5 ЛУЧИНА У контексті відносин між двома сторонами,

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Як приємно жити в будинку, де кожен знає, як висловити свою любов до інших.
Українська

Доктор Григорій Чапман є одним з найяскравіших авторів і психологів, які писати про любов і стосунки. Найвідоміша книга «П’ять мов кохання» здобула серця і змінила стосунки мільйонів людей по всьому світу. Якщо ви не прочитали його, читайте його. Але крім цієї чудової книги автор написав інші цікаві, надихаючи і дуже корисні книги.

Серед найцікавіших книг Чапмана, які кожен повинен прочитати:

1,1 км Що робити, якщо я зроблю помилку?
Любов не враховує помилки. Любов не пам'ятає пропущень. Не пропустіть нас. Ми не завжди робимо права. Іноді болить один одного з слів і дій. Ми не можемо стирати минуле. Ми можемо тільки вболівальник. Ми можемо попросити прощення і не дозволити цьому статися в майбутньому.

Якщо я блюшу за дружину, нічого іншого я можу зробити, щоб зняти біль, що я можу викликати.

У мене є вибір: судити її або пробачити її.

Якщо я хочу судити її, якщо я хочу, щоб повернути її в виді або зробити її платіж, я суддію, вона є злочинцем. Ми не працюємо. Якщо я пробачаю, можна відновити близькі стосунки. Хвороба - шлях любові.

2,2 км Чи можна знайти щастя в другому шлюбі?
Наші почуття виявилися ілюзією, і багато хто вважає, що є два способи до нас:

Все, що моє життя торкнувся нелюбленим чоловіком.
або
Намагатися з кимось іншим.
Сьогодні ми вибираємо другий, наші батьки віддали перевагу першим. Але перед тим, як ми вважаємо, що наші вибірки краще, нехай дивляться на номери. Сьогодні, 40% перших шлюбів закінчуються розлученням. На той же кінець чекає 60% других шлюбів і 74% третіх шлюбів.

Тому ймовірність пошуку щастя в другому і третьому шлюбі не так велика.

3. У Скільки часу?
Деякі люди думають, що вони проводять час разом, але вони насправді живуть під одним дахом. Вони в одному будинку одночасно, але вони не разом. Чоловік, який говорить про свою дружину, і дивитися новини спорту в той же час не дає свого часу, тому що вона не має своєї уваги.

«Я відчуваю, що моя дружина любить мене, коли ми робимо щось разом, що ми любимо. Далі ми говоримо один одному. Це так, як у нас є дата знову. Для людей, які володіють рідною мовою, це звична відповідь. Головне для них - це бути разом, щоб зробити щось разом, приділити увагу одному.

4. У Що таке життя сім'ї?
Шановні друзі! Де мийка постійно заповнюється волоссям, а дзеркала прикрашена милими бризками, де сперечають, чи підняти туалетне крісло. У світі, де черевики поширюються по передній, ящики не закриваються, де пальто не розпізнають плечі, а шкарпетки не пропускаються. У цьому світі можна зашкодити поглядом і словом. Тут любителі можуть стати ворогами, а додому - поле бою.

5. Умань Як розлучити чоловіка?
- Я хочу розірвати чоловіка, вона сказала, і я хочу, щоб зашкодити йому якомога більше.

до У цьому випадку психолог консультував її, запустивши компліментацію. Коли він відчуває, що він потребує вас, вирішує, що ви любите його, то файл для розлучення. Ти не завадить йому багато.

Через кілька місяців жінка повернулася і повідомила, що вона звернулася з пропозицією психолога.
- Гарний! він відповів. - Час для розлучення.
до Що таке розлучення? жінка - сказав він - Николи! Я люблю його.

Також важливо пам'ятати, що іноді наші слова говорять одне, і тон нашого голосу говорить ще один. Ознайомитися з любов’ю вашого партнера з доктором Gary Chapman. Не забудьте поділитися цією статтю з коханою людиною!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное