Подумайте про це, або дайте каву. . й

Молодий дівчина приходить до її батько і каже:
Отець, я втомився, у мене є таке тверде життя, такі труднощі і проблеми, я плавлюся з поточним часом, я не маю більше сил. Що робити?
Замість відповідей батько кладе три ідентичні горщики води на вогонь. Він прокинув моркву в одному, кладуть яйце в інший, заливають фаршировані кавові боби в третій. Після того, як він вийшов морквою і яйцем і заливається в чашку кави.
Що змінилося? Він попросив дочку.
Морква і яйце кип'ятять і в воду розчиняють кавові боби.
Ні, моя дочка, це просто суперфіціальний погляд на речі. Дивитися, тверда морква, що була в окропі, стала м'яким і незрівняним. Яйця крихкий і рідкий. Зовні вони не змінилися. Вони тільки змінили структуру під впливом тих же несприятливих обставин - окропом. Тож люди – міцні зовні, можуть стати непристойними і слабкими, де крихкі і ніжні тільки загартовані і зміцнюються.
до А кава? вона запитала.
Ой! Це весела частина! Кава квасоля повністю розчинена в нове хостичне середовище і змінила його в чудовий ароматний напій. Особливих людей, які не змінюють через обставини – вони змінюють самі обставини і перетворюють їх в щось нове і красиве, скориставшись і знаннями з ситуації.