Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Одного разу, коли мій брат був 18, він прогулявся в зал нашого будинку і гордо оголошений мамі і мені, що він вирішив один день стати сенатором. Я не пам'ятаю, що мій мама сказав йому, але це було, мабуть, щось схоже, "Добрий для вас, мед," і я не взяв багато часу, тому що я був занадто в мішок чіпів або що-небудь.
Але для свого брата це не влаштовує бажання, адже все він зробив останні п'ятнадцять років, в одному або іншому пов'язаному з обраною метою: що навчатися, де жити, з ким спілкуватися, і навіть де провести вихідні та вихідні.
А тепер, після десятиріччя та половини важкої роботи, він став головою міської філії великого політичного партії та молодшого судді в державі. У парі років він сподівається бути обраний державним сенатором вперше.
Не робіть мене неправильно. Моє брат - дуже незвичайна людина. Що сталося з ним рідко буває до середньої особи.
І ви знаєте, чому? Ми не знаємо, що робити з життям. Навіть після того, як ми закінчили старшу школу або коледж. Навіть після того, як ми отримуємо роботу. Навіть після того, як ми починаємо робити гідні гроші. Між 18 і 25 я змінив кар'єрні прагнення, можливо, частіше ніж білизна. Я не знаю, що я хочу. До 28 років.
Імовірність, яку ви зараз так само, як я колись був, і не маю уявлення, що ви хочете від вашого життя дуже високий. Але це океї. Всі дорослі проходять через це. «Що я хочу жити? «Що мені подобається? «Що я люблю? Я отримую багато повідомлень від людей в 40-х і навіть своїх 50-х, які ніколи не знайшли відповіді.
Частина проблеми є дуже поняттям сенсу життя. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це те ж, що люди використовують для того, щоб довести вас, що ваше ліжко не смажити, або що ваш щасливий номер 34 (але тільки в четвергах, або протягом повного місяця).
Це божевільний. Що правда? Ми всі в цьому світі, і ми всі в цьому Ми робимо різні речі в нашому житті. Деякі з них важливі, інші не є. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
А коли люди запитують мене, «Що робити з життям?» або «Що таке сенс життя?» "Як я можу заповнювати свій час дуже важливими речами? й
І вірити мене, це набагато краще питання. По-перше, набагато простіше відповісти, а по-друге, це не перетягує стільки емоційних і смислових сміття, що робить питання «про сенс життя». Чи варто думати про космічне значення вашого життя, сидіти щодня на дивані і пити пиво з чіпсами? Ви зможете дізнатися, що дуже важливо для вас.
Одне з найбільш поширених питань електронної пошти я отримаю вас про це. Люди просять мене, що вони повинні робити з життям і якою метою є. І відповідь на це питання просто неможливо. Як дізнатися, що подобається людина? Може бути, він буде найбільш щасливим в'язанням котів? По-перше, я не маю ідеї. Хто мені сказати їм, що важливо і що це не, і що робити?
Але після того, як зробити деякі дослідження, я зможу отримати кілька питань, які безумовно допоможуть вам визначити, що дійсно важливо для вас і як ви можете зробити ваше життя значущим.
Ці питання не мають відношення до гломерії, і вони, безумовно, не сумніви, на які залежить ваше життя. Вони можуть здатися трохи божевільним. Але я зробив їх, тому що пошук значення в житті повинно бути легко і весело, не важко працювати. Проксимус
1,1 км Що ви смакуєте ваші ситні сендвічі, і ви додаєте маслини до них?
Можливо, найважливіше питання. Що ви смакуєте ваші шати сендвічі? Ви знаєте, чому він так важливий? Якщо у всьому житті ви ніколи не сказали маленьку, але корисну правду:
Все життя смоктати. Зрозуміло.
Ви можете знайти цю фразу занадто песимістично. Ви можете подумати, що «Так, що це лише погіршить». Але мені, це не просто шкода. Навпаки, це визволення.
Щоб досягти чогось, ви повинні жертвувати щось. Завжди. Ви не знаєте, що ви платите за це. Ніщо, в тому числі ваше життя, може бути приємним або піднімаючи весь час. Єдине питання: які жертви ви готові зробити? В кінцевому підсумку, наша здатність переслідувати мрії визначає, наскільки ми можемо призвести до виникнення чорних страз і неминучих недоліків.
Якщо ви йдете, щоб стати галузевою магнатою, але будь-які збійні диски ви божевільні, ви навряд чи зможете досягти успіху. Якщо ви хочете стати професійним художником, але не готові бачити вашу роботу відхилені сотні, якщо не тисячі разів, то ви не встигли навіть розпочати. Якщо ви хочете бути успішним адвокатом, але ви не хочете працювати 12 годин на день для нього...
Які неприємні обставини ви готові витримати? Ви готові писати програми з ранку до ночі? Чи готові викинути мислення про вашу сім'ю на найближчі 10 років? Ви будете сміятися і знову до тих пір, поки ви починаєте працювати?
Так що ви йдете, щоб спіймати ваш щит? Ви повинні з'їсти його будь-яким способом або іншим способом.
Краще вибрати і з'їсти його на волі. Гірчиця і оливки.
2,2 км Шукаю тебе. Що б ти торкнувся у віці 8?
Я хочу писати історії, коли я був дитиною. Я проживав час у моїй кімнаті, письма про відчуження, супергерої, великих воїнів, друзів і сім'ї. Не бо я хотів, щоб читати їх. Не бо я хотів вразити своїх батьків або вчителів. А тому, що мені сподобалося.
І я не пам'ятаю чому.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми відчували суспільні тиски підліткового, і ще більше, ніж у дорослого суспільства, з нами пристрасть. Друзі, батьки і абсолютно незнайомці, щоб навчити нас, що щось варто робити тільки якщо ми отримуємо щось з неї.
Я не був в моїй 20-ті, що я пам'ятав, скільки я кохаю писати. А скільки я любив створення сайтів (який я зробив для задоволення як підліток) Я пам'ятаю, коли я почав свій бізнес.
І ви знаєте, що найцікавіше? Якщо я був запитати себе у віці 8, “Чому не ви пишете більше?” і я б сказав, що щось, як “Чому я не можу це зробити”, або “Чому ніхто не хоче його читати”, або “Чому ви не зробите ніяких грошей з неї”, відповідь не тільки буде абсолютно помилковою, але, швидше за все, призведе до розривів в очах моєї дитини.
3. У Що зачаровує вас стільки, що ви забудете їсти і піти в туалет?
Ми всі були так звикли до чогось, але хвилини перетворюються в години і години перетворюються в «Дамн, забути на обід!» ?
Ісаак Ньютон, серед інших речей, розповів про те, що коли він пішов на голову в свою роботу, його мати доведеться регулярно входити в приміщення і нагадувати йому їжі, інакше він легко забув про нього.
Я мав те ж саме з відеоігри. Я не думаю, що це було добре. А щоб бути чесною, протягом багатьох років вона не створює нічого, але проблеми для мене. Замість сидінь і зробити щось корисним, як підготуватися до іспиту, вийняти звичайний душ, або висить з друзями, я провів години сидячи і грати.
Не доки я починав грати в відеоігри, коли я зрозумів, що це все більше пристрасть не для самих ігор (хоча мені сподобалося). Я люблю розвивати, стати майстером на що-небудь, а потім стати ще краще. Самі ігри – як графіка, так і сюжети – були, загалом, нічого, але я можу зробити без них. Порівняти з іншими, і навіть з собою, було те, що потрібно.
І коли я надав свою обсесію з самовдосконаленням та самоконкурсом до онлайн-бізнесу та статей... Я думаю, що це не перебільшення, щоб сказати, що це була величезна допомога мені.
Для вас це обсесія може бути щось інше. Бажання для ефективної організації, вміння поглинути в фантастичні світи, талант для навчання щось або вирішення технічних проблем. Що б не було, подивіться на речі, які можуть довго тримати вашу увагу, і намагаються визначити, які психічні процеси за ними. Щоб зробити щось інше.
4. У Який найлегший спосіб потрапити в авансову ситуацію?
Перед тим як отримати можливість стати майстером на що-небудь і почати робити щось важливе, ви повинні в першу чергу бути повним некомпетентом на цьому «справді», не знаючи, що він робить. Це досить явний. А щоб зрозуміти, що ви не добре на що-небудь, ви повинні якось потрапити в позицію незручності, і, можливо, більше, ніж раз. І більшість людей, як правило, щоб уникнути його, головним чином, тому що він sucks.
Але якщо ви, настійно прагнучи з'являтися чудові та успішні ситуації, які потенційно поєднуються, ваш шлях ніколи не призведе до того, що ви дійсно важливі.
Так, так, все доходить до старої проблеми вразливості.
Тут, прямо зараз, є те, що ви хочете зробити, що ви мріяли про те, що ви мріяли про те, але ви ще не зробили. Звичайно, ви будете мати хороші причини для цього. І ви можете переконувати себе, що ви дійсно мати їх, невизначено.
Але які причини? А якщо вони базуються на чомусь, "Що думають інші?" І великий.
Звичайно, є нормальні причини. Наприклад, причини, як «Я не можу почати свій власний бізнес, оскільки це більш важливо для мене, щоб витрачати час на своїх дітей», або «Якщо я відіграю весь день у Starcraft, я не встигнути зробити музику, і музика є більш важливою і більш корисною».
Але якщо ваші причини такі, “Мої батьки не люблять це”, “Мої друзі будуть сміятися на мене,” або “Якщо я не досягне успіху, я буду виглядати як ідіот”, – це те, що ви намагаєте уникати чогось, що ви дійсно хотіли, дуже високі. Попри те, що вам подобається це «зрозуміття», а не на всіх, хто може не любити її.
Так пам'ятайте один раз і для всіх: життя вашого життя, намагаючись уникнути незручних ситуацій, як живе його з головою в піску.
зміст
Чудові речі з природи неповторні і незвичайні. І щоб зробити це, ми часто повинні піти проти громадської думки. І це досить страшно.
Прийміть розсмоктування і збій. Якщо ви відчуваєте себе некомфортним, ви на своєму шляху, щоб досягти чогось значущого. І чим важливіше рішення про життя відлякує вас, тим важливіше це вам.
5. Умань Як ви збираєтеся врятувати світ?
Якщо ви не приділили багато уваги новинам, то світ у нас є кілька проблем. І по "кільки проблем" Я маю на увазі "круглі зірки, ми всі мертві".
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Так вибираєте праву проблему для себе і збереження світу! У сучасному світі вибір багатший, ніж коли-небудь. Наша божевільна система освіти, економічні проблеми, вітчизняне насильство, проблеми психічного здоров’я нації, корупція... Ця стаття також зіпсувала свій сніданок.
Знайти проблему, яка болить вас і почати його вирішення. Звісно, ніхто не зможе вирішити всі проблеми світу самостійно. Але кожен внесок, незалежно від того, як невеликий, навіть трохи, наблизився до розчину. Тексти пісень, а це означає: Відчуття, що ви відчуваєте, що ви робите світ краще місце, є критичним для вашого щастя і вашого почуття змісту.
Я знаю, що ти думаєш. «Дуже, Марка, я читаю, що жахлива стаття теж, і я дуже сердився, але вона не перетворилася в рішучий акт, нехай тільки новий кар'єрний шлях. й
Це добре, що ви...
6. Жнівень Якщо ви повинні залишити свій будинок щодня, де ви йдете і що робити?
Для нас найгірший ворог є рутинним. Ми звикли до неї. Від чого дуже важливо. Диван комфортний. Чіпси смачні. Цікавий фільм Той факт, що нічого не змінюється навколо...
Це проблема. Тільки ви не можете підозрювати його.
Більшість людей не розуміють, що пристрасть є результатом ваших дій, не їх причина.
Шукайте, де ваша пристрасть збирається і що дійсно має значення для вас є свого роду контактний спорт, процес випробування і помилки. Як ми знаємо, як ми відчуваємо про це або цю діяльність, поки ми дійсно робимо це?
Так просити себе, якщо хтось загрожував фізичному насильства, змушуючи вас залишити свій будинок щодня, даючи вам повернутися тільки до сну, що ви повинні зробити потім? І ні, опція "Сісти в кафе з ноутбуком, переглядати Інтернет" не підходить. Ви можете зробити те ж саме в домашніх умовах. Уявіть, що немає непотрібних сайтів, немає відеоігри, немає телевізорів. З ранку до вечору, повернемося до неї тільки спати. Де б ви пішли і що б ви робили?
Ви підписалися на уроки танців? Чи приєднайтеся до книжкового клубу? Бажаєте отримати інший диплом? Чи придуманий повністю новий тип системи зрошення, що може врятувати тисячі життів в країнах, що розвиваються? Вивчайте вишиванку хрестиком?
Як ви керуєте цим часом?
Якщо Вас цікавить така явна ситуація, візьміть шматочок паперу і ручки, а потім оберіть одну з варіантів, і доведіть її до життя. І якщо він кладе вас в незручному положенні, все краще.
7. Про нас Якщо ви знали, що ви будете вмирати в одному році, як би ви не познайомитеся з цими знаннями, і як ви хочете пам'ятати?
Ми не хочемо говорити про смерть. Вона рубає нас. Але думка про власну смерть дивно практична. І одна з переваг, які вони дають нам можливість зрозуміти, що дійсно важливо в нашому житті, і що ми можемо зробити без.
Коли я був в коледжі, я часто ходив навколо в мій вільний час просити всіх я зустрів це питання. Ви можете уявити, як я був «люблений» для цього. Відповіді про те, що більшість людей подарували вагові та нудні відповіді. Пара раз, коли я попросив пити про це, я отримав пікантний фонтан. Але в той же час люди дійсно почали думати про своє життя і починають реасоціювати свої пріоритети.
зміст
Не хочу сказати, що «Діє Грег». Дивитися всі епізоди Star Trek. Твіст.
Що буде ваша спадщина? Що кажуть про вас, коли ви пішли? Що буде написано у Вашому обігуарі? Чи є щось писати там? Якщо ви не хотіли, що ви хотіли б читати? І якщо ви знаєте, що, почати працювати на ньому сьогодні.
Знову ж, якщо ви фантазуєте себе пучок відчуттів, який може порадувати всіх, ви робите щось неправильно.
Коли люди відчувають, що у них немає місця, що немає сенсу в житті, все це тому, що вони не знають, що важливо для них і не знаю, де, щоб прямо їх життя.
І якщо ви не знаєте, куди направляти своє життя, то хтось інший буде направляти його в правильному напрямку для себе, і ви не будете прагнути до вашої мрії. Таке становище є обов'язковим способом нездорових відносин і нещастяного життя.
Щоб зрозуміти значення вашого життя, ви повинні знайти один або два речі, які більші, ніж ваше життя, і більше, ніж навіть людей навколо вас. І дізнаватися про них, ви повинні вимкнути свій диван і почати діяти, але не тільки замислюватися про себе, думаючи про щось більше, ніж ви, і, парадоксально, мислення про світ без вас.
З вами!
Марк Мансон