Потужність слів. Як створити на рівні слів

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Вражає, як багато хто вважає, що думки є матеріалом, але не використовують їх у щоденному досвіді, але ще більше парадоксальної є те, що деякі з нас приймають слова, які вони використовують серйозно. Тим часом ми створюємо свої враження і самі на чотирьох рівнях одночасно: дії, думки, штати і слова, що буквально колірна реальність.

Картина в олії: людина хоче змінити, навіть починає робити щось для цього (рівень дії), але злому питання: Відповіді на краще:

- Всі права.

Наскільки буде йти? Від нього все залежить. Але це займе багато часу в цьому темпі. Це як черепаха.

до Ми змінюємо життя тут, що це робити з ним? запитує читача, слово якого «живо» означає все, що це дуже момент, його внутрішній стан, і як він описує його.

Сьогодні це те, що ви зробили і думали вчора, і завтра, що ви думаєте, і зробити сьогодні.

Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес був ідеальним, відмінним, чудовим і просто тонким завтра, почніть сьогодні.

Це не самостійне сприйняття; це свідомий вибір для створення на рівні слів, які є потужними як думки або дії. Як ви будете почувати себе, коли вам подобається робота, що повторюється, що ви робите «добрий» для багатьох інших питань?

Непристойна з собою означає, що ви можете оцінити, хто ви і що ваш стан, але якщо ви прийняли рішення змінити і створити себе знову, то вам потрібно почати не тільки робити і думати в новому вигляді, але і говорити.

На початку було слово, і слово було з Богом, і слово було Богом.
Українська

Відоме слово з давніх часів. На цій підставі всі релігії використовують молитви і мантри, де фраза повторюється багато разів йде на підсвідомість і стає частиною нас і нашого досвіду. У сучасних практиках є авто-тренінги та підтвердження, коли позитивні ставлення повторюються або самі. І це, до речі, чудово працює (припустимо, ви робите завдання на всіх рівнях).

Американська корпорація я працював навіть запровадив код словника, який запропонував використовувати деякі слова замість інших. Так, наприклад, «проблем» – «шалленг», «красивий» – «греат», «добрий» – «експерт» та ін. Всі ці слова були англійською мовою, тому переклад не звучить так гладкою, але значення зрозуміло.

Заміна одного слова в своїй лексиці вже змінює відтінки нашого внутрішнього стану, а для досвідчених творців це серйозний інструмент у роботі розмальовки власного життя.

Потужність слів в дії:

1,1 км Відповідаючи деякі знайомі слова і відповіді створює обізнаність.
Починайте відповідь на запитання: «Як ви?» в новому вигляді: великий, великий і так далі – вибрати. По-перше, ви відразу помітите, що з такою відповіддю, ви повинні випрямити ваші плечі і підняти вашу підборіддя, і по-друге, спочатку це буде незвичайним: здивувати, навіть непривабливі погляди на те, що це буде дивно сказати самому, а потім ви входите в смак і почнете насолоджуватися. Добре зроблено в офісі. Ось ми йдемо.

Ви:
- Як ви?
Якщо нічого не сталося:
- Відмінно.
Ви:
до Що сталося?
Ви:
до Він гарний настрій.

Щодня. В місяць ви будете лікуватися по-різному.

Головне не довести, не пояснювати і не йти занадто далеко, адже «величовижність» Ваших справ має бути нормою, а не щось натурно.

Що стосується слів кліше. Наприклад, я спробую використовувати слова «добрий» і «красивий» рідше, так як вони розмиті і вставлені там, де вони йдуть.

Ентоні Роббінс, активний дослідник з цього питання, цитує у своїх книгах приклад того, як головний бізнесмен замінив фрази «Я сердитися» і «Я невірний» з смішним поєднанням «Я знебочений», щоб принести себе і своїх ділових партнерів до своїх почуттів в жорстких переговорах. Він мав справу. Приїжджає до готелю, його приміщення не готовий, він вже хоче скандалізувати, але запам'ятовує його коронний рух і реагує на адміністратора (але природно):

- Ви знаєте, що я дійсно дратував.

- Вибачте мене?

- Фрутовані.

Він був здивований спочатку, потім посміхався і зробив все швидко.

Це те, що розбиває візерунок.

Вибір несподіваних слів, в першу чергу, змінює інтенсивність пристрастей (як слухач, так і власне: тоді як кажуть «Я знебочений», можна помирати з сміхом), а по-друге, пробуджує обізнаність.

2,2 км Наші мозки запрограмовані словами.
Наші мозку вже мають сильні відповіді на певні слова. Ви можете перевірити його прямо зараз. Повільніть, відчуйте емоцію слова «добрий. й

І «розумний»?

Слова мають тон. По суті, слово «добрий» досить незрівняне і злому, воно не несе яскравих асоціацій, на відміну від багатьох його синонімів. Навпаки іноді «добрий» використовується так, щоб не відірвати людину, коли, наприклад, він зробив щось неправильно, але з якоїсь причини вони не можуть безпосередньо розповісти про це. З дитинства ми розповіли про те, що «добрий» відверто поганий. Так це слово не несе навіть виражений позитивний заряд.

Ви ніколи не бачили чоловіка, але ви сказали, що він чудовий. Ви вже зробили картину. Право?

А ви сказали, що він був добре. Яка різниця?

Що я говорю про? За допомогою слів яскравості описати себе і стан, ви сигналізуєте на підсвідомий рівень, який він є. Коли ви починаєте відповідати питання про речі до суперб-ступеню, ви починаєте відчувати себе таким чином. Це процес створення на рівні слів.

Як створити на рівні слів?
- По-перше, розчісуйте свій щоденний словниковий запас і замініть деякі дубильні і зношені слова (особливо автоматичні відповіді) з тими, що ви дійсно люблю і описуєте досвід, які ви збираєтеся. Чи це свідомо, як митець, який все ще шукаємо на заготовку шиферу, але вже бачить шедевр в ній, а потім ви позбавляєте від страхів «не соромлюся себе?» Будьте творець, після того, як все, і не страшне поле.

- По-друге, використовуйте позитивне ставлення, якщо потрібно виправити деякі явища в житті. Ви можете розвивати надихну фразу і повторити її вранці і ввечері, а також протягом дня, коли ви отримаєте її. Якщо ви не менше місяця і поверніть тут, щоб обговорити результат.

- Третя, використовуйте всі фрази в даний час без «не» частинки.

- Четверте, подаруйте своїм почуттям сили. Тексти пісень, а це означає: Якщо ви відчуваєте своє значення. Порожні слова, наповнені емоціями. Різні люди будуть мати різні асоціації для тих же слів, відповідно, і вони створять такі слова різними способами. Наприклад, що фраза «добрий хлопець» означає вам?

Для деяких дівчат, втомлених драми життя, це означає «красу людину», а для інших іноді читають як «слабкий». І це не добре, ні поганий, просто інший сприйняття малюнка, що базується на минулому досвіді. Не більше, не менше.

Поговоріть слова, відчуйте їх, відчуйте те, що ви кладете, а потім ви зможете повністю оцінити свій резонанс у всьому світі.

- П'ятий, подумайте, що ви йдете, для кожного слова створюєте вас, чи подобається вам чи ні.

Хороша робота!

Олеся Новікова