Приміщення статті Марина Познякова про найпоширеніші чоловічі суглоби через очі дівчини
Майже всі дівчата вважають, що всі чоловіки не люблять їх досить, не варто доглядати за ними і дати їм недостатньо уваги. І неважливо, скільки людей псують їх, все недостатньо. Ми завжди хочемо більше, частіше і довше. І нічого не дивно про це, бо це суть будь-якої людини.
Всі чоловіки шуфельні, хитрі, створюють проблеми для себе і жінок. Для жінок, чоловіків в полум'я. Хоча, якщо ви подивитеся на правду, чоловіки думають більш раціонально і збалансовано. Вони мають більш логічні та поширені відчуття. Якщо порівняти масштаби неадекватності в поведінці чоловіків і жінок, що представляють годинник, жінка буде на стрілці 12, і чоловіків – 6. Дівчата, ми не можемо самі зателефонувати одержувачу!
Дівчата, подивіться на вашу поведінку зараз. Чоловіки не завжди шоок, 50% їх суглобів – це лише наші фантазії.
Давайте подивимося на 6 основних чоловічих суглобів через очі дівчаток:
1,1 км Він не любить мене досить.
Нескінчений тут. Він не схожий на це. І неважливо, що він сидить поруч з вами всю ніч на будні дні, дивився улюблену серію реальних шоу з вами, або допомагав готувати вечерю для ваших дітей, він просто не схожий на це, тому що він вирішив зустріти своїх друзів в суботу. Як це зробити? Я маю на увазі, я з дітьми вдома, і він пішов за три години з друзями? Ми жінки часто забуваємо про всі хороші речі в миттєвому режимі, один раз людина робить щось неправильно. Прийміть те, що чоловіки потребують особистого простору, так само, як і для мене. Нехай він розвивається, граючи спорт, піти рибальство, головне - довірити його і зрозуміти, що серце його завжди з вами.
2,2 км Я думав про себе, я був відхилений.
Не годувати нас жінкам хлібом, але дати нам причину губки. Поки людина перебуває в зустрічі, і телефон, який залишився в машині, і тому не відповів 5 пропущених дзвінків, ми вже вирішили, що він не щирий до нас, спати іншим і вже шукає заміну. І він просто не забирав, тому що він був на роботі, і телефон був німим, як в машині. Ми робимо гору з гори. Ми занурюємо природу, шукаємо проблеми, де вони не можуть бути. Людина з нами, і це головне. Не потрібно шукати підводні струми в застійній воді. Помилки завжди небезпечні, тому що монета завжди має дві сторони, і ви вже пройшли вирок на вашу людину. Менша фантазія, більше дивиться на факти.
3. У А потім тиша.
Більшість дівчат повинні прийняти те, що чоловіки не як чаті, як жінки. Ми попросимо їх питання щодня, але ми не отримуємо тире безкінечних епітетів і порівняння у відповідь. - Так! Що означає ти? Чи не було поганого, без смаку, я переповзив чи ні? Ми вже викручуємо себе, що він не схожий. Він дав чітку і пряму відповідь на наше питання.
Яскравість і не емоційність чоловіків не є показником, що вони не люблять нас. Вони вже зробили вибір і не збираються змінити його ще. Якщо вони перестануть любити вас, ви будете першими знати. Не чекайте нічого нереального від чоловіків. Прийміть їх як вони.
4. У Як я хочу.
Жінки притаманні своїй природі, щоб ускладнити своє життя, і вони кладуть в неї всю душу. Ми хочемо поговорити в свічках, сподіваючись, що наші думки будуть читати. Хоча ми знаємо з дитинства, що немає Санта Клауса, князі не приходять на принцеси, і ніхто не може прочитати думки. Але ми наполягаємо, що люди зможуть здогадувати наші побажання, «так вони люблять нас». Так, вони роблять, але вони роблять самостійно. Не чекайте дива, особливо від чоловіків. Це прагматичний і раціональний. Запитайте прямо, а потім ви отримаєте все.
5. Умань На відстані 10 хвилин.
Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше думати про здоров’я. І дзвінки від чоловіків люблять "на 10 хвилин, я буду" покласти нас в незручну позицію. Ви дійсно думаєте, що ідеальний манікюр, макіяж, нижню білизну з'являються після хвилі чарівної палички? Для зачіски необхідно підібрати цікавий нижню білизну і створити атмосферу. Бажаєте багато? Подаруйте мені час, щоб приготувати.
Ваш чоловік готовий прийняти вас як ви. Він не може помітити, що ви не промивте волосся, навіть якщо не промивається голова. Він може помітити нову покупку, якщо він коштує третину зарплати. Не тому, що ви зносите нові черевики, але тому що він отримав текст про відкликання грошей з картки. Він не піклується про те, що плаття ви одягнете, доки ви одягнете плаття. Для нас це все, що стосується його частини. Він думає, що 10 хвилин достатньо часу, щоб покласти на плаття, взуття, гребінець і потрапити в свій автомобіль. Будь ласка, ознайомтеся з цими і дізнайтеся про те, що ви шукаєте.
6. Ялов/не ревнощий
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не довіряйтеся. Не ревній, не люблячий. Дівчата, насолоджуючись моментом, ваш чоловік вибрав вас, тому ви його ідеальні. Стоп приймати мозок з друзів, мати і коханої людини. Насолоджуйтеся тим, що це там.
Ми дуже часто перемішуємо. Вони люблять нас, хоча вони роблять. Так, вони часто лежать, забути про важливі дати, не показувати свою любов, як ми хочемо, але вони роблять все це не з метою. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Давайте радіти сьогодні. Скажіть ваших близьких, як важливо, щоб ви, і ваші стосунки будуть рости більш глибокими і теплішими щодня.
Марина Познякова