Скільки коштує?

Просто дивовижний, який навчить вас знати своє значення і бути більш впевненим.

203434

Один день молодий людина прийшов в Майстер і сказав:

- Я прийшов до вас, тому що я відчуваю, що я не хочу жити. Все говорить, що я втратив, slut і idiot. Будь ласка, майстр, допомогти мені!

Майстер, маючи погляд на молодого чоловіка, відповідав:

Я шкода, але я дуже зайнятий прямо зараз і я не можу допомогти вам. Мені потрібно терміново влаштувати дуже важливу справу, а після маленької думки він додав: Але якщо ви погоджуєтесь допомогти мені в моєму випадку, я з радістю допоможемо вам у вашому житті.

- З... з насолодою, майстром, він мм'язував, гірко кажучи, що він знову був відштовхований на фоні.
- Добре, сказав Майстер, і знімається з лівого пальця невелике кільце з красивим каменем.

- Візьміть свій кінь і покатайте на ринок площі! Я повинен продати це кільце, щоб сплатити борг. Намагайтеся заряджати більше за це і в жодному разі не оплачуйте ціну нижче золотою монетою! Зайдіть і отримайте якомога швидше! Молода людина зняла кільце і збігла. Прибуваючи на площі ринку, він почав запропонувати кільце для торговців, і вони вперше подивилися на його товари з інтересами.

Але, як тільки вони чули про золото монету, вони відразу втратили всі відсотки в кільце. Деякі сміхалися відкрито на обличчі, інші просто відвернулися, і тільки один старий торговець так пояснив йому, що золото монета занадто висока ціна для такого кільця, і це може бути тільки мідна монета, добре, принаймні срібло.

Послухаючи слова старого чоловіка, юнака була дуже засмічена, бо він запам'ятався наказом майстра в жодному разі, щоб знизити ціну нижче золотої монети. Зійшовши на ринок і пропонуйте кільце до добрих сотень людей, юнака знову обурила кінь і повернулася. Пригнічений своєю недостатністю, він вступив до майстра.

- Майстер, я не змогла зробити вашу подачу, він сказав сумно. На краще, я можу отримати пару срібних монет для кільця, але ви не сказали мені, щоб поселитися менше золота! Це не те, скільки коштує це кільце.

- Ви просто сказали деякі важливі слова, син! Майстер відповів. Перед тим як намагатися продати кільце, це буде гарна ідея, щоб створити свою істинну цінність. Хто може зробити це краще, ніж дживелера? Зайдіть до дживелера і запитайте його, скільки він запропонує нам кільце. Що б він сказав, не продаємо кільце, повернувшись до мене. Молода людина знову стрибала на коні і пішли до коштовності.

jeweler вважається кільцем протягом тривалого часу через змащене скло, після чого зважився його на невеликій шкалі і нарешті адресований молодим чоловіком:

- Розкажіть майстер, що не можу дати йому більше п'ятдесят дев'ятсотсот золота монет. Але якщо він дає мені час, я купую кільце за сімдесяти, враховуючи актуальність угоди.

- Сьомі монети?! – юнака сміхалася радісно, подякував ювелера і кинулася назад.

- Сісти тут, сказав Майстер, після слухання анімаційного оповідання молодого чоловіка. І знаю, син, що ви є кільцем. Чудовий і неповторний! Тільки справжній експерт може судити вас. Так чому ви йдете на базар, очікуєте, що перша людина це зробити?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное