710
Чи є це літак? Чи є це птах? Ні, це Volkswagen Futura.
Увага!
Як часто ви отримуєте враження, що це хитрощі, що збуджена про телевізор, вже було зроблено кимось? Іноді я отримую, що теж відчуває.
Послання журналу "Техніка юнацтва" на 91-й рік я побувала коротку замітку про останню модель Volkswagen. Ось повний текст замітки:
Не потрібно водія?
Автомобільна компанія Volkswagen розробила свою модель 90-х "WV - Futura". Новий дизайн є рульовим приводом на всіх чотирьох колесах з електронним регулюванням і повністю автоматичною системою парковки в даній місцевості за допомогою лазерних і ультразвукових датчиків. І на шосе, однакові датчики постійно міряють відстань до сусідніх автомобілів і при необхідності антіпації дають сигнал про небезпечні підходи.
Трохи шукаю в Інтернеті, я дізнався: концепція мала дизельний двигун з об'ємом 1715 кубічних сантиметрів, місткістю 82 кінної сили. Загальна вага автомобіля становить 1000 кг. Прикріплюється хороший білий салон в червоному смузі.
р.
Слід зазначити, що в цілому автомобіль досить схожий на Tesla модель X. Тут у Вас є хороший електронний прохід у вигляді шумоочисних систем, стоянки, запобігання зіткнень і т.д., тут і дверцята «фалконових крильцях» (хоча потім вони були названі гумовими крилами), прогресивним і потоковим дизайном кузова, що зменшує аеродинамічну стійкість, досить низьку вагу автомобіля і велику площу скління. Без двигуна електричний. Крім того, замість звичайного радіатора автомобіль охолоджується за допомогою системи випаровування! Звісно, це рішення призначене для зменшення перетягування, що робить машину більш економним і менш шумним.
Але, можливо, більшість з усіх, я привернув до рульової рульки задніх коліс.
Це був концепт автомобіля назад. Як ви знаєте, вони мають одну долю - піти на виставки і полити красивими жінками. Але тепер ці технічні рішення, ще більше сердець, зайдіть в серію.
Електроенергія замінює дизель.
Автостоянка Автопілот
Маленька РК-панель? Великий сенсорний консолі!
З одного боку, який представлений як інновації, насправді, вже давно зробив старі гіганти. Але з іншого боку, ці гіганти, з усіма їх ресурсами, боялися давати шлях до ідей і навіть робочих систем. І тепер через це вони ризикують зловити, що виглядає комічно.
Ви думаєте, що Volkswagen повинен поставити автомобіль на лінію складання? Чому десятки Nokia, Sony та багато інших гігантів не бачили світла дня і, звичайно, відчувають ребірж в руках своїх маленьких конкурентів? Де ви працювали, коли-небудь поховали хороший проект? Так, і пізніше хтось впровадив їх і вони знімають. Не знаю, можливо, не проголосувало 125 осіб. 72 затриманий. Тільки зареєстровані користувачі можуть брати участь у опитуванні. Приходьте, будь ласка,
Джерело: geektimes.ru/post/260078/
Тим кухар вкладено в розвиток ультраекономічного душу
Філоскоп - портативний неволотильний відеоплеєр кінця XIX століття