7 хв Що я повинен схуднути 100 кг без дієти

Для того, щоб схуднути, вам не потрібно розраховувати калорій, але стабілізувати свій гормональний фон. Єдиний спосіб вирішення проблеми зайвої ваги полягає в тому, щоб зрозуміти, що відбувається.

Назад у 2001 році зважився майже 200 кг. Я спробував всі дієти і не думаю, що я коли-небудь втратив вагу. Історія Джона Габріла, Wall Street Broker.

Мій персональний консультант з втрати ваги був легендарним доктором Аткінсом. Два місяці розмови з ним онлайн вартість мене тисячі доларів. Найкраща річ, що за те, що гроші були на мене за мій жир.

Кожна дієта я спробував закінчитися таким же чином. Не можна їсти. Я пішов з дієти, втратив кілька фунтів, завдяки неймовірним зусиллям і силою. Але завжди був момент, коли я повернуся до гастро і отримати ще більше, ніж до дієти. Дієта є просто таким невибагливим кругом. Неважливо, скільки я втратив під час дієти, після того як я зважився 2-3 кг більше, ніж раніше він почав. Продовжено з 1990 р. до сягнув пік 186кг у вересні 2001 р.

Трансформація

Тоді у мене була точка повороту. Я майже доповіла ту ж сторону, яка збита в одну з двійкових веж на 11 вересня. Цей досвід зробив мене переосмислити все. Я зрозумів, що я вбиває себе на роботі в офісі на вулиці Стіна. Я захопила свою роботу і життя. Всесвіт дав мені другий шанс.

Я вирішив змінити все. І ніколи не ходять на дієту знову. Я не хочу повторити цей роликовий берег. А замість того, як я спробував розібратися, чому мій організм завоював вагу так міцно і так швидко. Так я пройшов курс біохімії в Університеті Пенсільванії. Я провів 12 годин на добу в бібліотеці, навчаючи все, що я міг. Я дізнався, що гормони, ферменти, нейротрансмітери і хімічні масажери викликають збільшення маси.

Я дізнався, що для того, щоб схуднути, вам не потрібно розраховувати калорій, але стабілізувати свій власний гормональний фон. Оскільки стрес має величезний вплив на нього, єдиний спосіб вирішення проблеми зайвої ваги полягає в тому, щоб зрозуміти, що йде на голову. Вам потрібен цілісний підхід, який гарантує Ваш стабільний психологічний та емоційний стан. Це буде впливати на те, що ми їсти і як ми їсти.

По закінченню двох-і-хилф років я втратив 99.8 кг маси без витяжних дієт. Я зможу тримати свою вагу стабільною протягом десяти років. І я ще не на будь-якій дієті. Я хочу, коли я хочу.

Ось сім ключів до трансформації, які я пережив:

1,1 км Забудьте про дієти. Подбайте про поживні речовини.
В результаті власних досліджень я зрозумів, що мій організм був хронічно відсутній важливі поживні речовини — омега-3 жирні кислоти, високоякісні білки, вітаміни. Я помінив свою дієту, тому я знаю, що я отримав достатньо всіх речовин, які мені потрібні. Я замінив солодощі, чіпси та піца з високоякісними продуктами. Головний принцип тут не зберігати на їжі. Якщо змінити раціон харчування, замінюючи його склад з низькокласними напівфабрикатами на дорогих «реальних» продуктах, що прикручують для цукерок і чіпсів миттєво зникнуть. Ви просто не хочете їсти їх. Не смакуйте. За час

2,2 км Я вилікував своїх мурах.
Однією з основних причин, чому люди регулярно переїдають, що їх кишечник не здатні ефективно випускати поживні речовини з їжі. Проблеми з травленням також провокують запальні процеси в кишечнику. Це, в свою чергу, порушує ваші гормони. Тіло в паніках зберігає жир. Це тому, що ви їсти ферментовані і культурні продукти. Щоб нормалізувати процеси, що відбуваються всередині тіла, потрібно частіше їсти пробіотики (кефір, йогурт) і продукти з «коректними» травними ферментами. Леан на молоці!

3. У Подбайте про свій сон.
Будь-які проблеми зі сном і випадаючою паличкою відразу провокують збільшення маси. Все, що безсоння змінює гормональний фон в організмі таким чином, що ви постійно хочете їсти солодкі і жирні. Це призводить до інсулінорезистентності. І високі рівні кортизолу, гормон стресу. Виявляється невибагливе коло: кортизол дає вам їсти швидку їжу, щоб подолати депресію, але нездорова їжа дає тільки тимчасова «полегшення», тільки провокує виробництво кортизолу в майбутньому.

Проблеми сну непросто вирішувати, але головне - боротися з хропінням. Пройдіть до лікаря, робіть навчання, і він розповість вам, як позбутися від неї. Якщо ви позбавите від хропіння, ви неминуче почнете краще спати. Це знизить вашу пасту для нездорової їжі.

4. У Подбайте про ваш погляд.
Так само, як безсоння або хропіння, стрес викликає рівні кортизолу, щоб піднятися. І ми вже знаємо, що ми захопили гамбургер і без. Багато людей не розуміють, як важливо, щоб зменшити стрес. Я почав медитати і візуалізувати мій розум щодня. Допомогло мені багато. Я щасливий. І тонше.

5. Умань Вирізати витрати.
Найкращий спосіб поліпшення вашого життя полягає в тому, щоб зменшити залежність від грошей. Я переїхала в дешевий будинок, почав витрачати менше на речі і гаджети, почали вирощувати деякі овочі. Знижені витрати зробили мене більш стійкими. Я став менше хвилюватися про гроші.

А коли я був нервом, я знав, що я міг прогулятися по дому на іншому боці і з'їсти помідор я виріс. Краще, ніж їсти напругу шоколаду.

6. Жнівень Я вирішив серйозні психологічні проблеми.
Багато людей, які живуть у всьому світі, вони підсвідомо відчувають себе безпечнішим, ніж з меншою вагою. Якщо Ваш розум будувати бар’єр між собою і зовнішнім світом через захисний жирний кульковий. Він звучить дивним, але це правда.

Щоб впоратися з проблемами з вагою, вам доведеться не боятися світу. Бути бруковим. І знову, практика медитації та візуалізації допомогли мені. Так я змогла позбутися від травм підліткового віку, які стеблили мене і відчувати себе безпечно і без зайвої ваги.

Я знаю багато жирних людей. І 65-70% не можна позбутися від жиру тільки тому, що вони підсвідомо відчувають себе захищені. Я зателефоную йому емоційне ожиріння. Жир не броньований. Якщо ви хочете втратити вагу.

7. Про нас Візьміть детоксикацію.
Після того, як я втратив 81кг, я почав читати багато досліджень на токсинах. Виявляється, що організм використовує жирові клітини для зберігання зайвих токсинів. Я зрозумів, що 30 фунтів я повинен втратити були тільки гараж для зберігання. Я отримав в детоксикацію.

Починався з того, що він почав «миття» всередині тіла з великою кількістю лужних рідин – це вода з лимонним соком, яблучним оцтом, зеленими соками, салатами, паростками, клітковиною. Я втратив останні 30kg набагато швидше, ніж я втратив мій перший 30kg. Швидкість втрати ваги продовжується прискорювати до кінця - поки не зупинився.

Всі перераховані вище рекомендації я вважаю найбільш розумним і надійним способом втрати ваги. Я працюю з десятками тисяч людей у 60 країнах. І кожен, хто практики мій метод отримує дивовижні результати. Люди, які займаються цією технікою, обшиті 30-100 кг без будь-яких дієт. Намагайтеся, теж.

Ян Гаврил