5 Шляхи відновлення та узагальнення вашого життя

Позбутися від сміття в житті, що зберігає вас від переміщення вперед! Чудова стаття Олеся Новикова, яка допоможе вам зробити найважливіше загальне прибирання в житті!

Не можна залити повністю склянкою води. Це один з фундаментальних принципів будь-якої зміни. Не можна кардинально змінити життя і переписати історію на власній сторінці, якщо ви дієте на підставі нерозбірного багажу досвіду.

Ваше життя головоломки завжди вписується в тому ж малюнку, якщо ви використовуєте ті ж елементи, скільки разів ви не перемішуєте їх на старті.
Почати свідомо створити себе і новий досвід з нуля.

Не від пошуку цілей, а не від декларування бачення себе в 5 років, не від питань місії і призначення. Весь процес буде плутати про старі ідеї, які, крім того, приймають багато енергії.

Ви повинні почати, викинувши всі шматки вашого життя: на фізичних, енергетичних і психічних рівнях.

Неконтрольоване накопичення минулого призводить до двох речей:

Безкінцеве відтворення вашого минулого. Життя стає схожим на déjà vu.
Повільнити швидкість життя. Коли ви подивитеся на людей, які роблять три рази більше, і ви не розумієте, як це зробити. Успіхів і реалізації в усіх сферах можливо тільки на швидкому швидкості.
Стоп живий, як у вас є 500 років.
~ Білл Гейтс

До речі, іноді людина щиро намагається прискорити свій ритм з ранніми підйомами, спортом, жорстким самодисципліном, але нічого не працює. Енергетика стрибає з головки до різких знизів, коли немає нічого, але девастація всередині. Причини можуть бути різними, тут потрібно звернути увагу на ситуацію і попросити неупереджених питань до себе – «Чому це відбувається?», але один з них може стати прагненням йти на нормальну швидкість без розблокування фургона вашого довгострокового ягняти.

Ми створили для повноцінного руху, питання – драйвер і його підхід до всього процесу. Не достатньо натиснути тільки на газ, так само, як це не так просто вибрати напрямок, якщо ви міцно прикріпите до чогось або немає бензину.

Загальне прибирання життя для тих, хто віддає перевагу швидкості та абсолютно новим горизонтам:
Зрозуміло почистити життя в усіх трьох розмірах: минуле, сьогодення і, не дивиться, майбутнє. Так, у Вашому майбутньому вже багато сорому у вигляді ідей про це, пробачте мене, щоб бути таким прямими, але вона також повинна бути очищена.

Я пропоную, починаючи з цього. Це найбільш мета, тут і зараз. Повне очищення поточного моменту з ясен вже дасть вам помітну міцність і свіжу енергію, і вам все ще буде потрібно.

Принцип - викинути все, що ви можете і навіть трохи більше. Суть полягає в тому, щоб покласти кінець до кожного нерозчинного питання: або завершити справу або скасувати, якщо його потреба вже не так важливо.

Головне, щоб видалити всі висить питання з списку дози.

Хочу зауважити, що тут не пропонується відразу відшліфувати свою справжню акі-cinderella (хоча це корисно!) – почати з того, щоб відновити порядок і закрити вішалка, навіть зануривши їх. Зняти завдання з переліку очікування або почати їх в процесі, якщо вони є протягом декількох тижнів. Це дасть величезний приплив нової енергії.

Тепер давайте це прямо. Що буде наступний вихід для тих, хто дійсно хоче зібрати нову картину свого досвіду?

1,1 км Посунути сміття
Позбутися від усього сміття. Для стартерів, з дому. Покиньте його, віддаляйте його, зайдіть до притулку. Але не за принципом, я кладу його в коробку, я збираю його до церкви. Ми беремо його. Ніщо залишається на списку очікування.

Що таке сміття?

Все, що ви не використовуєте. Все, що ви не використовували в рік (це дуже лояльний) слід видалити, продати, відкинути:

Одяг не носити.
Більшість сувенірів, крім тих, які насправді створюють затишок в інтер'єрі (по суті, це менша частина того, що у вас є).
Нездатні або застарілі страви, обладнання.
І так далі.
Чим більше ви занурилися, тим краще ви. Зрозуміти, що кожна річ, буквально кожна річ, є частинкою вашої енергії, подивіться на них так, і введіть свій новий досвід тільки те, що вам потрібно і буде будь ласка. Підходя всіх речей з питанням: «Чи хочу відмовитися від цієї енергії, чи варто це зробити?» ?

Не можна залити повністю склянкою води.

Ви порожните власне скло. Скільки ви залите, її заливають. Якщо ви зустрінете, не здивуйте, що великі зміни просто не встигнуть.

Мені складно порадувати деталь, так як у мене немає такої проблеми. У зв'язку з частими переїздами і змінами місця проживання я буквально дізнався про те, щоб вижити зайву і частину здавалося б коханим, але по суті приступні сувеніри. Але дивлячись на квартири деяких моїх друзів, які мешкали в одному місці протягом багатьох років або навіть десятки років – це лише музей ясен з минулого. Які зміни ми говоримо про?

В цілому, домашня чистка - це гра, яка називається, "Як постаратися я, щоб дати нові враження в моє життя. й

А скільки ви відкинути, ви готові.

До речі, це стосується всіх ваших просторів, включаючи робоче місце в офісі, котеджі, авто, приватній площині і які ще ви там є. Сюрприз колег - дійсно очищайте на робочому столі, починайте справжній процес подряпин.

2,2 км Вимкнення файлів
Викинути сміття - квіти, час відкинути файли. Скільки часу ви витрачаєте на комп'ютер і онлайн? Це також ваш простір, хоча віртуальний, це також частина вашої енергії.

Ми використовуємо для зберігання все на комп'ютері. Чому кинути його? Вистачить жорсткий диск для всього.

Принцип роботи: очищення є випуском енергії. Залиште тільки те, що вам подобається і дорого. Чому не подобається фільм? Чому зберігати старі файли? Все про вас. Ми перевозимо з нами, усвідомлюємо, що чим більше вантажів, тим повільніше швидкості або даємо простір на новий?

Аналіз польоту вимагає не тільки вашого персонального комп'ютера, але і вашого робочого комп'ютера, а також віртуальних рахунків: соціальні мережі, блоги, сайти.

3. У Поставити речі для того, щоб надати їм місце, організувати файли
Недостатньо відкинути рубішку, необхідно відновити порядок в чому.

Я ніколи не був на боці строгої чистоти, навіть протягом тривалого часу культивував творчий розлад, приховавши за своїм ручником для мистецтва.

Тепер, давайте мені ставити цей спосіб: гармонійне замовлення (не вентиляційне, але систематизоване – коли речі мають своє місце) є запорукою гарного і ефективного функціонування справ, особливо якщо це час прискорити. Ви не зможете переключати життя на нову швидкість, з повним хаосом на робочому столі і в квартирі.

4. У Фільтрування інформації
Замовляючи та очищаючи також вимагає потоку вашої інформації. В цілому це їжа для розуму і залежить від його якості ... робота вашого розуму. Немає іншого способу.

Ви почуєте інформацію? Це поширене захворювання, яке багато людей зараз заражені. Вони читають все в Інтернеті, нескінченно реппостові котирування великих людей, повністю атрофіювання здатності почути голос своєї душі.

Інформація має властивість накопичуватися, вона не йде в будь-яку точку з наших підсвідомих, тому її необхідно ретельно відфільтрувати. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Це призводить до помилок на шляху через нездатність почути голос вашої душі.

Тому сьогодні я рекомендую наступне:

Чистий друг.
Видаліть ці друзі, чиє читання не змінюється або надихає вас
Очистити стіни.
Зняти або приховати людей, новини яких дроїться. Особливо тих, хто негативний про світові події.
Визначте набір блогів та сайтів, які ви хочете прочитати.
Мій головний принцип як визначити значення ресурсу для себе – відповідь в душі. Коли ви читаєте щось і відчуваєте повернення всередині, це відмінне почуття обізнаності і спраги для дії.
І ні в якому разі не варто бути стрічкою за принципом «Я доданий, додаю і буде читати». Немає, це слід вибрати тільки ті ресурси, які заповнюють і будь ласка, особисто. Також необхідно регулярно очищати і поповнювати новими ресурсами.

У мене є rss feed для читання веб-сайтів, блогів і живих блогів, людей, які хочуть дотримуватися, і "читати" список на Twitter. У поштовій пошті окрема папка "розсилка" де листи приходять з тих, кому я підписую. І я читаю їх! Якщо будь-який автор перестає задовольнювати мене, я буду відписатися. Але я ніколи не отримую листи нікому. Я не читаю соцмереж, з декількома винятками. Всі канали регулярно очищаються.

5. Умань Оздоблення незакінченного бізнесу або наготування їх
Важливо завершити всі випадки з списку очікування: або перенести їх до статусу «в прогресі» і фактично робити, або нуль. Для себе краще вирішити, що на цьому етапі корпус закритий, і я більше не робив його, ніж нести цей тягар з собою. Ви повинні відчувати себе зсередини, щоб всі ваші роботи були зроблені, поточні процеси в розкладі, немає висить проблеми зліва. Це «перша швидкість передачі» підійти до питання, «Що я хочу з цього життя?» і перейти до свідомої зміни.

Нарешті, хочу зробити висновок. Процес очищення вашого презенту складається з двох ключових точок – позбавлення від ясен на всіх рівнях, а також потоків, включаючи вхідний інформаційний потік.

Налаштуйте ваші канали, щоб ви отримали тільки якісну корисну інформацію в модерації, і ви побачите, як ваш світ буде трансформуватися. Що таке, як всі ваші друзі та знайомства? Ви можете зв’язатися з ними в будь-який час, але використовувати їх «новини» на щоденній основі – це майже гарантія того, що не буде великих змін. Всі ваші друзі живуть в житті.

Якщо ви розумієте, що старий досвід не радить вас.

Тепер для прибирання!

Олеся Новікова