6 Тісто Бізнес Уроки

Кілька життєздатних і незрівнянних оповідань, які допоможуть вам як у вирішенні проблем на роботі, так і у подолання труднощів, які стосуються Вас особисто.

Нерідко пристойні і різноманітні оповідання з несподіваними скручами і прихованою мудрістю приховані глибоко в межах дивовижних думок і цитат. Ми зібралися для вас деякі звістки, які допоможуть вам як у вирішенні проблем на роботі, так і у подолання труднощів, які стосуються Вас особисто.

Урок 1. Дружина і сусід
Чоловік надходить в душ, а його дружини тільки закінчили купання. Каблучки дверні. З дружиною знаряддя загортає себе в рушники і працює, щоб відкрити його. На дверцятах сусід Боб. Коли Боб бачить її, він каже: "Я даю вам $ 800, якщо ви знімете." Подумавши кілька секунд, жінка робить її і стоїть перед Бобом голий. Боб надає їй $800 і листя. Дружина кладе рушник назад і повертається до ванної кімнати.

- Хто так? чоловік просить.
- Боб, відповідей дружини.
- Fine, - каже чоловікові, "так він сказав про те, що про $ 800 він мене кине?

Мораль: Інформація про кредити з акціонерами, в іншому випадку ви можете знайти себе в проблемах.

Урок 2. Прийшов і черниця
Після того, як священик пропонував вечерю Сидіння в машині, вона кинула її ногу так, щоб її стегна було піддано. священик ускладнюв ухилення від нещасного випадку. Після того, як вирівняти автомобіль, він закидає свою руку на ногу. The nun коментує:
- Отець, пам'ятаєш Псалм 129?
священик знімає руку. Але після зміни шестерні він знову кладе руку на ногу. Ніна повторює:
- Отець, пам'ятаєш Псалм 129?
священик апологизує:
- Вибачте, сестра, але м'якоть слабка.

Досягнувши до монастиря, ненависає і виходить. Коли священик приїжджає, він знаходить Псалм 129. Він каже: «Ойдіть і шукайте, перш ніж ви знайдете щастя. й

Мораль: Якщо ви не знаєте, що ваша робота добре, багато можливостей розвитку будуть прямо перед вами.

Урок 3. бухгалтер, секретар, менеджер і Jinn
Абонент, секретар і менеджер поїхали на обід і знайшли античну лампу. Вони не мали надії на що-небудь, і вони втирають його, і до їх сюрпризу вони побачили Jinn перед ними, кажучи:
- Я виконую одне бажання для кожного з вас.
- Я перший, я перший! Секретарний маршрут, я хочу бути в Багамах прямо зараз, на човні, і не думають про що-небудь, і я зникла.
- Хочу бути в Гаваї, відпочиваючи на пляжі, з масажем, нескінченним поставкою піни colada, і любов мого життя - і зникне.
- Тепер він ваш поворот, Жанна розповідає менеджера.
- Я хочу, щоб два спини в офісі в цей день.

Мораль: Завжди дайте бос говорити першим.

Уроки 4. Орел і кролик
На дереві, що відпочивають і нічого не робимо. У маленькому кролику побачили орел і запитали:
- Чи можу я сидіти, як ви і зробити нічого?
до Звісно, чому не відповів він.
У кролику сідають під дерево і відпочивають. З'явився фокс, змащений кроликом і їсти його.

Щоб сидіти і робити нічого, ви повинні сидіти дуже, дуже високий.

Урок 5. Туреччина та бик
Індика була розмова з бульбом.

- Я снився сходженням на вершину дерева, - зважився вона, "але я маю так трохи міцності.
- «Чим не ви закусити мій лишай?» «У мене є багато поживних речовин. й

Індички підшийте на пучок підстилки, і вона дійсно дав їй достатню міцність, щоб піднятися внизу гілки дерева. На наступний день, після їжі більше, вона досягла другого відділення. Нарешті, на четвертому добу індички сіли гордо на вершині дерева. Помітили фермера і вдарив удар від гармати.

Мораль: Маніпулюючий щит може отримати вас до вершини, але він не зберігає вас.

Уроки 6. Маленький птах.
Невелика птах роса на південь від перезимів. Він був таким холодом, що він заморожився і впав на землю в великому полі. Як вона кладала там, корова пройшла і на неї повернулася. Тексти пісень, а це означає: Полювання в коров'ячому торті, птах раптом зрозумів, як його було тепло. Повернувшись до нас! Пташка раптом відчувала себе так добре, що вона sang, щоб висловити свою радість. кішка, яка в минулому почула спів і вирішила розібратися, що було питання. Після джерела звуку кішка знайшла птах, викопавши його і ate it.

Мораль історії:

Не всі, хто твоїх ворогів.
Не всі, хто отримує вас з щита, ваш друг.
Коли ви відчуваєте себе добре і теплим, тримайте в роті.