Половина життя стартувала на смарт-годинників з Android Wear

Серед розробників і модераторів всіх смуг, вона стала хорошою традицією для запуску старих іграшок для ПК і консол на здавалося б непристойних пристроях. Це може бути калькулятором або навіть старою цифровою камерою від Kodak.

Doom вже працює на все, що має принаймні деякі електронні та дисплеї. Гра була навіть грав всередині її. Зараз на смартфоні з ОС Android було запущено новий рівень. Половина життя вимагає більше ресурсів, ніж Doom. І, здається, LG G Watch забезпечує комфортне середовище для іграшок.

На жаль, ви не можете використовувати мишу або клавіатуру, але ви можете грати, контролюючи процес власним пальцем. Звісно, проходячи «халф» на дисплеї 1.65 все ще приємно. Але ось реалізація запуску гри на годиннику здійснюється за принципом «Я можу запустити, бо я можу». Тепер час подумати про картину про тролейбус з лофа хліба, але краще читати інтерв'ю з автором цієї картини.

Для успішного запуску іграшок, Dave Bennett використовується додаток SDLash, який здатний емульувати ігровий двигун GoldSource, який використовується Half-Life. Виконуючи певні дії за характером прив'язуються до сенсорних кнопок на екрані.

Детальні інструкції про те, як запустити гру на годинникі, наведені в блозі автора.

Джерело: geektimes.ru/post/259364/