5 Знаки щасливої сім'ї

Ви коли-небудь замислювалися про те, що «щасливі та ефективні відносини» означає вам? Не всі щасливі стосунки ефективні, але не всі ефективні відносини роблять людей щасливими.

Для Єкатерини Іноземцевої та Дмитра Юрченко автори проекту Mindfulness Марафон, це означає, що у відносинах, що робить партнерів більше, не менше.

Як ви знаєте, чи є у вас?

1,1 км Ви і ваш партнер є фізично здоровим.
Хороше здоров'я і високий рівень енергії в обох подружжя, фізичного і психічного здоров'я, відсутність психосоматичних захворювань є показником балансу підтримки і енергетичного обміну в відносинах. Будь-яка фізична проблема є наслідком, не причиною, порушення відносин.

Знак щасливої сім'ї:

Вага обох партнерів є нормальною, жінка має регулярний цикл, ви і ваш партнер регулярно проходять медичне обстеження, курс вітамінизації і масажу, у вас немає хронічних або серйозних захворювань.

2,2 км Ви та ваш партнер інвестують у розвиток відносин
І партнери свідомо розвивають відносини і досліджують один одного. Пріоритетами відносин є наступне: спочатку ви, потім ваші стосунки з партнером, тільки після цього – ваші діти, батьки, друзі, родичі тощо. Якщо обидва партнери не інвестують в розвиток відносин один з одним, і зосередження тільки на дітей, роблячи гроші або будувати будинок, це ознака небалансу.

Знак щасливої сім'ї:

У вас є діти разом і принаймні два з них. Ви витрачаєте принаймні 45 хвилин на кожен день в значущому спілкуванні (не на тему повсякденного життя або погоди), ви плануєте, встановлюєте цілі та мріяти разом. Ви дізнаєтесь про ваші рідні мови та поспілкуватися з вашим партнером принаймні 50% часу. Є жіноча і чоловіча діяльність в сім'ї: роль мамонта і мамонта розподіляється між партнерами. (Людина може носити жіночу енергію, а жінка – чоловік, головне, що обидва були щасливими і поважали угоди: наприклад, в той час як людина перебуває в указі щодо догляду за дитиною, жінка укладає інший державний договір на будівництво нафтопроводу.) Ви і ваш партнер діляться загальними і індивідуальними ритуалами і хобі, і ваша сім'я має спільну і індивідуальну творчість: ти разом, колаж, спів або танець.

3. У Ваші стосунки з вашим партнером збагачуються відносинами з близькими, друзями, колегами, і ви не отримуєте ревнощів один одного.
Важливим знаком здоров'я сім'ї є те, що це відносини в принципі. Відсутність або значне обмеження відносин з друзями, батьками, колегами через вплив одного з партнерів є ознакою небалансу в сім'ї.

Знак щасливої сім'ї:

Кожний партнер має свої особисті друзі, кожен проводить час з друзями окремо, і емоційно не проціджує ні стороною. Взаємовідносини з батьками та родичами підтримуються як партнерами. Кожен партнер має свої стосунки з дітьми, тоді як ви також витрачаєте час і будуєте зв'язок з цілою родиною.

4. У Ви як пара розумієте, чому ви більше в сім'ї, ніж за її межами, і чому вам потрібно.
Відповідь на питання «Чому мені потрібна сім'я?» не так просто, як здається, якщо ви одягнете в сторону виключно повсякденні питання і умови комфортного співіснування, а також орієнтуватися на зміст і зміст відносин. Якщо ви, як сім'я, обговорити, розуміти і поділитися своїм призначенням в цілому, визначити значення і значення існування вашої сім'ї, це обов'язково знак щасливої і ефективної сім'ї, оскільки разом ви створюєте щось більше, ніж індивідуально.

Знак щасливої сім'ї:

Діяльність Вашої сім'ї залишає спадщина (культурна, історична, архітектурна та ін.), навчати інших (ви поділитеся досвідом, знаннями, навичками передачі), сприяти спілкуванню в суспільстві (будувати нові мережі, громади, об'єднання, партнерства), створити добро і додано значення, ви берете участь у благодійності. У своїй родинній місії є найвищим значенням існування Вашої сім'ї та сімейного вогнища, оскільки значення є також хорошим знаком. Ваша сім'я має список 100 сімейних цілей, і кожен партнер має особистий список 100 цілей. Ви відчуваєте себе безкоштовно в відносинах, не вимагають нічого для себе і не вимагають нічого від вашого партнера. Ваші стосунки базуються на власних (і свідомих) виборі, для яких ви несете відповідальність за себе.

5. Умань Ви задоволені якістю життя.
Ваші потреби, які ви вважаєте важливими в даний момент, задоволені (фінансовий, відпочинок та подорожі, подарунки, житло тощо). Знак дисбалансу є частим відчуттям високої вартості того, що ви хочете зараз. Важливо розуміти, що «дорогий» не відноситься до ціни продукту, але до вашого доходу. Коли щось дорого, не варто думати про те, як знизити ціну, але як збільшити дохід. Якщо ви і ваш партнер по-іншому оцінювати допустимий мінімум-максимумний рівень життя, не задоволені поточною фінансовою ситуацією, не погоджуються на побутові, житлові та матеріальні проблеми, це також не сприяє розвитку ресурсних відносин.

Знак щасливої сім'ї:

Чисті лінії і порядок будинку, достатня зона для життя кожного члена сім'ї. У вас є можливість подорожувати з цілою родиною принаймні двічі на рік, сімейний флот не перевищує 10% вартості активів сімей, ви можете дозволити собі якість медичної допомоги, яку ви вважаєте необхідним, і ви можете дозволити собі купити і вибрати ті продукти, які ви вважаєте необхідними (на вибір немає: йти в ресторан або приготувати свій власний їсти).

Ось три знаки, які ви дійсно щасливі у відносинах:
Ви вдячні партнерам і всім, хто зв'язує вас і готові говорити про це щодня.
Ви не кріпитесь і не бажаєте кріпитися, готовим до того, щоб Ваш партнер був хороший в будь-який момент;
У зв’язку з кожним другом та суспільством ви дієте за принципом дайв-рецепції, не чекайте чи вимагайте нічого один від одного, будувати відносини на поінформований вибір.
Три ефективні способи навчати та розвивати взаємоінформацію у відносинах:
Тривають спільні плани та мрії разом
практикувати спільні види спорту: пари йога, спів або танцювати разом,
Написати список 100 цілей – сім’ї та особи.
Ще більше способів і 21 днів скидання відносин – на найбільш свідомій відстані в Марафоні взаємної обізнаності для подружжя з досвідом і не тільки.