4 CHILD SHOCKS, COTORS BENEFICIARY ♪

Виняток з дитячих казок, які містять більше значення, ніж це може здатися на перший погляд

Відомий англійський письменник Clive Lewis колись писав: «Сьогодні ви будете рости до дня, коли ви починаєте читати казки знову.» І це буде зробити будь-який дорослий, підібравши дитячу книгу. Як буває, казки для дітей містять більше значення, ніж це може здатися на перший погляд. Ви можете прочитати їх багато разів, і кожен раз ви знайдете щось нове і ще більш глибоке.

1,1 км «Другий сноуборд знизився. Сергій Козлов
А ввечері, коли чай п'яний, Ведмідь сказав:
- Я не знаю, як скоро, але це буде краще.
- Ти беш! - сказав він.
Подумав:
«Це не так, що все погано і погано, оскільки це повинно бути гарним.»

2. "Велвет Кробіт" Вільямса Маргері
до Ви можете стати справжньою після того, як інтелектуальний старий шкіряний кінь сказав Оксамитовий Кролик, коли хтось любить вас довго, довгий час. Не просто грати з вами, але дійсно любить вас.
- Чи болить він? запитують кролика.
- Час від часу Шкіряний кінь відповів, так як вона завжди сказала правду. Якщо ви справжній, ви можете внести біль.
- Як відбувається? Після того, як ви зробили, як ви отримуєте ключ, або поступово?
Трохи трохи, - сказав Шкіряний коней. - Ви стаєте реальними. Це займе багато часу. Саме тому це не часто буває тим, хто тільки снижню білизну, непристойну або просить спеціальне лікування. Практично завжди, до цього часу буває, що коли ви станете Реалом, ви вже будете зношені волосся, очі випадають, притулок кінцівок, в цілому, у вас є надзвичайно незначний вигляд. Хоча це буде абсолютно без значення, так як один, хто вже став реальним не потворним. Може бути тільки в очах тих, хто не розуміє.

3. "Зимова казка", анімаційний фільм
до Що ви робите тут? попросити ведмедя.
- Я чекаю, щоб відновитися незабаром, сказав Гівег.
- Як довго?
- Все взимку. Коли я дізнався, що ви були сповнені снігу, я відразу перетягував всі запаси, доступні вам.
до А ти сієш на табурі біля мене всю зиму?
до Так, я дав вам ялиновий бульйон і покласти суху траву на животі...
- Я не пам'ятаю, сказав Ведмідь.
- Нудота! - Хелгог зважився. Ви поговорили всю зиму і сказали мені, що ви були сніжинкою. Я був так боятися, що ви можете розтопити навесні.

4. У Гівдж у фог Сергія Козлова
Дуже сподобалося, що в кожну ніч, в якій прохолодна осінь. І кожну ніч ведмедя і ходьба буде збиратися в Ведмідь, потім на ході і поговорити про щось. Отже, тепер Гedgehog сказав в Ведмідь:
до Дуже дякую!
Ведмедя недбалий назад.
- Уявіть, що немає мене, і ви один, і не можете говорити.
до Де ти?
- Не мене.
до Що не буває, - сказав Ведмідь.
- Я теж думаю, - сказав Гівег. Немовля, хоча я повністю пішов. Ви самі. Що робити?
- Я побачу тебе.
- Де?
до Де? Головна Я приходжу і скажеш: «Чому не сталося?» І ви відповіли...
до Що таке фольго! Що я кажу, коли я не тут?
до Якщо ви не вдома, ви прийшли до мене. Я буду бігти до дому. А, ви тут! І ось ми починаємо.
- Що?
- Гвинт!
- Для чого?
- Що робити? Що я не можу зробити, як ми погодилися.
- Як було питання?
- Як дізнатися? Ви повинні бути на моєму місці або вдома.
- Але я повністю пішов. Ви знаєте?
- Тоді ви пішли кудись і ніколи не вийшли. Я буду бігти, шукати ліс повністю і знайти вас!
до Ви вже шукали все, Hedgehog сказав. - Я не знайшов його на всіх.
- Я буду бігти до дерев поруч двері!
- Не існує.
- Тоді я перетворю все вгору і знайти вас!
- Я тут. Немає.
до Далі вже, потім вже. Потім я буду бігти в поле, сказав Ведмідь. І я блюв, "Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех-Ех!", а потім ви почуєте мене і подрібніть назад, "Bear-Oh-Oh-Oh-Oh-Oh!" Про нас
- Ні, сказав Гівег. - Я навіть трохи. Ви знаєте?
до Що ви робите для мене? ведмедя сердитися. Коли ви не там, я ні. Чи?