520
Вам потрібен Rockefeller? Ніцца історія.
Один підприємець був до вух у боргі і не бачив з ситуації. На нього отримали кредити. Постачальники вимагають оплати.
Він сидить на парковій лаві з головою у своїх руках, дивуючи, що може врятувати свою компанію від банкрутства.
На перед ним з'явився старий чоловік.
«Я бачу, що тебе, — сказав він.
Після прослуховування бізнесмена, старий чоловік сказав:
- Я думаю, що я можу допомогти вам.
Він попросив бізнесмена його ім'я, написав перевірку і поставити його в руці, кажучи:
- Візьміть ці гроші. Я зустрінеш з вами точно один рік, і в той час ви можете дати їм мені.
Тоді він вийшов і зникнув, як він з'явився.
Бізнесмен побачив в руці чек за $ 500,000, підписаний Джоном Д. Рокфеллером, потім один з найбагатших чоловіків у світі!
"Я можу закінчити всі мої проблеми миттєво!" - сказав він.
Але замість того, підприємець вирішив поставити квитанцію в сейфі. Меє думка про своє існування дав йому силу, щоб справити свій бізнес.
При оновленому оптимізмізаці він застрягає прибуткові пропозиції та розширені умови оплати. Він зумів зробити деякі великі продажі. Протягом декількох місяців він знову вийшов з боргу і знову почав заробляти гідні гроші.
Через рік він повернувся до парку з цією перевіркою. Стара людина з'явилася в призначеному часі.
І в той момент, коли вдячний підприємцю захотівся повернути йому чек і поділитися своїми досягненнями, медсестра побігла і захопила старика.
"Я так радий, що я зловив його!" вона проголошена. - Я сподіваюсь, що не турбувати тебе? Він завжди відходить від дому і каже всім, хто Джон Д. Рокфеллер.
Підприємець був просто струнким. Він провів цілий рік в бізнесі купівлі та продажу, впевнено, що він мав половину мільйонів доларів у своєму сейфі.
Впевнений, що це не було грошей, реально або уявляв, що перетворило життя навколо. Це була його нова впевненість, що дав йому силу досягти всіх, що він зараз має.
3 подарунки в Werner