"Москва не вірить у сльози" з очима Америки

Американський погляд на улюблений шедевр нашої кіно класики

Я дивився фільм «Москва не вірить у сльози» зі своєю американською подругою Кріс. В будь-якому випадку, якщо ви не знаєте, що він не буде. Я хочу, щоб познайомитися з цим шедевром нашої кіно класики. Переглядайте англійські субтитри. В кінці фільму Кріс сказав, що вона мала багато питань.

до Оксани, я не розумію, чому, якщо Катя була директором такої великої фабрики, і вона мала три тисячі людей під її командуванням, вона жив разом з дитиною (!!!) практично в отворі в стіні. Неймовірно: два люди живуть в одноповерховій квартирі. Директор великого підприємства спить у вітальні на розкладному дивані! Що означає?

- Ну, Кріс, він був союзом, коли ми всі жили, як це. Я жив у квартирі з братом і батьками. Моя сестра і я похил в вітальню на диванах.

- Так, але не батьки, як великі бос, як Катя?

до Але ми мали універсальну рівність і братство.

до Але ви сказали собі, що Комуністична влада мала більше, і не Катя Комуністична з лідерською позицією? До речі, чому мама Миколая кажуть фразу «Чи є гідна їжа в ресторані?» Погано, в тому числі в ресторанах, але після того, як вони існують і не виходили з бізнесу на тривалий час?

Я подряпинав спину голови, але Кріс зберіг свої питання для сну.

до Чому вона, будучи таким великим босом, верхова їзда на такому півострова, що постійно ламається? Заробітна плата не достатньо для гідного автомобіля?

Моя історія про довгострокові черги для автомобіля і те, що Жігулі не на всіх горах, але дуже гідний автомобіль в той час, Кріс не переконував. Вона зберігає питання:

до Оксана, я не розумію. Ось Катя - вона настільки красива і розумна, вона досягла все себе, підняла дочку, але вона, здається, не відчуває себе щасливою, тому що немає чоловіка навколо? Гош, який має нижчий комплекс, бо кохана жінка заробляє більше, покинути її в боорішному шляху, і вона, замість того, щоб його розбити, шукає його по всій Москві, втративши всю гордість і гідність? А потім вона забирає його назад зі слізами в очах, але вона не розуміє, що їх відносини ще не вийде: вона заробляє більше, ніж його, і для нього це проблема. Так він сором'язливий чоловік, не він? Я маю право? Чому кіновиробники носять ідею, що жінка, що вона досягла, все ще поступається, якщо вона не має «труси» поруч? Що таке бульбогі, що Plize?

До речі, якщо у кого-небудь є темні думки про фон Кріс, не копати, прямо далеко. Кріс - це сліпуча білявка краса невеликого розміру, власник чорного поясу карате, в її 58 без єдиної пластичної хірургії виглядає 45, щасливо одружений з чоловіком - успішним ортопедичним хірургом, живе з ним в замку спалень на десять, з слугами і на березі озера, а сам лікар науки, має успішну особисту практику клінічного психолога. Мати трьох. Я тебе сказав, що ти не будеш.

Я був відштовхований лекція для Кріса, починаючи від того, як я був 17, але вона просто б'є мене до смерті з її ненав'язливою логікою успішної і щасливої Америки. Кожен історичний прохід я спробував виставити вперед, вона відразу штовхала. Так ми пропустили благований вечір, погоджуючись на те, що відповідь таємнича слов'янська душа. Тільки Кріс додано біле вино в склянці в кінці:

до Це хороша річ, ви зліва, Oxy. Ну, я не можу уявити, що ви сидите на табурі і зачепивши свій власний сон: "Як довго шукаю тебе!" Як довго я шукаю тебе! Тексти пісень, а це означає: Це пухнастий, це просто знезараження! Хоча загальний фільм не поганий і я дізнався багато з історії радянського періоду. Який інший цікавий російський ви повинні побачити?

Оксана Лекселл