Ви не можете дістатися з karma. Баба Яга і хлопчик

Психотерапевтичне знайомство було зібрано молодим хлопчиком семи років. А причина стала ідеальною незрівнянною справою своєї боротьби з суб'єктами світу фея-тальського світу - а саме Баба Яга.
Дитина, яку я повторю знову, сім років, залишилася наодинці вдома, називає маму для роботи і каже: «Мама, така річ, я... вбитий Баба Яга». Це його. Мати, очевидно, не зовсім розумію, що відбувається до своєї дитини, трохи турбується, приходить додому. Що вона бачить?
Баба Яга.
Ну, що було насправді справи. В той час як дитина була в будинку окремо, дверний дзвінок. Дитина запитала, хто це? Звідси "Баба Яга". Відкрийте двері для мене
до І чому?
- Я хочу грати з вами.
Дитина відкриває двері, а реальний Баба Яга стоїть на паломці, в казковій книзі - кіптява розфарбована, всі загортають крихтами - все, як це, тільки степа, щоб побачити за ліфтом залишився стоячим. Давайте грати. Баба Дитина Яга була зафіксована у ванній кімнаті, зафіксувавши його на гачок – такі ігри. І самі - дайте по кутах, шафах і іншим речам. Замкнений гравець якось зумів відкрити двері, взявши, без западу, молоток, покритий себе ззаду, і ... бліда на голові. Баба Яга мертвий і дух пішов. Ну, мій син назвав мою матір'ю, інформувати про свій досвід.
"Баба Яга" пізніше виявився сусідом на суді, який,
Я скористався можливістю отримати прибуток.
Це те, коли вона була похована, весь вхід сміється.