666
Щаслива жінка Мемо
Дуже задоволена. Ця держава, як вона виявилася, повинна бути навчена в собі, так що навіть на самий день занурення ви хочете бути щасливим і дати це почуття іншим.
р.
1,1 км Коли ви прокидаєте, розкажіть собі щось добре. (Сьогодні найкращий день, мій життя чудовий, я щасливий, і т.д.) Ви кажете, що ви хочете жити.
2,2 км Перейдіть до дзеркала і розкажіть вашу маленьку дівчину слова любові.
3. У Приготувати і пити чарівний еліксир (але це буде просто склянка води або соку), приглушений вами для удачі, любові, благополуччя і успіху.
4. У Подумайте і відіграйте позитивний і найуспішніший сценарій дня (1 година до релізу).
5. Умань Написати або поговорити, для чого ви вдячні собі і вашому житті.
6. Жнівень Витягуйте карту дня (будь позитивне зображення або фото, яку ви хочете посміхатися).
7. Про нас Запитайте або дайте завдяки більшій потужності. (Для цього постійно протягом всього дня)
8. У Згадайте, що ви заслуговуєте на краще!
9. Навігація Пам'ятайте про своє Божественне походження!
10. Зберігайте, будь ласка, стан гармонії та балансу в душі.
Використовуйте всі способи, які ви знаєте: «Стоп, як я відчуваю?», діалог з внутрішньою дівчиною, підтвердження, молитви, спілкування з елементами, прогулянки морем, спадковий щоденник тощо.
11. Завжди напишіть бажане майбутнє. Пам'ятайте, що ви пишете, це буде вірно.
12. Тримайте щоденник мрії.
13.00 р. Напишіть всі позитивні події вашого життя.
14. Займіть будь-яку подію, як позитивне заняття в чудовому житті.
15.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
16.00 р. Якщо ви відчуваєте себе шкода, це перший знак, вам потрібно подбати про вашу маленьку дівчину.
17.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
р.
1,1 км Коли ви прокидаєте, розкажіть собі щось добре. (Сьогодні найкращий день, мій життя чудовий, я щасливий, і т.д.) Ви кажете, що ви хочете жити.
2,2 км Перейдіть до дзеркала і розкажіть вашу маленьку дівчину слова любові.
3. У Приготувати і пити чарівний еліксир (але це буде просто склянка води або соку), приглушений вами для удачі, любові, благополуччя і успіху.
4. У Подумайте і відіграйте позитивний і найуспішніший сценарій дня (1 година до релізу).
5. Умань Написати або поговорити, для чого ви вдячні собі і вашому житті.
6. Жнівень Витягуйте карту дня (будь позитивне зображення або фото, яку ви хочете посміхатися).
7. Про нас Запитайте або дайте завдяки більшій потужності. (Для цього постійно протягом всього дня)
8. У Згадайте, що ви заслуговуєте на краще!
9. Навігація Пам'ятайте про своє Божественне походження!
10. Зберігайте, будь ласка, стан гармонії та балансу в душі.
Використовуйте всі способи, які ви знаєте: «Стоп, як я відчуваю?», діалог з внутрішньою дівчиною, підтвердження, молитви, спілкування з елементами, прогулянки морем, спадковий щоденник тощо.
11. Завжди напишіть бажане майбутнє. Пам'ятайте, що ви пишете, це буде вірно.
12. Тримайте щоденник мрії.
13.00 р. Напишіть всі позитивні події вашого життя.
14. Займіть будь-яку подію, як позитивне заняття в чудовому житті.
15.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
16.00 р. Якщо ви відчуваєте себе шкода, це перший знак, вам потрібно подбати про вашу маленьку дівчину.
17.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!