Як замінити дорогий порошок для посудомийної машини? Очищення запахів посудомийної машини

Як замінити дорогий порошок для посудомийної машини? Очищення запахів посудомийної машини

Мийка для миття посуду, ви думаєте, без їх дорогих порошків не вийде! Я зроблю себе таким: змішати 2 чайні ложки соди з 2 ложками борсу (порошок борсу). В результаті вас здивує. До речі, посудомийна машина з часом повинна бути оброблена для запахів з однаковою соди - посипати половину склянки соди на піддон, а потім приводити машину в цикл змивання.

Холодильник, мікрохвильова піч, плита з нержавіючої сталі, кавоварка, соковижик, термосхема (будь мені, що ще потрібно мити) - Все це з содою.

Губки, з якими ми промиваємо страви, слід відкинути на кожен тиждень і купити нові - вони гарячі мікробів. Що кажуть. Я пішов. Я лікую мій губки з такою ж содою і зберігайте губку в содовій воді вночі. Сода дуже добре при видаленні запахів. Не можна лосити, щоб покласти соду в холодильник вночі.

Зварювальний контейнер на кухонному шафі також любить подружитися з соди раз на тиждень.

Так, це факт: наші коти як пек, так і сов. І що пахнуть в лотку. Ми кладемо соду в наповнювачі, і не існує запаху. І готовий аромат варто лопатися!
Ми скануємо. Чи можна чистити білку і мати чорну смугу? Чи з'явилася дитина з восковим олівцем? Якщо ви хочете, зробіть соду випічку, якщо хочете, зробіть коштовний ескіз.
Миття шпалер, як содовий розчин.

І килими добре очищають і позбавляють неприємний запах такої ж сухої соди. Просто вакуумуйте його правильно пізніше.

Ключі фортепіано часто жовтіють. Продовжити?
У ванній кімнаті практично все можна мити соди: від плитки на підлогу до плитки, до стелі.

Ні дезодоранта? Сода на пахви!

Не варто купувати дорогі мийки і відбілюючих виробів. Якість будь-якого з них може бути розширена, додаючи соду. Я використовую Tide, і я залити соду чверть склянкою. (Я не кинувся зморшок, або, для запаху.) З останнім циклом полоскання залийте склянку оцту їдальні, пом'якшуючи тканину і видаліть електростатику.

Ми лікуємо опіки: швидко запікаємо соду в льодовій воді, змочуємо тканину і опікуємо, і продовжуємо наносити до перепаду печіння.

Загорнути на сонці? 4 чайні ложки соди на склянку води.

Вирізати себе під час гоління? Чайна ложка соди на склянці води і ватний вовняний крій загоює
Чи можна відбілити зуби? Або ви в небезпеку захворювань пародонту? Я тримую соду і сіллю разом з зубною пастою, прямо в простому погляді, тому я не забуваю. Подрібніть зуби і ясен з соди і сіллю. А хто зношує знімні зубні протези – зберігають їх в розчині соди вночі і очищають суху соду для відбілювання.

Dandruff, знову: втирати суху соду в шкіру голови. І ви знаєте, що лакові фіксатори, нарешті, шампунь? Додати соду в шампунь.

У унітазу: не купуйте на етикетках туалетних освіжувачів - соди це, дорого.

Не платите за дорогі м'ясні пом'якшувачі – це те саме, що наша сода, але в фантазії красива. Чи потрібно м'ясо обсмажити швидко - туш, і навіть бути м'яким? Тексти пісень, а це означає: Ліпа не приступає, кожен хоче щось. Що ми робимо? Подрібнити шматок соди і протягом декількох годин в холодильнику. Перед приготуванням замочіть м'ясо в проточній воді, видаліть залишки соди, щоб вони не в дусі. Навіть стара тканина таким чином можна порізати під молодим веало.

Як перевірити соду випічки? Якщо ви виділяєте соду оцтом, а в той же час навушник ламається, то сода виснажена. (Не кинути його: покласти його на дно трави можна, і дати решту працювати добре.) Ущільнений пакет содового життя 18 місяців, відкритий тільки 6 місяців. Не можна застигти, щоб замінити свіжими і читати дату закінчення терміну дії на пачці.

Ви хочете мати рибний запах? 2 чайні ложки соди на літр води і з рушником або серветкою в цьому розчині загортають рибу або шматочки філе. За годину в холодильнику. Ми змиваємо, і зробимо

Ваші омлети будуть пишні, якщо ви даєте соду на кінчик ножа, і прискорити приготування квасолі, соду також допоможе. Також, коли ви з'їдете, чи є пеа каша або лобіо, вам не буде, pardon ma English, poop.

Ні дріжджі в будинку? Не проблема. Чи є вітамін С або аспірин? Змішаний один з двох фітингів з содовою в міру, що вам потрібні дріжджі. І ви знаєте, що це дивно? Ваше тісто не піднімається до тих пір, поки воно не потрапляє до духовки. Але там...

І хто любить, коли руки пахнуть після приготування цибулі, часнику, риби, ножів теж не пахнуть краще? Тексти пісень, а це означає: І ми розумні, ми будемо мити руки соди замість мила.

Вони купили баночку таких красивих олій, і вони так оцет, сметана. Де наша сода? Тільки ретельно - в контакті з оцтом піде міцне піноутворення, тому покласти баночку в раковину.

Я не люблю це, коли мийка брудна. Що робити з часу: Я заливав кілька ложок соди в отвір на лову гриль і похизнув цей чохол оцтом. І якщо це забито, вона відрізняється: в пачці солі з гіркою і окропом, ця сіль (але краще очищається від Пепсі і кака).