12 універсальних прав, які змінять життя для кращого

Подумайте про ці істини життя, нанесіть їх до свого життя, і перед тим, як ви встигли поглянути, справжня магія надійне ваше життя!

Я не великий шавлія, а сутність життя ще не розкрилася до мене, але я знаю щось про це.

Я знаю деякі універсальні правди в житті, які звертаються до вас, незалежно від того, що ви або скільки помилок, які ви зробили по дорозі. Так читайте їх, подумайте про них, нанесіть їх до свого життя, і перед тим, як ви встигли поглянути, справжня магія надійне ваше життя.

Все – дійсно все – що ви хочете досягти починається з однодумців... так займе деякий час, щоб мріяти, уявіть щось, і, простягаючи свою уяву до повного, заповнивши ваш розум з міфами найбільш фантастичних варіантів розвитку вашого життя. Зніміть своє почуття реальності та прагматичні думки про те, що ви можете стати на основі вашого минулого. Ваші думки складаються з живих, буббблійних, креативних енергії, що робить все можливе – так використовувати їх мудро.
Ні, що ваші мрії можуть бути “до неможливості”. Що б ви хочете – переїхати до розкішного особняку, стати відомим актором, купити власний острів в Тихому океані – ви можете досягти цього. Я знаю, що це правда. Якщо хтось сказав мені лише 10 років тому, що я хотів би зустрітися з коханцем, почати сім'ю, і зробити роботу, що я так збуджу, я був сміятися. В той час, здається, нічого не більше, ніж труба мрія... але тепер я знаю що-небудь можливо.
У вас є неоцінний подарунок, який ви повинні використовувати себе, дати іншим, отримувати від інших, і поділитися навіть з незнайомими людьми. Використовуйте його, використовуйте його, щоб зробити щось. Життя дуже дорогоцінний, щоб залишити свою пісню неупередженою, ваша книга ненаписана, і ваші мрії ненаповнені. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше, ніж будь-який подарунок. Відповідь на всі ці питання є так, так і так!
Ви були створені для успіху, і нехай ніхто не переконує вас іншим. І успіх - це перш за все чудові досягнення і задоволення життя. По суті, успіх – це сенс життя. Якщо ви не знаєте, чи ви гідні, чи є у вас сила, щоб зробити це, і чи варто це зробити, і замість цього просто зробити!
Ви завжди можете переконувати себе, що ви втомилися і потребують перерви. Ну, не до цього. Так, ви можете почекати, поки ви більше грошей, досвід, час, відвага, коли ви більш тонкі, життєрадісні, більш здорові, або більш підготовлені... але правда, немає ідеального часу, щоб зробити все. Кожного дня і кожного хвилини, і якщо ви використовуєте ці зміни, то ви ніколи не почнете нічого. Зробіть себе на користь – починайте змінити життя з сьогоднішнього дня.
Пам'ятайте, подорож до тисяч починається з одного кроку. Для цього крихітного кроку можна привести вас до можливостей, які ви раніше не знали. Отже, зайдіть цей крок і дайте вам інтуїцію через життя. Простий телефонний дзвінок, повідомлення електронної пошти, пошук інтернету, або здавалося б, випадкові зустрічі в кафе можуть відкрити двері для можливостей, які ви ніколи не мріяли. Так пам'ятайте один раз і для всіх – крихітні кроки призводять до довгих поїздок і чудових можливостей. Не дайте на можливість крок вперед, навіть трохи. Що потрібно знати – можливо, це «литткий біт» ви не повинні подолати інерцію істоти?
Ваша інтуїція - це ваш внутрішній навігатор, і коли ви підключені до нього, він може направляти вас практично без зусиль в правильному напрямку. Як підключитися до неї? Просто робіть те, що вам подобається.
Ви не повинні знати, як, коли, або чому робити щось прямо зараз. Довірте мене, коли прийде час, ви входите його повністю підготовленим. Ви будете здивовані, як своєчасна доля кине вам ресурси, час, гроші та контакти.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поведіться в неї, довіряйте її, і пам'ятайте – все буде відмінно, навіть якщо ви думаєте, що для цього немає передумов.
Якщо вам потрібна допомога, вона завжди доступна, кожна секунда вашого життя. Кожен з нас оточений друзями, бутонами, вчителями, менторами і просто хорошими людьми, які завжди можуть підтримувати і заохочувати вас, коли вам потрібно, щоб стрибати вперед без пошуку, і знати, що якщо все, ви будете підібрані руки.
Якщо вірити в себе, то віра стає матеріалом. Ви не знаєте, скільки допоможе позитивне ставлення. Він допомагає мені і він точно допоможе вам. Спробуйте вірити в себе. Повірити себе. І йти вперед.
Не забудьте весело! Якщо є все, що я навчився в моєму житті, це те, що іноді ми повинні зупинитися, відпочивати і відпускати пару. Це не тільки чудовий, але і корисний, тому що він дозволяє отримати більше, ніж достатньо натхнення, можливостей і енергії, щоб досягти вашої внутрішньої мрії. Не сидіти в офісному стільці на протязі всього дня. Подаруйте собі час сміятися, грати... і весело!
Якщо вам сподобався цей матеріал, поділитися враженнями. Яка універсальна правда робить ваше життя краще?

Ламіша Серф-Валлі