10 Знаків, які ви встановили тільки один

Якщо людина поруч з вами є правильним.

Єдиний. Це може бути досить складне визначення. З правою особою визначається не тільки справжньою беззастережною радістю, але й здоров’ям. У токсичних відносинах можна позбавити вас від справжнього щастя, зупинити вас від життя до найповнішого, і просто існує.

Я не психолог, але я щасливий тренер здоров'я, який навчився, як кожен район життя грає величезну роль в нашому самопочутті - можливо, навіть вага і чітка шкіра. Я також божевільний в любові з мій fiancé. Я знайшов свою другу половинку, найкращу другу і найбільш досконалу людину на землі.

Ми неймовірно щасливі. Я сподіваюся, що кожен з вас займе хвилину, щоб оцінити ваші поточні романтичні відносини і подивитися, якщо людина поруч з вами є правильним.

Ось 10 (від багатьох) простих речей, які виглядають в відносинах:

Ваш партнер - найкращий друг. Ви можете самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.
Вашим партнером є те, що ви хочете бачити найяскравіші моменти.
Ви можете бути далеко один від одного, але кожен з вас не схожий на це.
Ваш партнер - Ваш вибір No1, який ви хочете з'їсти улюблену страву, дивитися awkward шоу, або забути правила поведінки на столі, тому що у вас був страшний день.
Ви згодні один одному. Ви не завжди стоять на землі.
Ви подбаєте про нього або її більше, ніж ви піклуєтеся про себе.
Ви знаєте, що протягом всього життя ви будете змінювати і вік, але ви хочете змінити і вік разом. Насолоджуйтеся кожним періодом часу, проведеного разом.
Коли щось відбувається – жахливий, захоплюючий або незначний – він або вона перша людина, яку ви хочете поділитися ним.
Він або вона балансує вас і ви робите те ж саме. Якщо один більш слабкий, інший сильніше.
Ви знаєте, що не буває, він або вона завжди буде з вами.
Щодня ви думаєте про те, як пощастити вас, щоб знайти найбільш досконалу людину на землі.

Якщо ви хочете знайти ідеальний варіант для себе, візьміть свою самооцінку і справжній курс любові.

Danielle Eva Pewhairangi, Індія