10 думок Папи Франциска стосовно сім'ї

Познайомитися, що іноді є думки, щоб кинути цю неяскраву роботу, повсякденне життя. Відправте від метушливого міста, бруків, шуму від нескінченних будівельних проектів. Зайдіть до тихого, мирного місця, де ви можете відчувати себе безкоштовно і щасливо.

Природно, є достатньо недоліків, які переходять в село для постійного проживання, але ми будемо говорити про переваги, які настільки великі, що вони можуть покрити всі недоліки.

1,1 км Житло

Купити гідний будинок 150 км від Москви на 2-3 млн рублів. І на околиці Москви на 5-6 млн (ціна за 2015 рік). Покупка будинку, ви надамо собі житло до старого віку. І в варіанті з одною, вам доведеться змінити його на більшу квартиру після народження першої дитини.

Купити кілька автомобілів для себе і іншої половини. Залишайтеся ще кілька мільйонів.

Що вибрати? Закрийте одну на околиці Москви або власному будинку з сюжетом та персональним флотом?

2. Здоров'я

Ви можете поліпшити здоров'я на будь-якому етапі способу. шум листя дерева заспокоює, свіже повітряні загоює і очищає легенів, проходить в ліс знімають напругу, депресію і хронічну втому.

Велике місто ставить тиск на людину, його умови сприяють постійному виробництві адреналіну. У зв’язку з цим багато людей відчувають відчуття швидкості життя, постійного «мового». Постійно жити в цьому режимі гарантує вам проблеми здоров'я.

3. У Ніяких сусідів, ніхто не турбує вас.

Коли у сусідів є діти, це може бути дуже дратує. Вони спекотні, а потім сіли на ніч, потім бігти рано вранці. Так само відбувається, коли сусіди роблять ремонт. Оскільки стіни тонкі, все чутно. Якщо ви не любите, ви живете з великою сім'єю. І кожен має настоятися.

4. Їжа.

Тепер не дивно, що продукція з магазинів є сумнівною якістю. З цієї нагоди ви можете викинути стільки, скільки вам подобається, але з цим, застібка, нічого не можна зробити. Але ви і ваша сім'я може бути захищена від хитрощів незламних виробників. Вирощування овочів, ягод і зеленню самостійно, ви дізнаєтеся істинне значення фрази «посередньо дружній продукт».

5. Умань Сила і спокій

Це основна причина, чому я хочу переїхати на сільську сторону. Сон тут міцний і глибокий, що сприяє не так багато до свіжого сілового повітря, але і невимушеної тиші. І в цілому цей шум настільки винятковий, що рідкісний трактор викликає тільки приємні емоції.

6. Жнівень Можливість зібрати друзів на великому столі

953690

Абсолютно всі умови, щоб мати великий час з друзями або родичами - прямо в вашому будинку. Що може замінити барбекю в свіжому повітрі до звуків гітари? Це те, що найкраще буде виглядати спокійне літо. Серед інших відмінних способів проведення часу, незнайомих мешканцями міст, відпочинком у власній бані та басейні біля озера.

7. Про нас Потрібні гроші

р.

Життя в с. Ви можете надати собі всю необхідну їжу цілий рік, за винятком деяких продуктів. Це може бути зароблений з продажу надлишків від вашого садиби (наприклад, овочі, овочі тощо).

8. У Ви можете відмовитися від політики.

У місті дії органів більш виражені, ніж у сільській місцевості. У селі ніхто не піклується про людину, він живе, як він хоче. Без вболівальників, звичайно, без порушення законів. У селищі не існує такого щільного управління органами влади, як у місті.

9. Навігація Розширення для любителів активного відпочинку

У селі є багато можливостей і місць для спорту. Наприклад, взимку не потрібно навантажувати автомобіль з обладнанням і приїхати сотні кілометрів, щоб пропустити через сосновий ліс. І на замороженому ставку ви можете ковзати, абсолютно безкоштовно і без очікування вашої сесії, так як це відбувається в місті.

10. естетика

На цій точці я думаю, що не повинно бути супроводження. Естетика дикої природи не можна порівняти з естетикою міста. Ці сірі бетонні будинки, пишні, брудні - викликає людину тільки негативні емоції. Чи є це прекрасний ліс, величні гори, приглушення річок, поширення луків?