3 ПРИЧИНЫ, ПОЧЕМУ НЕ РАБОТАЕТ, КОГДА МЕЧТАЕШЬ ПО-КРУПНОМУ

Легендарна Олеся Новикова, чому знаючи, що думки не працюють, коли ви мрієте про великий

У той же час, що наші думки є матеріалом, який я дивився на світ і його процеси дуже різним чином.

Займав мене шість місяців, щоб остаточно консолідувати це відкриття в моєму житті - хороші приклади, що це працює (і особисті приклади) були багато: укладені договори, люди показали. Але був один "але" і він взяв мене ще 5 років, щоб побачити його. Якщо мій досвід дозволяє комусь швидко прискорити і «дивитись» трохи раніше, я буду розглянути свою місію.

Це «одна справа» – це численні методики тамування та фокусування думки, які працювали над думками, скажуть, середній рівень. У реальності я звик до життя. Коли потрібно було «прогнати» щось швидко, обставини відразу ж, якби магія, розгорталася на моїй користь, коли потрібно було трохи більше, занадто, найчастіше, виявилося, але не було глобальних рухів.

Так ви були просто задніми меблями з одного будинку. Пофарбовані стіни, змінені картини, знімають щось, додали щось. Але сутність залишалася однаковою - метри, виділені вам, не розширюються. За великим рахунком, ваші обмеження, що залишилися з вами.

Дизайн двоповерхового котеджу не можна повторювати в однокімнатній квартирі, незалежно від того, як скручуються. Але можна побудувати новий будинок.

Я не пам'ятаю цікавого відкриття пари років тому, що не важливо, де я пішов, мій рівень доходу залишився однаковим протягом багатьох років, чи я був керівником відділу в 2006 році в Камчатці або менеджером з продажу в готелі в Балі 2011 року. Зокрема, в межах 2 тис. дол. з стелею 3 тис. Що в Камчатці, що в Таїланді, що в Балі. Це смішний? Каркас і стеля перенесли з собою по всьому світу.

Росія-Балі оптимісти віщали: Ціни на Балі нижче, тобто є більше можливостей. За 2-3 тис. дол. на місяць для однієї людини є приватна садиба, і миючий засіб, і новий автомобіль в оренду, і йога, і дорогий ресторан, і трава, і повага іншим, і море, звичайно. Будь-який, що ви хочете. І в Росії, особливо в Москві і особливо для відвідувачів, це жива заробітна плата.

Я не можу сказати, що більше. Це самовизначення. Ви все ще не можете придбати нерухомість у такому місці. Ви не можете йти до кінця світу, як Антарктика. І так і так далі. Ніщо не змінилося – це ще одна рама з стінами розміром 2х2 і невеликою перестановкою всередині. Моя фінансовий рівень була на однаковому рівні, що означає, що я не виріс професійно.

Гроші – це зручний приклад, оскільки номери специфічні і зрозумілі, на відміну від емоцій або внутрішніх станів. Але я можу сказати, що вище «переміщення», коли зміни не впливають на глибокий рівень, але тільки полірують поверхневі ознаки, що стосується всього іншого.

Відносини. Коли ви занурите себе в іншому романтику (або навіть шлюбі), здається, що цей час буде точно різним (особливо після того, як я думав правильно), а через півроку або рік все повертається до нормального – щось не прилипає. Або робота, здається, що тут – нарешті знайдеться, але ви не помітите, як глибинники «це не шахта» і починає повільно викусити зсередини. Сім'я Я дійсно зробити. І все це з знаннями, смарт-книжками та техніками, які я практикував з різним успіхом близько 12 років.

Я почався з підтвердженнями, коли я був 16 і продовжував «попередити меблі» мого життя у всіх сортах способів до 28 років тому, коли я почав робити велику різницю.

Перше, що я повинен визнати себе:

Не вдалося працювати.
Не підтверджувати, не візуалізувати, не розуміти, що це все працює.

Не було прориву, деякі потужні підйоми до абсолютно нового рівня.

До мене були два очевидні питання:

Чому не так (що я знаю і застосувати) роботу, коли ви мрієте великих?
Це необхідно розуміти. В іншому випадку, «перезавантаження» не буде працювати і надфінансові зміни стануть в життя
Як це зробити (що я знаю і застосувати)?
Сьогодні, денний пункт #1
Чому це не працює, коли ви мрієте?

1,1 км Відсутність регулярності та неможливості для збереження ритму позитивних змін
Я 16. Я навчився вперше про техніку роботи з підсвідомими (і мої думки) – підтвердження. Упродовж 16 років вона купила, коли вона була й 16. У книзі був зовнішній вигляд, що з усіма його, він сказав, що він може навчити мене життя, оскільки він досить "збитий" в ньому. Я пам'ятаю, що книга була досить нудною. Що я прочитав це ще незрозуміло, але якось я отримав розділи на підтвердження і техніку видалення внутрішніх затискачів. Ось ми йдемо. Щодня я почав працювати над собою і тілом. Порізання історії до її сутності, результат був таким: Я якось позбавлявся від підліткових комплексів дуже швидко, отримав претенд, закінчився, перейшов на нове дослідження, оселився моє особисте життя і знайшов роботу (Я працював, коли я був у школі). І? І давав всі техніки близько 19 років. Звичайно. Як продовжити? Так як це все добре і так добре.

...

Я 26. У Непалському лісі я приймаю курс медитації Vipassana, третій день загальної тиші та наполегливої практики. Я не можу захопити свою сутність. Я не можу захопити її. Але не виходить. "Чому я бачив це перед?"

На третій день практики введена сама методика медитації (перші дні ви готуєте до неї) і я був теплим на голові: це так само, як техніка видалення затискачів, які я практикував себе на 16 років! Це майже те ж саме: спостереження тіла, розслаблення. Я повністю забув про це і тут знову - прийшов в моє життя, як ліки для внутрішнього кидання. У 16 році був підліток, а 26? Але потім ще один, більш серйозний питання прийшов до розуму:

Що, якщо зараз, після практики, яка допомогла мені так багато в віці від 26 років, я забув знову і в кінцевому підсумку зупинити практику?

І ви знаєте, я чув чітку відповідь всередині мене. Дзвоніть його галюцинацією або голосом душі, я не подбаю. Я чую чітку, неемоційну і, я б сказав:

"Ми знову зустрінемо в 10 років."

Ви хочете постраждати ще 10 років? Ви хочете дізнатися більше 10 років? Ви хочете ще 10 років бути нереалізованими? Ви хочете «відкрити» знову в 10 років, які думки є матеріалом, а техніка зняття затисків ідеально балансує внутрішній стан? Чому? Ви робили це протягом 10 років? - Я сказав себе.

«Якщо ви не починаєте робити свій шлях зараз, ми знову познайомимося з 10 років», - написав він. Я хочу вірити це моя душа, не йому. Він засвоюється внутрішнім сходженням. Вони дають вам інструменти і ви відкинути їх.

Пробіг ще 10 років? Або почати практикувати зараз і не зупинятися? Не зупиняйтесь, коли це погано. Не зупиняйтесь, коли це добре. Не зупиняйтеся, коли все добре. Практично працює з думками та штатами.

Думки є матеріалом, але ви повинні працювати з ними регулярно, кожен день.

Те ж саме стосується всіх інших практик і дій.

Я дуже часто зустріти людей, які купують у своїх історіях про своїх улюблених книгах і кіно про можливість думки, але коли я розповідаю їм, що я особисто візуалізую кожен день, вони дуже дивні і просять: «Всі дні? й

Так, друзі, кожен день. А що, до речі, написано у всіх книгах.

Я використовую для бігу на практиці теж, тільки коли хвост був горінням - але це безумовно не вийде, що великий. Я випробуваю його за свій час. Але однотонно, день за днем, заточувати свою реальність - ви можете створити роботу мистецтва і найголовніше - в рамках і розмірах, які вам подобається. Це більше не "фурнітура до перепланування".

2,2 км Перевага в сигналі
Якщо ви хочете багато грошей, але в той же час невеликі заощаджуйте кожну копійку (не дайте в бізнес, але просто заощаджуйте)
Якщо ви хочете багато грошей, але засудити тих, хто робить багато грошей (не вірите, що великі гроші можуть бути чесно)
Якщо ви хочете зустріти кохану людину, то ви відмовляєтеся від всіх ваших друзів, які вже зустрілися.
Якщо ви хочете одружитися, але “дивитися”, що немає вільних.
Якщо ви хочете одружитися, є люди навколо вас.
Якщо ви хочете спробувати, але не можете.
Якщо ви хочете більше від вашого життя, але нереально
Якщо ви хочете візуалізувати, але подумайте, що це не працює
Якщо ви хочете створити себе, але в той же час думаєте, що вам потрібна допомога в цьому.
Якщо ви хочете змінити, але думаєте, що ви знаєте все.
Проблема зв'язку Ваш телефонний сигнал. Подбайте про налаштування.

Біліфи – сірі кардиналики нашого життя. Вони керують процесом, не щоденними візуалізаціями. Ви можете закрутити картину в голову так само, як ви хочете, але до тих пір, поки у вас є суперечка глибоко всередині, це не вийде. Для того, щоб перейти на нову вагу, потрібно «відьмати» самостійно за своїми глибокими переконаннями. А потім здорові добрі думки будуть носити вас з бризою.

Як перезавантажити?

Від'єднатися від усього, крім реальних прикладів, які ви можете (в області, яку ви піклуєтеся про). Щоб знайти таких людей, чи реально, в Інтернеті, або у книгах, які торкнулися душу – займіть свою технологію «як це може бути?» і не відволікаючись від будь-якого зайвого – додо-до-до (що кажуть, що ви думаєте або хочете), поки він починає працювати, доки ваша стара віра «Я не можу» або «нереальна» не вичерпається.

Це ефективний спосіб. І це на поверхні.

Ілюстрація

Іноземець в Росії. Выберите борщ вперше. Як зробити його самостійно, бо він готує супи так добре в домашніх умовах?

Варіант 1. Він купує їжу оком, дивиться на рецепт (також глімпсе, він зайнятий людиною), змішує все, а замість буряків він кладе авокадо (навіть, він любить авокадо, він сміливий і готовий до експериментів, плюс він добре вариться в домашніх умовах), а замість капусти одна морква. Діон. Спробуйте? Шит і шит. Хто б полум'я? Автор рецепта, звичайно.

Абсурд? Ніпа. реальність. Люди приймають «піроти» з порад-сухів-ідей, вони якось змішують його, вони закінчують не отримувати те, що вони бажали, вони або самі, щоб бути некомпетентним (хоча це не про талант, але про лінь і невідповідність, яка змінює справу), або сам автор, або ідею.

Варіант 2. Але є інший спосіб дізнатися, як приготувати традиційну страву в новій країні. Зніміть свою подразню і довірте, якщо вам подобається, як тайський суп Том Ям. Ви приїхали в ресторан, їсти тарілку, добре, остудити Том Ям - готовий вчитися техніки приготування?

Довірити технологію і зробити так, як це говорить. Якщо ви робите все для варіння, то він добре виявиться і рука буде начинкою, то буде переносним, щоб виїхати самостійно. Нехай перший раз буде захоплений, робити це знову. І коли ваша страва буде успішним, тут йде момент, коли ви можете експериментувати самостійно. Ви не можете покласти буряк в Tom Yam, але ви можете грати з спеціями.

Якісна імпровізація отримана тільки професіоналами.

По дорозі, однакове порівняння, якщо ви уважно дивитесь, застосовуєте музику і в спорті.

3. У Побачити думки. Ми думаємо більше, ніж ми робимо.
Це історія про «це прийде мені», якщо я візуалізую багато. Ну, спробуйте.

М'язи ніколи не закачуються нашими думками самостійно. Це відноситься до фізичних м'язів і духовних м'язів.

По суті, всі причини є відсутністю регулярності роботи з думками, втручанням сигналу власних переконань і відсутністю повноцінних системних дій. Поки досягти якісно нового рівня, потрібно бути точним і цілеспрямованим, як стрілка, коли всі ваші переконання, наміри, щоденні слова, стани і дії спрямовані на один напрямок, який ви обираєте. І зможете зберегти свій рейс до цілі, до тих пір, поки не потрібно, не змінюючи курс. Думки в цьому процесі виконують важливу функцію навігації, а також слугують прискоренням, а дії відповідальні за виконання самого польоту.

Ми отримали Друге питання. Як я впевнений, що все, що я знаю і використовувати працює добре?

Ви чули про бліх? А ті, хто зробив експеримент стелі? Вона була такою: вони взяли банку, висаджують блохи, закривали її кришкою. бліх стрибають і стрибають, але вони не могли стрибати - тільки боролися проти кришки. У деяких випадках вчені відкрили банку. Не було більше бліх стель. Але наші друзі (і, судячи від своїх звичок, ймовірно, близькі родичі) зберігають стрибки тільки в банці. Не з них захотіли бити їх бліх проти кришки, хоча не було перешкод протягом тривалого часу.

Це науковий експеримент, до речі, офіційно записаний.

Моє повідомлення просте - не будемо бліх з вагінарними стельами в третьому генеруванні.

Ви любите плакатність (від відео)? Тепер, щоб визнати, що ми самі нащадки, які просто скопіюємо віру і ставлення нашого внутрішнього кола з дитинства, щоб прийняти перший крок до визволення.

Як розбити скляну стелю і зробити справжній стрибок вперед у вашому житті?
0 р. Кількість точок "нуль" - в цілому, щоб зрозуміти різницю між собою і блочкою від кан.

Якщо ви вважаєте, що все в цьому світі доглянуто, то я не можу допомогти.

Не в змозі змінити своє життя власної безкоштовної волі і створити собі нові, і коли людина не може, він схожий на блохи, що живе на рівні тварин примітивних інстинктів, не використовуючи сили своєї істинної природи.

Флери CAN НЕ стежать за минулими звичаями, бліх програмуються природою, а люди можуть самі програмувати, що відрізняється від тварин.

Немає бар'єрів. Стелі теж. Ми не бліх, хоча ми є Божими істотами. Людина є єдиною істотою, яка дала свободу вибору, хто (привабливість!) не може слідувати своїм інстинктам, звичаями і минулим віруванням.

Чоловік має свою думку, його думки, його емоції, і його здатність контролювати його всі (які не мають звіру або комахи!), і він має право вільно вибрати, чи використовувати його або жити відповідно до звички минулого. Це ваш дзвінок.

1,1 км Щоб дізнатися на практиці, що обмеження стелі не існує, можна тільки стрибати високо. І на власній і незважаючи на те, що кожен стрибає по-різному.

Якщо ви хочете прориватися в житті, ви повинні зробити і зробити багато. Перемикач-jump-jump є єдиним способом.

І, теж, скориставшись спробою перерву через силу думки і візуалізації, зваживши, що дії не були первинними для думки, і витратили сім років життя, втілюючи себе лише «малою перестановкою», а потім втомилися від «дихання» змінити все і почати робити щось.

У ретроспекті мені три місяці до першого якісного стрибка в моєму житті. Але це було три місяці, як три роки - надпотужність і максимальне прискорення. Це не означає, що я перестав використовувати візуалізацію або підтвердження. Але тепер вони є інструментами для дії, а не замінником.

Зробляючи право більш ефективно, ніж просто подумати. І зробити право і думати право – прискорення квантового стрибка.

2,2 км Один гострий «зліт» недостатньо, потрібно мати можливість утримувати висоту.

Щоб зняти, а потім до попереднього рівня – це найбільш поширена історія для тих, хто хоче «створити». Хтось схожий досвідчений поціновувачам практики, таких як Vipassana, коли жорстке десятиденний досвід буквально змушує вас почувати себе набагато краще, ніж ви почуєте в звичайному житті, і здається, що така річ неможлива. Але кожен забуває і дуже швидко. Всі ті, хто перестає практикувати. Нервистість і тривожність не існує сліду колишньої рівноваги. Це стосується будь-якої дієти, вправи або психічної дисципліни:

Стоп практикуючий, втратити форму.
Що б ви почали, ви повинні мати можливість продовжити. Ви хочете жити великий? Є інші парі. Ви готові підтримувати їх постійно?

Це про дуже закономірність і можливість зберегти ритм, без якого ви не зможете консолідувати прорив. Ви можете періодично “записати” через вікна тих, хто живе у великому шляху, але перенести себе на абсолютно нову орбіту і розірвати з банку вашого оточення – потрібно терпіння. І я б сказав, що вроджена наполегливість.

Це не означає жити в постійному напрузі, це означає, що ви зможете розслабитися, радіти і сміятися, залишаючись незмінно стійким до ваших життєвих цілей і, одночасно, керувати ним насолоджуватися.

Я покажу вам від особистої практики, що це набагато приємний стан, ніж внутрішня промісність, яка часто прихована за красивими фразами, такими як «з потоком». Я пішов по обидва варіанти, є щось для порівняння.

Займали три дні для бліх, щоб звикнути до нової реальності, і ніколи не залишити її знову, це може зайняти вас три роки, щоб створити нові норми і нові стандарти вашої свідомості. Тільки ті, хто готовий до такої довгострокової реструктуризації, можуть дійсно відтворити себе на абсолютно різних масштабах життя.

Будь-який, хто потребує швидкої зміни, не буде повністю перебудований, навіть в дуже довгому часі, але тих, хто готовий до хворого сходження будь-якої тривалості, може знайти, що вони знімали набагато швидше, ніж вони очікували. Що таке парадокс. Це не парадокс, якщо ви уважно дивитесь...

Якщо ви не зустрінете себе і ваші цілі на постійній основі, ви швидко повернетеся до звичайного «банку» і стрибайте, як і всі інші, рубаючи молодше покоління, які високі стрибки можуть зіпсувати вашу шию. У той же час завжди буде хтось поруч, хто переривається вперед, не ламаючи нічого, а з посміханням поспішає над горизонтом - до нових можливостей цього різноманітного життя. Для того, щоб повернути сліпу око іншим людям (алебе ізольовані) успіхам або надихати і вірити в свою силу, щоб побудувати власний шлях з боку банку обмежень. Ви не блоя, дійсно.

Змінити!

Олеся Новікова