жіноча конспірація або що таке значення чоловічого існування

Лідія Раєвська – матір Стифлера

Епіографія
Я не потребує небесних
Я не хочу.
Я повинен бути спокійним. І гладка кішка.
Також не ебать мій мозок.

Всім відомо, що жінка може ебать без роздягання. Крім того, ця майстерність властива нам генетично, від народження. Будь-який хлопчик з дитячого садка знає, що дівчата є істотами з іншої планети. Тут він сидить в далекому куті пісочниці, і він має танкову битву там. Наші спеціалісти, які припускаються, є незгодними. А потім хоп - за спиною є дівчина! Дівчина з чотирьох, з лялькою під нею пахви. Вона дивиться на нього в тиші за два хвилини, а потім просить: Що ви робите?
Він не відповідає їй, звичайно. Що таке питання. Ви сліпі? Чи не ви бачите, що є танкова битва і фашисти, які піддаються удару?
Вона може бачити. Не те, що він бачить. Вона бачить хлопчика, який викопав всю пісочницю, яка має пісок в носі, вуха і навіть на голові. В одній руці він має пластиковий танк без гусениць, в іншому – волянський солдат з тоновою ніжкою, який кидає вгору крім «Breathe!», і збуджена про щось. Чи не ви приступили? І тепер дівчина пояснить йому, що він ідіот. І його ігри приступають. І в цілому, це всі брудні і в піску, і вона буде скаржатись на вчителя і вона кладе його в кут.
Він переносить до останнього, сподіваючись, що це істота з хвостиками тепер відійде і залишить його самостійно. Але істота з косами ніколи не залишить його останнє слово. Ні. І вона точно знає, як привернути увагу. І тепер невелика ніжка в коричневих пісочних кроках на своїх барикадах і траншеях.
Це його. І автоматично ручні підйомники самі, і маленькі виворітні пластівці в лобі з пластиковою лопаткою. Відьміть рум'яну гудзику, учитель переходить до роял, читає лекцію, що дівчата не можуть бути відхилені, і він зараз повинен попросити прощення від Світла.
Він дивиться на похилому Світлу, на якому життєрадісно вона стоїть біля вчителя, намагаючись вичавити пару більше сльози з себе, і з усіма його чоловіком глухий відчуває: це жіноча конспірація !!! Чому він апологізує для цього неглибоким світлом, що є першим для запуску? Чому ніхто не хоче слухати його? Чому ніхто не слухає всіх своїх спроб розповісти вам, що Світло приступив до ваших траншей? Він болить дівчину, незалежно від того, як? Увімкнено, і давайте апологизация, buddy. Чи хоче він чи ні. В іншому випадку, тепер він буде стояти в кутку, а ввечері його матір скаржаться про нього, і його матір, його найближчий чоловік, також скажуть: Коля, як можна вбити дівчину шпателем? Пристосувати до світла відразу і перед мною!
У чотири роки хлопчик стає чоловіком. Людина, яка в своїй шкірі усвідомила, що вона коштує дорожче, щоб боротися з жінками. Краще тримати тихий. Або пацієнти відповіли всі питання, що стосуються жінки. І Бог забороне вас гойдалитися в ній лопаткою! Жінки мають чарівний подарунок, щоб матеріалізувати прямо з тонкого повітря пари інших жінок, які висять над вами, і сподобається вашій совісті і змушувати вас патологізувати нічого.
У дитячому садку, це ваш вчитель і мати. У школі її друзів і її вчитель. І на двадцять п'ять, все відразу: ваша мама, і її мама, і їх подруги, і навіть дружини власних друзів! Все, що вони будуть охоплювати вас, як Homu Brut's ghouls і Howl, shout і frighten ви з Viem.
Ви просто грали танці! Ви прийшли з роботи, втомлений як Дядько Том і так само, як голодний, і нічого не їсти в домашніх умовах! Тому що ваша дружина на дієті. Немає одного буде їсти в цьому будинку протягом місяця, не навіть кота. І намагайтеся сказати слово про це! Дружина заспокоїла в її голосі, говорить про те, що ви зраді і свині - після того, як вона пішла на дієту тільки для вас! І ви, замість того, щоб зацікавити свою жертву, зануривши її, запитуючи на шматки м'яса?
Ні, ви можете спробувати поїсти на неї ще довго, як ви хочете, і порізати, що ви вже любите її дуже багато, і вона не потребує ніяких дієт, і в цілому вона дуже красива і тонка, але все в марно. Не можна почути тебе. Вона вмирає на телефон, скаржавшись про вас на маму і десятку подруг. І всі симпатії з нею і скажуть: Тексти пісень, а це означає: І ми попередили, що ви були кози і качка! Ви не слухали.
Або, можливо, ви ніколи не були в танці. Може бути, так як ви були дитиною, ви звикли дивитися на боби в мікроскопі, і ви все ще це робимо. Ви можете мати три ступені в мікробіології, але хто ебать це? Чи не ви помітили, що у вас була нова зачіска і фантазія омбре барвника? Який звір ви так несердно? Ви помітите що-небудь інше, ніж ваші сиськи в мікроскопі? Чому всі жінки люблять чоловіків: вони йдуть риболовлі, вони грають танці, як люди - ти один любитьш, з козаками!

Так, нам потрібен вільний час. Всі 24 години на добу. У той же час ви повинні якось керувати роботою і заробляти гроші. Так само, як Олена Красива, вночі. Під час сну ми. В той час як ми спати, нам не потрібно. Скористайтеся перевагами цієї чудової можливості, щоб заробити гроші! О, що там, ходити так ходити – можна навіть швидко відійти на риболовлі, подивитися на сиськи в мікроскопі і грати танцюючі. Паралельно з отриманням грошей. Так що ми прокидаємо вранці - і поруч з ліжком ви і гроші. Крім того, ви також повинні бути свіжими і сонними, тому що ми випікаємо і хочемо мати секс і сніданок в ліжку.
Як ви все, ми не дбаємо. Не тому, що ми притулок, але тому, що ми народилися таким чином. Звичайно, виняткові жінки, які розуміють все, хто не може стояти мозку, і хто навіть з вами гасить фашистів. Але вони дуже мало, і вони добре приховують. Не їсти самостійно.
Ваша робота полягає в тому, щоб знайти їх.
Я думаю, що я просто з'ясував сенс чоловічого існування.

Ваш текст за посиланням. й