20 уроків Тао мудрості.

Визначте кожен день до однієї консультації і введіть її на практику. У момент сумніву і відчуження виберіть урок у випадковому режимі - це буде відповідь. Поставте його на стіну, щоб знову повернутися.
(Рівне)
1,1 км Я не можу думати про все, як остаточно.
Визначте зміни першими ознаками. Не дайте свої емоції.

2,2 км Кожна річ містить її протилежність, тому я відмираю від суддівства.
3. У Енергетика, яка заповнює мене від Всесвіту. Але я повинен розвивати його. Дихати глибоко, не відвідувати шуми, переповнені і погано вентильовані місця.
4. У Я навчаюся думати з точки зору юна і янг. Я думаю, що все спокійно (і, але після прийняття вибору, я маю на увазі мій вибір (іанг).
5. Умань Перед тим, як боротися з обставинами, я намагаюся налаштувати їх першим.
6. Жнівень Я хочу, щоб зробити, і я не хвилююсь про результати. Я зосереджуюся на моє завдання і не думають про все інше.
7. Про нас Уникайте надлишок і подивіться на середню землю в все.
8. У Я не забув, що мета мого життя – самовдосконалення.
9. Навігація Перед тим як діяти, я оцінив співвідношення енергії. Я не сяю вперед з головою: Я не соромлюся думати про можливі наслідки моїх дій.
10. Я не можу змінити.
11. Я залишатися спокійним і орієнтованим на всі питання. Я не збуджусь від інших людей, коли я натискав, щоб залишитися доброю і прохолодною.
12. Все в хорошому часі: Я розвиває терпіння, мистецтво очікування.
13.00 р. Я знаходжу на будь-яку можливість.
14. Я уважно дивлюся кожне слово, яке я кажу. Я не поширюсь, бо я ціную повагу та довіру інших.
15.00 р. Я поміню своє ставлення до старих людей. Допоможи, хто старше мене не робить хорошого. Це означає, що людина.
16.00 р. Я дуже обережний у виборі друзів.
17.00 р. Я обмежую свої потреби і задоволена тим, що у мене є. Забудьте про гармонію.
18 років Я намагаюся жити простіше і вибрати свої розваги. Я не читаю книгу тільки тому, що мій сусід сподобався, я спробую жити 1 день без телевізора або мобільного телефону.
19.00 р. Я постійно треную мій спостереження. Але перегляд не означає слухання.
20. Я поважаю своє тіло і подбати про нього. Не пропустіть обід або їсти на комп'ютері. Я не ходжу в тренажерний зал, я слухаю своє тіло, і я роблю це заради цього, не проти нього.