Карма може бути очищена за допомогою молитви «Очистити забіг».

Знімає «кармічні» або проблеми з пологами декількох поколінь, таких як пошкодження плодів або пологів.

Це може бути гріхом, який відповідає одному генеруванню і накладений на наступний для гріхів батьків.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Все це стосується нас тут і зараз.

У цій молитві ми попросимо прощення від Бога за гріхи і помилки наших предків, щоб ми могли зупинити відповідальність за їх переїзди відповідно до закону карми.

У абсолідованих гріхах предків і очищення енергетично-інформаційного поля свого роду ви можете розірвати кармічне з'єднання і почати жити життя, не несе відповідальності за ваших предків і звільняється від «брудного» пошкодження і ліктів.

Чистка повинна проходити щодня протягом 40 днів.

Посилення карма молитви:

й
Читати молитву Господа:

Наш батько, який їсти на небі!
Заслужений бути Моє ім'я Твого царства, Ті буде зроблено, як це на небі і на землі.
Подаруйте нам наш щоденний хліб сьогодні.
Замовляючи нас нашими боргами, ми також продаємо нашим боржникам.
Ми не вбачаємо спокусу, але доставимо нас від зла.
Для вас є царство і слава.
Амен.

й
Читати молитву «Мати Божої, незаймана, радіє»:

Незаймана, радіс, Свята Марія, Господь з вами, блаженний вас у жінок і благословення ви в плодах вашого омбу, так як Спасителя забути наші душі.
Амен.

й
Читати молитву за очищення сім'ї:

«Лорд, пробачте всіх тих, хто у мене є безглуздий або нещадний боляче в цьому житті і в моєму житті.
Господи, я прошу всіх тих, хто болить мене, нехай і нехайно в цьому житті або в моєму житті.
Боже, я спалогізую всіх моїх мертвих родичів.
Я спалогізую всіх своїх рідних родичів.
Господи, я пишу прощення всіх людей, які, безглузді або мимовільно, в слово, відданий або думав, відступив своїх предків.
Господи, будь ласка, очищайте, зцілуйте і захищайте мене, моя сім'я і моя ціла гонка, і залийте Свою Духову силу, світло, любов, гармонію, силу і здоров'я.
Господи, будь ласка, очищайте свою сім'ю.
В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.
Амен.

й
Скажіть молитву подяки:

«Лорд, дякую Вам за все, що ви даєте мені.
Я подякував влади Свого Духа, всі сили світла, небо, землі, і всіх святих, які молилися Господі з мною за прощення. ?

й
Повторюємо всі молитви три рази.