Як дізнатися рано

Дивовижні та практичні поради від Олеся Новикова, які дадуть знання, натхнення та стимули, щоб отримати рано!

Ларнаки і вовки не існують. Але є люди, які звикли бути в ранок. Неперевершено, є ті, хто звик до проведення всіх заходів вдень. У серці сновидіння історія, як з більшістю явищ, пов'язаних з нашим тілом, є звичаєм – запрограмовано для певного набору дій і реакцій.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ви отримуєте результат ваших хвилин.

З першого разу я зіткнувся з її величністю Хабіту і похмурою, вона приносить нам свою свідомість, зробивши нам інструкції для особистих бажань, коли вона подарувала м'ясо. Одне з моїх улюблених продуктів раптом пішло.

Підготовка до внутрішніх протистоянок, зважаю, що я зараз повинен тримати свої імпульси на тему «як смачний він пахне, як барбекю», я повністю плутався після пари місяців. Ви не повинні бути вимушеними або стриманими. М'ясо більше не зданий смачним або бажаним.

Я був 21. Втілення, що наше бажання організму не завжди є прагненням нашого тіла змінити світогляд. Приїжджаємо до мене, що навіть найглибші звички, які на рівні інстинкту і досвіду поколінь, можна змінити. Тепер вони танцюють на мою мелодію, а не інший спосіб навколо. В перший раз я доторкнувся рейнерів управління моє життя.

З тих пір я відчув ефект звички багато, багато разів. У разі їжі це особливо зрозуміло. У минулому кавовий маніак не в змозі почати день без двох склянок кави і написати пару аркушів тексту без двох більше, я один раз кинути. І знову, після того, як тільки пара місяців (не навіть років!), стає очевидним, що кава не те, що ви не хочете. Дуже неприємний для вас - гіркий смак, перервуваний штучним молоком, з дивним короткочасним ефектом, що хронічно вимагає продовження.

Хабіт є кращими слугами або найбільш небезпечними майстрами.

Людина є єдиною істотою природи, здатною змінити його звички. І своїми руками. Тварини не здатні, рослини не здатні, людина може. Не всі, дійсно. Тільки ті, хто бажає вірити і внести її в практику. Є багато людей, які поєднують себе в рослини. Вони кажуть, що якщо ви вже є яблуним деревом, то ви тільки маєте яблука.

Рослини до. Що таке порядок повернення. У будь-який час людина може стати «вишкою». Зміна програм. Наші мозкові та цілеспрямовані дії здатні до цього. Сотні приклади. Правда, люди часто відмовляються від цих інструментів, спираючись на умовну долю і обставини, оскільки це простіше і зручніше бути рослинним, о, шкода, яблуко.

Але це про сон.

Я завжди думав, що найкращий спосіб отримати рано, щоб спати без тривожного годинника. Коли ви отримуєте інтуїтивно зрозуміле, не всі ці гаки сучасних реалій, ви будете насолоджуватися новим днем і робите те, що ви любите. І прийшов момент. Я створив його в житті. В будь-який час і в бізнесі.

Тепер час спробувати жити без тривожного годинника.

Я вперше отримав 8:9 ранку Увімкніть 6-6.30, як з тривожним годинником, не вдалося. Але я отримав достатньо сну і я був щасливим.

Тоді, якось неприпустимо, вона почала підніматися на 10 і іноді о 11 ранку. Враховуючи, що ранкові обряди, які включають біг, візьміть мене всього за 3 години, робочий день зрушився на обід і почався на 12 або навіть 14 п.м. Пізніше я отримав вгору, важче, щоб закохатися рано, так що час сну був відштовхований назад за годину кожного разу. І якщо ви лежите пізно, то не існує питання раннього підйому. Закривається коло. Ось як люди мутують в совах.

По-перше, вона стала кіптявою. Я знав, що я звикла до неї, і не міг потрапити на звичайний 8 годин, нехай тільки 6 ранку. Здавалося б – добре, отримай пізніше, працювати з 14.00 вечора, якщо ви можете це дозволити. Але тут з'явилася перша сіточка.

Вже складний процес отримання текстів з глибини власної душі раптом почав відверто зупинитися. Якщо мені зазвичай потрібно близько 4 годин загальної концентрації на одному матеріалі, то зараз час простягається до 8 годин. Уважна увага стала складною. Тексти були ще досить твердими, але вони давали мені набагато більші витрати енергії. Це був перший дзвінок.

У зв'язку з тим, як запізнати місце, запакувати в лову фразу «живо без тривожного годинника», продовжує рости сильніше.

Попереду. Тут теж змінено. Запуск на 8 ранку був різним в його емоційній та енергетичній якості, ніж працює на 11 ранку. Я не можу сказати, що різниця була, але щось було відсутні.

І ще один несподіваний феномен. Я не зловив причину, поки не помітив, що якщо я зроблю після 12 годин ранку, я почав хвилюватися набагато більше про проблеми, які означали нічого до мене протягом дня.

По дорозі Ведаса, улюблений багатьма, скажімо:

Якщо людина не спить від 23:00 до 1:00 ранку, то постраждає активність родини (вітальна сила) циркулює в тілі.

Ранок часу харчування. Я відчував його на фізичному рівні.

Питання повернення до ранкового режиму не варто. Все, що вам потрібно було зробити, "Як?" і ніколи не залишити, що дає вам силу і ліфт.

Як ви навчитеся отримувати рано? Практичні розрахунки.

1,1 км Ранній підйом – ранній відступ до сну. Все про те, скільки ви спите.
Дуже часто я чую розмову про отримання рано без контексту того, як багато людей йдуть в ліжко, яка є грубою помилкою, яка буде коштувати вам міцності і тону.

Не просто про те, що ви отримуєте, але скільки годин ви спите.

Сонце є відновленням міцності, необхідно точно в міру потреби вашого тіла.

Більшість джерел стану, які оптимальні час сну для здорового дорослого 8 годин. Я даю мій голос на цю думку – це було багаторазово протестовано в особистій практиці, знову в умовах без тривожного годинника і можливість сну стільки, скільки ви хочете. 9 годин - якщо ви втомилися, але в межах прийнятних стандартів. 10 годин для хворої особи. 12 годин після сильного фізичного або емоційного стресу Більш того, перевантаження може бути як негативним, так і позитивним зв'язком.

Вважається, що людина досить і 6 годин на постійній основі. травень. При ідеальному стані тіла і нервової системи, а також з додатковими стимуляторами енергії – якщо ви закохані, у вас є божевільний проект, дуже маленька дитина, або інші речі, які ви шукаєте. Тоді людина буде трохи спати і не втомитися, але це, як правило, короткострокова історія, яка краще не зловживати.

Я не знизив час сну з синього: він повний сон, який забезпечує повне життя.

Це говорить про явний і не найбільш бажаний висновок для деяких: ранній підйом - це ранній відступ до сну.

І не існує інших варіантів, в тому числі ідеалістичний сценарій «попереднього місця і отримання рано». Якщо ви більше 25 років, і ви не маєте достатньо енергії.

Haruki Murakami має прекрасну книгу: Що я розмову про те, коли я розмова про біг. Це автобіографічна історія людини, яка, на 33, повністю змінилася його життя. Він став письменником. всесвітньо відомий письменник. Від важкого курця - марафонський бігун. Сова - свинка. Він показує особистим прикладом того, що має місце перед свідомою особою.

Ось що говорить про день:

Я, звичайно, ранкова людина. Вранці для мене простіше концентрувати, робити всі важливі і необхідні речі. Під час дня я роблю спорт, хори, або просто щось, що не вимагає багато психічних відчуттів. Нагороджує кінець дня, відкладаю всі роботи і розслаблятися з книгою або слухаю музику. Сонце рано. Я шукаю цю рутину, і за останні двадцять років я працюю досить ефективно. Однак цей спосіб життя не поєднується з нічними та навіть вечірніми розвагами, а це іноді ускладнює відносини з людьми. Ми завжди відмовляємо.

Але я думаю, що дуже важливо для дорослого (молоді люди не підраховують) для визначення життєвих пріоритетів для себе. У житті, де ви витрачаєте час і енергію. Якщо ви досягнете певного віку, ви все ще не обрали таку рутину, то дуже скоро ваше життя втратить чіткість і контрастність.

2,2 км Перший місяць повинен бути хворим.
Якщо ви переїжджаєте на ранній підйом від держави «поки», то спочатку не можна уникнути турбулентності. Ви просто повинні отримати над ним. Тіло буде використовуватися набагато швидше, ніж це здається.

Як навчитися їхати на ліжко рано, якщо ви не хочете спати взагалі?

Потрібні до початку.

Якщо ви отримаєте в 6-й день тільки 3 дні (або інший час, що означає «попередній») і в кінці протягом дня, то на 4-й день ви просто будете вибити на 22-23 с. Якщо ви йдете на ліжко рано, це буде легше отримати. Коло знову закриває. Тільки зараз ви перетворите в рульку. Вітаємо!

3. У Встановіть два будильники від ліжка.
Відправляється сигналізація, виклик негативний, інтервал між дзвінками становить 5 хвилин. Це банальний предмет порад, але він добре працює, якщо ви дійсно хочете дізнатися, щоб отримати рано.

4. У Поверніть музику відразу після прокидання.
Я завжди мав дивний зв'язок з музикою. Той факт, що коли пісня отримує на моїй плейлисті, я швидко повертаюся. Я ніколи не працював. Я люблю музику від дистанції, загартованості і випадково доторкнутися. Я ніколи не знаю імена, альбоми або назви треків. Так ранкова музика порадувала мене. Виявляється, що музика може прокидати. Думки повністю занурюються в мелодію і прагнення до сну розчиняє.

У моєму випадку це мантри Богородиці премаль. Один з небагатьох виконавців, які зберігають стійку на мій список відтворення.

5. Умань Не їсти принаймні 3 години до сну
Не тягуйте шлунку і кишечника з травленням їжі. Ви будете спати краще і простіше. Якщо ви регулярно їсти перед сном, то це те ж саме місце. Спробуйте жити принаймні на тиждень (ідеально місяць) заради експерименту - по-іншому, і ви відчуєте різницю, які будуть впливати не тільки на Ваш сон, але і ваш загальний благополуччя і зовнішній вигляд.

6. Жнівень Ранкові обряди.
Пити склянку води, мити, робити вправи для музики і сну більше не буде або, як мінімум, це не буде як очевидним, як 15 хвилин тому. Зробіть ці заходи звичкою. Здорові обряди кладуть здорову доріжку на весь день. Здоровий день створює здорове життя.

Ви отримуєте результат ваших хвилин.

Загальні рекомендації для будь-якого свідомого руху від меншої кількості. Не намагайтеся різко вводити всі хороші звички, краще поступово переходити з тижня до тижня до бажаного ритму. Протягом місяця ви налаштуєте свій графік.

Коли тіло перебудовано, і ви вводите рутину нової звички, ви можете зловити себе до запланованого виклику протягом 5 хвилин (але це не означає, що вам не потрібно встановити тривогу, інакше ви будете знову закохатися). Тим не менш, це відбувається тим, хто має причину, щоб отримати і своє життя, в цілому, вони досить лікуються.

Коли ви не можете виїхати з ліжка, тому що ви повністю відключені від вашої поточної реальності, це ще одна проблема. Не допомогти будильникам та іншим порадам. Ось вам потрібно спочатку розібрати себе, а потім переобирати, що це дійсно коштує. Якщо ви не хочете виїхати вранці, ви не можете жити так. Стати принаймні панк, хоча б новачок, навіть президент - будь-яка мета перед вами і вперед, щоб не помітити в морках води нестачі смаку для життя.

Ранні птахи!

Олеся Новікова