24 Корисно Хати, які змінять життя

Список дійсно потужних звичок, які, якщо ви робите їх щодня, повністю змінить ваше життя!

Спочатку ми створюємо наші звички, а потім наші звички створюють нас.
~Джон Сухден

Коли ви робите щось щодня, вона стає звичкою. Цей список дійсно потужних звичок, які, якщо слід, повністю змінить ваше життя.

Ранок.
Рано вранці. Для мене, щоб отримати в 5 ранку і взяти багато часу для себе перед роботою - це задоволення.
До деяких вправ. Після того, як я поставив мету - 4 рази на добу, щоб займатися фізичною діяльністю. Але в кінці найчастіше перенесли все до завтрашнього дня. А потім я зрозумів, що я дуже люблю спорт один раз на добу, але це стане моєю звичкою.
Ревізити або краще, перезаписати ваші цілі. Щодня я намагаюся ближче до моїх цілей. Що я хочу досягти. Як каже канадський письменник Робін Шарм, «Найбільшої Вашої обізнаності, темні варіанти можна зробити». Коли ви зробите кращі варіанти, ви бачите кращі результати. й
Послухайте музику та читання книг, які можуть мотивувати вас, адже вранці весь день здається безмежною можливістю. Я мотивую себе вранці, слухавши аудіокнигу або читання книги, яка може надихати мене.
Візуалізація майбутнього дня. Я хотів би закрити очі протягом декількох хвилин і уявити, що я хотів би побачити сьогодні. Зрозуміло, часто працює.
Напишіть список, які необхідно зробити. Я часто записую список важливих завдань, щоб зробити протягом дня. Коли я виконує задачу, я перекреслю його або викласти тик перед певним пунктом. Це простий, але вірити мене, це дуже ефективний.
Перевірити заголовки. Я думаю, що це дуже важливо, щоб зрозуміти, що відбувається в суспільстві і в усьому світі. В кінці дня, ви повинні мати можливість говорити про що-небудь. Інакше, іноді ви повинні відчувати себе абсолютно безперешкодним співрозмовником.
Блог: Я думаю, що це багато, щоб зробити з блогом. Почати блог і це допоможе вам розвивати свою творчість, зробити нові друзі, а іноді навіть принести вам деякі доходи.
Взяти час, щоб добре виглядати: реальність життя – люди навколо нас дійсно судять нас за зовнішнім виглядом. Я завжди знаю, як добре я шукаю сьогодні.
День народження
Посмішка. Ви, мабуть, чули про важливість посміхання, але як говорить йде мова, «знайомтесь рідко». Я намагаюся завжди посміхатися протягом дня. Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, це не тільки робить мене щасливими, це також робить інших людей посміхатися.
Виділіть, що важливо. Я намагаюся не фокусуватися на завданнях, які потрібно робити терміново, але не суттєві. Найголовіші завдання повинні бути зроблені першими. Дізнайтеся, щоб встановити пріоритети.
Не робити занадто багато обіцянок, просто зробити їх. На роботі я намагаюся зробити все до максимуму, звертати увагу на дрібниці і деталі, які багато людей пропускають. Я встановив терміни до кожного завдання, і коли-небудь можливо, я намагаюся отримати все зроблено заздалегідь.
Проживання Взяти активну ініціативу та приймати відповідальність за те, що відбулося. Коли я хочу, щоб зробити це? й
Добре вівся. Замінити чіпси, солодощі та шоколади з фруктами, овочами (морква і селери, до речі, відмінно подрібнюються) і горіхи.
Приблизні природи: для великого здоров'я було б добре провести час у відкритому повітрі. У робочі дні я намагаюся їхати на обід.
Зберігати в контакті з друзями. Я намагаюся текстувати своїх друзів щодня. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Скопіювати його. Я намагаюся зберегти не менше 10% заробітної плати. Кращий спосіб заощадити гроші, щоб зменшити ваш щоденний ліміт.
Вечір.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я думаю, що будинок є важливим.
Зробіть час для себе. Я також думаю, що це важливо, щоб прийняти час для себе. До чого я люблю: читати, дивитися улюблений фільм, медитувати, робити йога, слухати музику або піти в тренажерний зал.
Прибирання: Будинок, який наповнений горбом, може викликати злиття і плутати думки. Для того щоб залишити на вершині, потрібно жити чистим.
Вимкніть себе. Я намагаюся відключити свій комп'ютер і телевізор за 30-60 хвилин перед сном, щоб відпочити мій мозок. Коли я роблю це, я спати набагато спокійніше.
Переглянути свій день. Я думаю, що це чудовий спосіб управління, як закрити я стикався з моїми цілями. Я переповнила всі завдання на мій список? Чи заплановано мій день? Що робити?
Налаштуйте свою любов. Не дозволяйте кожній вашій родині дізнатися, що ви любите їх. Я кажу слова любові до дружини і синів принаймні один раз на день.
До ліжка не пізно. Перші здорові звички в цьому списку (попередній ранок вранці) починаються з отриманням до місця не пізно. Хороший нічний сон гарантований.
Петро Клеменс