Як Жіночий чоловік

Дивовижна замітка Олександра Палієнка, про залежність успіху чоловіка, а також здоров'я і поведінки дітей на стані жінки і її краси!

Якщо ви з жінкою, яка має шикарний прийом, це призводить до того, що ви рухаєте вперед без зупинки.

І ви починаєте бути людиною, яка мріє для будь-якої жінки, але насправді це не ви - це ваша жінка.

Тому що у нас є людина: мужній, спокійний, прийняття рішень, вчиняючись, запроваджуючи те, що він планував, впевнений, поважаю себе і поважаючи інших, маючи почуття гумору, насиченого.

Коли людина багата, він спокійний, коли чоловік бідний, він дратівливий. Це як голодний, так і добре втомлений людина, вони різні.

Жінка красива, чарівна, жіночна, приймається, чуттєвий, під керівництвом, ворожіння, матеріал (дуже важливий матеріал, не духовний) і люблячий.

І для чоловіка бути сміливим, спокійним, прийняттям рішень, вчиняючи його плани і т.д. Він потребує жінки. Яку жінку кладуть там.

Я знову хвилююсь.

Якщо жінка має маленькі бажання, людина буде мати невеликі перемоги.

Якщо жінка має великі бажання, то чоловік має великі перемоги.

Якщо жінка має глобальні плани і цілі, завдання, але вона сама щаслива, працює на себе і одночасно контролює її фігуру, йде в фітнес-зал, харчується правильно, купує хороші шампуні, спілкується з тими людьми, що любить, тобто вона сама, потім вона може заповнювати чоловіка.

Якщо вона просто лежить, злегка жир, не йде в будь-яку точку і в той же час сниться про все, в цьому немає сенсу, бо вона дасть чоловіка заготовкою.

Чому це не реалізовано.

Я сказав, що тільки жінка Yang може зробити чоловіка. Яна жінка - один, хто знає, що вона хоче і приймає її все, але все ж робить себе щасливою!

Олександр Палієнко
Психолог, тренер з особистісного зростання