5 ВЕЩЕЙ, КОТОРЫЕ НЕ НУЖНО ДЕЛАТЬ ДЛЯ МУЖЧИН

Кілька речей, які ви не повинні зробити для чоловіка!

р.

1,1 км Допомога фінансово
Навіть якщо людина скаржаться на фінансові труднощі, не намагайтеся допомогти йому за гроші, не варто шукати другу роботу, щоб вийти з цієї ситуації. Це буде величезна помилка, яка вже постраждала від багатьох жінок.

2,2 км Привітання дорогі подарунки
Забудьте його! З любов'ю доглянуло ще більше своєї теплоти, віри в нього, дивовижний погляд! Не намагайтеся здивувати чоловіка з розкішним подарунком, він перетворить ваші стосунки в користування.

3. У Послухайте свої проблеми і відчуйте себе
Деякі люди люблять скаржитися на жінок. Як правило, вони не навіть чоловіки. А жінки думають, що якщо вони слухають його біль, симпатія з ним, відносини стануть більш глибокими. Що ми робимо дівчата. Але це не працює з чоловіками. Так само ця людина постійно зливає ваші життєві проблеми, приїжджає до вас як надійного «вішого» і познайомиться з іншими жінками. Я мав такий приклад в житті. Я відіграв роль жилета дуже довго, слухав, спробував заохочувати, симпатизувати, здавалося мені, що наші відносини дуже глибоко. Але не було ніякого прогресу за цими скаргами. І після відстеження цього сценарію, після того, як він знову скаржався, я просто сказав: "Дуже, ви великий хлопчик тепер, ви можете впоратися з ним і вирішувати проблеми."

Я пам'ятаю, що в той момент я мав це дивне почуття всередині мене, що я зробив щось дуже правильно. Він сказав, що він може зробити це самостійно і подякував мені за нагадування його. Тому, якщо ваш чоловік пригнічений, не потрібно витягти з нього з «косичками», що сталося, не потрібно вивести його з розмови, не сором'язливі його. Щастя демеани чоловіка.

Подаруйте йому час і залиште його самостійно. Він вирішить. А тим більш спокійним, тим швидше він вирішить все і бути більш впевненою людиною. Але якщо ваш чоловік говорить про свої труднощі, то ваша підтримка може складатися в питаннях (у разі, якщо у вас немає). Задайте провідні питання, і вам потрібно попросити їх з позиції з коханої дівчини, не професійного тренера. Дуже важливо, щоб ви покажете свою позицію в нижній частині, у ваших питаннях має бути звернення до своєї волі, сили, інтелекту.

Наприклад:

Чи можна вирішити цю проблему?
Як ви думаєте, що з цієї ситуації?
Що ми можемо зробити в цьому випадку?
Поставити питання спокійно і залишити всі рішення для вашого чоловіка. Таким чином, ви покажете його, що ви підтримуєте його, щоб ви разом, і що ви вірите, що він може знайти рішення. Чоловіки дуже потрібні життєві труднощі, уроки, проблеми – це запорука його становлення як людини, так і чоловіка.

4. У Поради та рекомендації
Забудьте його. Навіть якщо чоловік запитує, що робити, вам просто потрібно сказати йому, що він знає краще. Досягнення порад означає прийняття певної відповідальності. Подаруйте чоловікам, їм потрібно.

5. духовність
Я знаю багато жінок намагаються вибити книги, грати лекції гучно, зробити відео. Це зазвичай тільки викликає відхилення і відторгнення. Не варто робити це свого роду. Це набагато ефективніше стати щасливим і радісним, щоб навчитися спілкуватись з людьми, щоб бути «багатим», потім інші попросять себе тим, що ви робите, щоб виглядати так.

Але якщо людина просить тебе розповісти про духовність, або про деякі знання, не потрібно брати роль гуру і віщати. Після цього він поважає вас як вчителя, але він забуде, що ви жінка. Так ми робимо гарне обличчя і скажемо, «Хоай, я не можу пояснити це, бо я тільки розумію це трохи». Я слухав цю лекцію. Послухайте себе, якщо вас цікавить. й

Таким чином, ви не будете брати позицію з вище і подрібнити чоловіка з вашим інтелектом. Це мудрість жінки. А мудра жінка писала мені, що вона почала доглядати за собою, припинила «пресування» чоловіка, стала більш радою і в цілому забули про просування чого чоловіка. Живий і радісний. І після того, як я знайшов свого чоловіка в нічний час витримує цілу стеку духовних книг дуже високого рівня. Він купив себе і прочитав їх після того, як вона припинила його пресування.

Є безліч варіантів підтримки коханої людини, ви можете молитися за нього, виконувати ауститет, займатися творчою роботою для нього, зробити амулети, робити загальні практики для своєї сім'ї. Найголовніше робити це з держави внутрішнього миру і великої кількості, з правою насолодою.

«Чи не можу це зробити». І я буду дуже щасливим служити йому в цьому і виконати свою жіночну армію.

Деструктивна думка рятувальника: "Я не можу впоратися без мене, не вийде, тільки я можу допомогти йому." З такою настройкою, як тільки ви витягуєте його з одного кота, він відразу впаде в інший.

Юлія Судова