через найважчі випробування і нестерпні страждання. Важко вірити, що мені вдалося. Про мене дуже складно говорити. Це було так важко, якщо ви були занадто чутливими або не розвивалися достатньо впевненості, я консультую вас залишитися далеко від нього.

Як тільки я вирішив стати брокером, я намагався зрозуміти сутність бізнесу на практиці. "Я ніколи не дозволяв жінці торкнутися своїх замовлень, навіть якщо вона була єдиним брокером в цій торговій кімнаті." Я просто не чекав почути ці слова. Побачити мене ще гірше, тому ви можете уявити, що сказали мені.

Мені здається, що важко вижити без грубості, тому якщо ви хочете, щоб інші поважати вас, ви повинні лікувати їх дуже суворо. Багато людей називають мене занадто непристойними словами, тому іноді мені довелося відповісти на свого роду. Я навчився підпорядкувати людей, які люблять, тому якщо хтось захотівся конкурувати з ними, вони пошкоджують його.

Трохи пізніше були комп'ютери, які стали досить потужною зброєю, і вони дали мені неоціненну допомогу. Перш за все, я не розумію, що їх поява буде перетворюватися на весь ринок, а точніше, стати на цьому ринку.

У своїй фірмі почав працювати один з найбільш пам'ятних періодів мого життя. Ми всі працювали по боці: кожен торгував щось або заповнює паперову роботу. Я щасливий, що я змогла зробити компанію на цей рівень і дати можливість кожному з них незалежно від того, скільки вони заробили. Це був незабутній досвід і я думаю, що кожен з вас зустрінеться. З тих пір, як ми мали щось для обговорення на таблиці подяки.

Підтримка новачків

Ім'яЛарна Шульман
Компанія: Cheiron Trading (CEO)
Вік.59 років
"Роль" в плювати: колишній трейдер
Назва товару в плювати5-річні варіанти ф'ючерсів і варіанти облігацій

«Для багатьох, як клуб інтересів, це ваші друзі; це ваш шлях життя». – Ларна Шульман У 1982 році Ларрі Шульман став одним з перших для торгівлі 30-річніми варіантами Треасу при Чиказькій торговій палаті. З тих пір він викладав багато трейдерів мистецтва торгівлі в піт і онлайн торгівлі. Сьогодні, його компанія, Чейрон Трейдинг, використовує 15 осіб, і вони здійснюють виключно електронні торгівлі за процентними ставками і контрактами на постачання товарів. Ларрі ще запам'ятовує свою першу торгівлю на біржі.

Я не можу сказати слово. Я був так нервовим. Я був просто паралізований. Я спробував дати сигнал брокеру, щоб купити 14 ф'ючерсів і негайно вести переговори по телефону з клієнтом. Наскільки вони обидва з'ясували те, що я бажав з них, але це було просто весело. Але це був хороший урок для мене, бо з часом я приніс сотні людей в бізнес. Я розумію, що це було схоже, щоб бути новачком в цьому бізнесі, скільки нервів потрібно зробити це і як незвичайне це місце і сама робота здавалося б.

Я дійсно став експертом в цій галузі. Щоб досягти успіху на фондовому ринку більш ніж 30 років тому, було потрібно в першу чергу, щоб швидко розраховувати на розум, агресивно і координувати голос з жестами.

Для багатьох, як клуб, це ваші друзі; це ваш шлях життя. Вам подобається бути тут. Багато хто вважає за краще мати власний стенд в торговій кімнаті, а не власний офіс, оскільки вони працювали тут протягом 30 років, і торговий зал став другим будиноком.
Я вже в Чикаго, і я не хочу рухатися. Зараз фірми з'являються в Техасі і Монреалі: є великі гравці, які займаються високочастотною торгівлею. Тепер ви можете почати свій бізнес в будь-якому місці, тепер це не проблема. 20 років тому ви повинні почати його в Чикаго.

Багато змінювалися шляхи навчання. Методи успіху не будуть як демократичними, так як вони були 30-40 років тому. Тепер ви повинні працювати в ранньому віці: ви повинні мати можливість вибрати правильний університет і навчатися diligently.
Неймовірно, що у вас буде кілька окремих джерел доходу, оскільки працює окремий бізнес передбачає додаткові витрати. Ваша компанія стає все більш популярним. У минулому ви можете бути невеликим підприємцем з Чікаго, де знаходиться ціла бізнес-спільнота. Речі зараз різні.

Відносини та економічний вплив компанії різні: я думаю, що вони зменшилися. Навіть якщо ваш загальний бали вище, це не означає, що ваш вплив буде сильнішим. Якщо компанія має дохід $1 млрд, вона буде менше впливати, ніж тисячі фізичних осіб-підприємців з виручкою $1 млн. Ця група тисяч людей має більше зв'язків, ніж ці компанії.

Голос досвіду

Ім'яЛі Стерн
Компанія: ЛБС (Президент)
Вік.:88 років
"Роль" в плювати: колишній трейдер
Назва товару в плювати: сої майбутнього

«У будь-якому випадку, фондові біржі закриті протягом тривалого часу. 95% торгівлі тепер здійснюється за допомогою комп'ютерів. до Лі Стерн Лег Стерн торгує в Чикаго Торгово-промислова палата більше, ніж будь-який; його членство датується 1949 року. Він був визнаний неприйнятним трейдером, який займається торгівлею, а також заснував власну прозору компанію, гарантуючи виконання зобов'язань по операціях. У 1992 р., коли один із своїх клієнтів нелегально спробував монополізувати ринок товарів США, Штерн втратив $6.5 млн. (Чому він не був заряджений.) Тепер ви не побачите Стерн в торговій кімнаті: він торгує різними контрактами з комп'ютера, розташованих в одному з офісів будівлі CBOT.

Після армії я отримав роботу як месенджер на CBOT. Після Другої світової війни я служив в армії США. Я чую CBOT, бо один з моїх друзів був членом цього року. Я був у Росвелтському університеті. Початок роботи месенджера о 9:15 і закінчився о 13:30, а заняття розпочалися о 14:00 і закінчилися о 17:00, тому у мене був ідеальний графік.

У перший день торгів дуже мало грошей. Я мав $ 500 в моєму обліковому записі, тому я повинен бути дуже обережним, щоб зберегти його, тому що якщо я втратив цей гроші, я б викинути. Я повинен продати своє місце на біржі.
Коли я прийшов до CBOT, більшість людей були ворожі до євреїв. Звісно, згодом люди різних вірних почали активно торгувати на фондовому біржі і стали її членами, чи стали ірландські католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі католицькі слов’яни.

Сьогодні ринок виріс так багато, що сучасна торгівля не може бути у порівнянні з торгівлею, яку я брав участь у зворотному зв'язку в 50-х, 60-х, 70-х і 80-х. Вони незрівняні: розмір сучасного ринку величезний.

У будь-якому випадку, обміни запасів закриті протягом тривалого часу. 95% торгівлі здійснюється за допомогою комп'ютерів. Єдині люди, які будуть вражені закриттям фондових кішок, ймовірно, ті, хто зараз торгують в них. Я знаю багато моїх однолітків - вони молодші, ніж мене, але я називаю їх однолітків -- хто знаходить його дуже важко почати працювати на комп'ютері. З якоїсь причини я не маю проблеми з цим.

English, Українська, Français...

Ім'яIan Молодий
Компанія: Ведмедя брокера
Вік.35 років
"Роль" в плюватиКлерк
Назва товару в плювати: варіанти ф'ючерсів на парі євро/доллар

«Ви відчуваєте, що ваша робота намагається заплутати вас? Цей натяг є захоплюючим, Yang Yang Young працює як clerk в Bear Brokerage і знаходиться в "піті", де опції торгуються на євро/Dollar валютної пари, найбільш активний "піт" на Чикаго Mercantile Exchange. Після навчання за два та півтора роки, після чого повернувся до рідного міста і став месенджером в Чикаго Торгово-промисловій палаті. Він тепер допомагає одному брокеру приймати замовлення від місцевих трейдерів.

Ми пішли в Вегас і нові Орлеани кілька разів з хлопцями в Bear Brokerage. У певній точці вони стали справжньою родиною для мене. Коли ви повинні мати справу з такою довірою та іншими грошима людей, це дає вам початок керівника для майбутнього. Вони повинні спиратися на вас, і коли ви відчуваєте свою довіру, ви дивитеся, "Довірте мені." Вони знають, що я не закручувати або зробити помилки. Я працюю в цьому режимі вже давно - ви звикли до неї. Після того, як ми стали одними.

Я також помітив, що наша компанія є найбільш багатонаціональним порівняно з іншими компаніями. Деякі компанії мали лише білі працівники. У нас були євреї, католики, африканські американці, Белізани, Азіатки, мексиканки. Ми всі так різні, і ми всі працювали разом. Ми мали цей принцип: якщо ви робите роботу, ми найняти вас.

У піті є певний хвилювання, коли інші витісняють щось, і ваші колеги намагаються розбити його. Це незнімне відчуття. Немає одного іншого досвіду роботи щодня. Ви відчуваєте, що ваша робота намагається заплутати вас? Такий натяжний натяг, і це завжди так. Я думаю, що це чому запасні риси все ще існують: люди потребують їх.

Біржа надала багато гідних робочих місць, а люди люблять те, що вони робили. Про те, як ви дізналися про місто. «Я працюю на CBOT». Ви можете писати історію Чікаго, що дуже важливо для міста, фінансово. Я не хочу, щоб піти.

Наскільки ми знаємо, рівень торгівлі все ще високий в варіантах, тому ми намагаємося залишитися в цій області, поки це не буде. Це абсолютно надзвичайна, божевільна подорож.

Доступ до іноземних фондових ринків (включаючи Чикаго фондову біржу) можна отримати через ITinvest. Крім того, ви можете придбати акції іноземних компаній (наприклад, Apple, Google та Facebook) на складі Санкт-Петербурга. Тут ви можете побачити огляд американських компаній.

Джерело: geektimes.ru/company/itinvest/blog/260494/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное