502
Своєчасне весілля
Впродовж останніх років, друзі, Костя і Анна, нарешті, вирішили одружитися.
І сорок, разом за мільйон років. У вересні в школі підуть мільйони з них, дочка Даша.
Звичайно, весілля не грандіозне, тільки для себе. Але в будь-якому випадку наречена в дороге біле плаття була сліпою як зварювання, так і наречена в смугастому костюмі спробувала триматися. Ми щасливі, не сподіваємось.
Ми всі вражені в маленьку кімнату і анімовано Galdeli, чекали тітка з дратівливим голосом і червоною текою, щоб урочисто назвати молодий на рахунок.
Там був пауза і маленька Даша, з дорослим зачіскою, гучно запитав:
Чому ти і Дад одружився сьогодні?
Всі мої друзі в дитячому садку, батьки вперше зустрілися, потім закохалися в любові, потім одружені, і тільки потім мали діти. Чому ви не отримали шлюбу? Не знаєте, що ти любиш один одному?
Пауза миттєво перемогла весь номер і стала безглуздо.
Наречена навряд чи чинила свої підбори і непристойно відповів:
- Дашулья, що ви робите? Звичайно, ви зробили.
Чому я не одружився, перш ніж я народилася?
Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа Покажіть вам все.
- Татусь, покажіть мені.
Костя зірвала в Анни, як казахський снайпер на Гітлеру, і, намагаючись бути відлякуті, відповів:
Даша, я не подбаю про вашу частість зараз, будь ласка, будьте спокійно, нехай це пізніше. Ми будемо говорити пізніше.
Даша перетнула її руки на грудях і приготував багато.
І загальний пауза з небезпечними пострілами поглядів не давайте йти з цих.
Я не мав вибору, але щоб вставити мої "5 kopecks" для викопування сімейного скандалу:
Даша, якщо ви хочете, я розповім вам, чому ваші батьки не отримали багато років тому.
- Я хочу, я хочу, розповісти мені!
Це великий секрет, щоб вони не хотіли розповісти вам. Покажіть, якщо вони дадуть мені, я розповім вам секрет.
Дівчинка побігла мамі і потопає в весільній сукні, одягнена:
Мама, тато, нехай Дядько Grubas розповість мені все!
Костя і Алла дивилися війні, але невдоволені.
Я продовжував:
- Ну, потім слухайте: один раз, дуже довгий час назад, коли ваш тато і мама просто зустрічалися і впало в любов, звичайно, вони збиралися одружитися, навіть всі гості вже запрошували, але потім вони раптом думали: "І коли-небудь в майбутньому, у нас буде дитина, хлопчик і, можливо, навіть якщо удачливий, дівчина".
Даша посміхалася і недбала, підтверджує, що вона була просто дівчина.
Отже, ця дівчина буде народжена, виростити, стати досить великим, як ви, і один день вона запитати: Мама, тато, що було ваше весілля? Добре? Яка сукня? Красивий? Що таке торт? Великий? ?
Що б ви сказали вам батьки? Так, весілля було весело, але було так довго тому, що ми дійсно не пам'ятаємо, і фотографії, на жаль, були втрачені десь.
І тоді ваша мама і тато думав важко, зібрали всі гості і сказали: «Соррі, шановні гості, але з весіллям доведеться покінчити ще десять років, і все це заради нашої ненародженої дитини». Немає нічого, що ви можете зробити. Але коли ця дитина народжується і росте вгору, то приходять і весело.
Ми були всі маленькі, звичайно, але нічого не робили, тому голодні і пішли додому, щоб почекати ще десять років.
А тепер, Даша, тільки сьогодні, так як саме десять років пройшли, ви народилися, виросли і тепер ви можете стати справжнім гістьом на весілля ваших батьків, щоб побачити все з власними очима. Чи не дивно?
Даша вішала навколо шишок нареченої і нареченої і сказав:
Мама, тато, ви найкращі, найсмачніші батьки на землі! Я люблю тебе дуже, дуже багато.
Батько Костянтина тихо, але з почуттям гумору, захопити свою руку і навіть запрошувати мене до риболовлі.
свінгери