Мама з раком зробила щось дивним для своєї дочки.

Темпера Макмані, 35, діагностовано стадію 2 раку груди в квітні 2013 року. Незважаючи на боротьбу з фіерцесом і кілька курсів хіміотерапії, страшні захворювання метастазують до печінки і поширюються на кісткову систему. У серпні 2014 року жінка дізналася, що вона була допущена. Люккілько, нагрівач знайшов спосіб продовжити бути частиною життя дочки, навіть після того, як вона загинула. " Це серцебиття, щоб дізнатися, що моя дочка і мій чоловік буде сумним для мене, коли я пішов, але немає нічого, що я можу зробити, щоб захотіти їх, Heather сказав.

«Чи можу я дати свою дочку любов, підтримувати і дати їй знати мені, коли я не навколо?»

Теплиця прийшла з чудовою ідеєю. Вона вирішила створити вікно пам'яті для своєї дочки, що складається з багатьох нот на різні випадки

«У мене є сенс контролю над речами, які ніхто не може контролювати». На сьогоднішній день Heather створив близько 40 листівок, відео, листівок і книг в одній коробці.
Нотатки та листи містять повідомлення для кожного важливого випадку в житті своєї дочки Brianna, в тому числі вітання: День народження, участь, весілля, перша дитина, перша робота, отримання водійського посвідчення, різних ювілеїв і, нарешті, привітання з Днем Матері. Р

Тим не менш, Heather не обмежував себе нотами для "великих днів" Теплогер писав ноти з заохочуваннями на жорсткий день, затишна листівка для втрати улюбленого вихованця, захоплююча листівка, яка діє на тип «використання у асах», ніжна материнська картка з «гугами», картка, що вітає перше пиво Брянни, одна листівка для розбиття хлопця, а також листівки нагадують Брянну, що вона красива, тому вона не забуває себе, і що її мама горда її.

І в той час як інші люди будуть відставати, що вони пропускають життя дитини, Heather знайшов спосіб зупинити час.
«Мост люди просто вмирають, і це його. Я був удачливий час для приготування. Я роблю все, щоб зробити його легше для моєї родини, щоб залишити. Кожна жахи по-різному. Але якщо є будь-який спосіб, я можу забезпечити комфорт, я його використовувати. Він приносить мені комфорт і спокій. " "