1068
Як замінити дорогий порошок для посудомийної машини? Очищення запахів посудомийної машини
Мийка для миття посуду, ви думаєте, без їх дорогих порошків не вийде! Я зроблю себе таким: змішати 2 чайні ложки соди з 2 ложками борсу (порошок борсу). В результаті вас здивує. До речі, посудомийна машина з часом повинна бути оброблена для запахів з однаковою соди - посипати половину склянки соди на піддон, а потім приводити машину в цикл змивання.
Холодильник, мікрохвильова піч, плита з нержавіючої сталі, кавоварка, соковижик, термосхема (будь мені, що ще потрібно мити) - Все це з содою.
Губки, з якими ми промиваємо страви, слід відкинути на кожен тиждень і купити нові - вони гарячі мікробів. Що кажуть. Я пішов. Я лікую мій губки з такою ж содою і зберігайте губку в содовій воді вночі. Сода дуже добре при видаленні запахів. Не можна лосити, щоб покласти соду в холодильник вночі.
Зварювальний контейнер на кухонному шафі також любить подружитися з соди раз на тиждень.
Так, це факт: наші коти як пек, так і сов. І що пахнуть в лотку. Ми кладемо соду в наповнювачі, і не існує запаху. І готовий аромат варто лопатися!
Ми скануємо. Чи можна чистити білку і мати чорну смугу? Чи з'явилася дитина з восковим олівцем? Якщо ви хочете, зробіть соду випічку, якщо хочете, зробіть коштовний ескіз.
Миття шпалер, як содовий розчин.
І килими добре очищають і позбавляють неприємний запах такої ж сухої соди. Просто вакуумуйте його правильно пізніше.
Ключі фортепіано часто жовтіють. Продовжити?
У ванній кімнаті практично все можна мити соди: від плитки на підлогу до плитки, до стелі.
Ні дезодоранта? Сода на пахви!
Не варто купувати дорогі мийки і відбілюючих виробів. Якість будь-якого з них може бути розширена, додаючи соду. Я використовую Tide, і я залити соду чверть склянкою. (Я не кинувся зморшок, або, для запаху.) З останнім циклом полоскання залийте склянку оцту їдальні, пом'якшуючи тканину і видаліть електростатику.
Ми лікуємо опіки: швидко запікаємо соду в льодовій воді, змочуємо тканину і опікуємо, і продовжуємо наносити до перепаду печіння.
Загорнути на сонці? 4 чайні ложки соди на склянку води.
Вирізати себе під час гоління? Чайна ложка соди на склянці води і ватний вовняний крій загоює
Чи можна відбілити зуби? Або ви в небезпеку захворювань пародонту? Я тримую соду і сіллю разом з зубною пастою, прямо в простому погляді, тому я не забуваю. Подрібніть зуби і ясен з соди і сіллю. А хто зношує знімні зубні протези – зберігають їх в розчині соди вночі і очищають суху соду для відбілювання.
Dandruff, знову: втирати суху соду в шкіру голови. І ви знаєте, що лакові фіксатори, нарешті, шампунь? Додати соду в шампунь.
У унітазу: не купуйте на етикетках туалетних освіжувачів - соди це, дорого.
Не платите за дорогі м'ясні пом'якшувачі – це те саме, що наша сода, але в фантазії красива. Чи потрібно м'ясо обсмажити швидко - туш, і навіть бути м'яким? Тексти пісень, а це означає: Ліпа не приступає, кожен хоче щось. Що ми робимо? Подрібнити шматок соди і протягом декількох годин в холодильнику. Перед приготуванням замочіть м'ясо в проточній воді, видаліть залишки соди, щоб вони не в дусі. Навіть стара тканина таким чином можна порізати під молодим веало.
Як перевірити соду випічки? Якщо ви виділяєте соду оцтом, а в той же час навушник ламається, то сода виснажена. (Не кинути його: покласти його на дно трави можна, і дати решту працювати добре.) Ущільнений пакет содового життя 18 місяців, відкритий тільки 6 місяців. Не можна застигти, щоб замінити свіжими і читати дату закінчення терміну дії на пачці.
Ви хочете мати рибний запах? 2 чайні ложки соди на літр води і з рушником або серветкою в цьому розчині загортають рибу або шматочки філе. За годину в холодильнику. Ми змиваємо, і зробимо
Ваші омлети будуть пишні, якщо ви даєте соду на кінчик ножа, і прискорити приготування квасолі, соду також допоможе. Також, коли ви з'їдете, чи є пеа каша або лобіо, вам не буде, pardon ma English, poop.
Ні дріжджі в будинку? Не проблема. Чи є вітамін С або аспірин? Змішаний один з двох фітингів з содовою в міру, що вам потрібні дріжджі. І ви знаєте, що це дивно? Ваше тісто не піднімається до тих пір, поки воно не потрапляє до духовки. Але там...
І хто любить, коли руки пахнуть після приготування цибулі, часнику, риби, ножів теж не пахнуть краще? Тексти пісень, а це означає: І ми розумні, ми будемо мити руки соди замість мила.
Вони купили баночку таких красивих олій, і вони так оцет, сметана. Де наша сода? Тільки ретельно - в контакті з оцтом піде міцне піноутворення, тому покласти баночку в раковину.
Я не люблю це, коли мийка брудна. Що робити з часу: Я заливав кілька ложок соди в отвір на лову гриль і похизнув цей чохол оцтом. І якщо це забито, вона відрізняється: в пачці солі з гіркою і окропом, ця сіль (але краще очищається від Пепсі і кака).
Як очистити пральну машину
Бюрократія в космосі: Buzz Aldrin опублікував список подорожей для поїздки в місяць