1,1 км Зупинити гроші.
Коли я прийшов в Україну, я купив собі мобільний телефон тільки $ 50, і тут я бачив навіть 18-річну дівчину з телефоном, який коштує між $ 200 і $ 500.
2. Почати економити гроші.
В ідеалі ви повинні зберегти 10 до 50% вашого доходу. Логіка проста: коли ви не маєте грошей, ви не маєте шанс скористатися новими можливостями бізнесу, і водночас, ви не маєте шанс перевірити один з основних законів грошей: «Моней приваблює гроші. й
3. У Інвест в нерухомість.
Нерухомість може бути хорошою інвестиційною можливістю.
4. У Захистіть гроші.
Інвестуйте свої гроші ретельно і мудро!
5. Умань Інвестувати гроші з розумними, досвідченими людьми
Найкращий інвестиційний партнер - хтось, хто вже має досвід створення грошей. Він зможе розповісти вам, які інвестиції вигідніше і які надійніше.
6. Жнівень Знайдіть нові способи, щоб переконатися, що гроші, які ви економите, приносить вам більше грошей і які гроші приносить вам більше грошей. Це, гроші, які ви економите, ви повинні інвестувати знову і знову. Правило від Роберта Флетера: Тільки після того, як у вас є п'ять джерел доходу, ви можете витратити 10% на розважальні та великі покупки.
7. Вчимося.
Вам необхідно дізнатися, як зробити більше грошей. В ідеалі слід вивчити щотижневе дослідження для подальшого збільшення прибутку. Рекомендую:
Зіг Зіглар. "Чи ви вгорі."
Наполеон Хілл. "Тожиток і вирощування багатих"
• Джордж С. Клейсон. Найбагатший людина в Вавилоні