23 ВЕЩИ, КОТОРЫЕ ПОРА ПРЕКРАТИТЬ ДЕЛАТЬ КАЖДОЙ ЖЕНЩИНЕ

Настав час, щоб остаточно покласти кінець речей, які приводять нас в кут і виснажують нас!

р.

Є спільна віра, що наші власні вороги самі. Не дивлячись на кліше, ідея звучить більше, ніж чуйна. Ми часто їдемо в наш божевільний квест для досконалості в нашому житті, відносинах, себе і, навпаки, це дуже виснажливе. Так ось, ми постараємося на себе і інших жінок -- 23 жіночих звичок кинути. Якщо ви не змогли спочатку спробувати знову.

Пристосувати весь час. Вчені показали, що жінки кажуть «соррі» частіше чоловіків. Так, потрібно взяти відповідальність, але постійне апологія для того, щоб попросити офіціанта розраховувати на кожну окремо або відкласти дату, або скаржитися на друг за життя, зробити більше шкоди, ніж добре. Не оцінювати кожну акцію, яку ви берете. Повага Ваших уподобань і рішень.
Скажіть так всім іншим. Так, у мене є кава з вами, навіть якщо я втомився і все, що я хочу зробити це додому і потрапити в ліжко. Так, я відредагую своє резюме, хоча я зайнятий своєю роботою. Я збираюся на подвійну дату з вами, ваш найближчий хлопець і його страшний друг, який закінчився в місті. Якщо ви не впевнені. Люди дійсно поважають, коли ви встановили кордони.
Скажіть не себе. Більшість жінок витрачають занадто багато часу, що ми не можемо зробити або не дуже добре. Не дозволяйте ваших намірів і страхів приймати рішення для Вас – в кінці ви пропустите життєвий досвід. Якщо ви не думаєте, що ви перебуваєте, візьміть пізній в ніч, або втрачіть в деяких хороших, навіть якщо ви можете зробити без них.
Харчування як ворог. Жінки часто отримують повідомлення, що найголовніше про нас - наш зовнішній вигляд. Наше волосся повинно бути гладким або ідеально обрізається, наш макіяж повинен виглядати природно, наше тіло повинно бути тонким. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Всвідомо про те, що ви їсти, але спробувати закінчити провину. Насолоджуйтеся кожним варенням з сиром горгонзола або скибочками м'ятного морозива з шоколадними чіпсами, або свіжими помідорами вишні. Як написав Нора Ефрон, «Я зробив багато помилок в любові, і я шкодую більшість з них, але я ніколи не шкодую картоплі, що я в цьому періоді. й
Негативно говорять про їх зовнішній вигляд – як для себе, так і на голосі. Стоп депарує власний зовнішній вигляд. Якщо ви вирішили обговорити питання з вашим лікарем.
Почуття як імпростір при списанні професійних досягнень. Жінки, швидше за все, чоловіки відчувають себе, як «іпостери» на роботі і сумніватися, чи заслуговують вони до успіху. Подаруйте кредит Вашим досягненням. Ви отримаєте нову роботу, просування або похвалу від вашого боса? Так ви заслугуєте.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Так, це означає, що коли ви вперше натиснете на вашому профілі Facebook, ви не маєте фотографії, де ви вимкнете очі. Але часто, ніжність, з якою ми намагаємося видалити кожну фотографію, яка змушує нас виглядати непомітно. Це не просто те, що ми ще більш стурбовані власним зовнішнім виглядом – люди не зупиняються на тому, що вони хочуть. Не можна керувати. Плюс, тепер фотоальбоми в мережі практично замінені фотоальбоми на папері. Якщо сьогодні ви не хочете подивитися на себе, підібравшись на випуск брата, то після того, як ви можете побажати цей момент в пам'яті.
Порівняти Ваше життя до віртуального життя. Не витрачайте багато часу і нервів, створюючи власний мережевий образ. Також не витрачайте час і нерви для вивчення інших мережевих зображень. За даними дослідження, соціальна медіазалежність безпосередньо пов'язана з низькою самооцінкою. Будь-яка жінка є недбалою, сидячи на дивані в понеділок ніч, дивлячись на фотографії від відпочинку екс-бойфренда або регресії друга - співробітник глянцевого журналу - про вечірку з купажем знаменитостей. Замість постійного порівняння, які вчені говорять, призводить до депресії, закрийте свій ноутбук і насолоджуйтеся цим. Як мінімум це реально.
Утриманий на шкоду і провини. Як Лена Дунхем Вона сказала на фестивалі Нью-Йорка в 2012 році, «Я проти чуми». Виконувати і провинуватити тільки тим, хто відчуває їх. Здійсніть те, що ви шкодуєте, а потім перейдемо.
Одягаємо взуття в підборах щодня. Зробіть погляд на цю інфографічну інформацію і розкажіть мені, що хороша ідея, щоб вичавити ваші бідні ноги у вашому туфлі, кожен день. Красиве взуття чудово, але комфортне взуття не тільки полегшить вам прогулянку сьогодні, але й благотворно впливає на здоров'я ніг протягом багатьох років. Плюс, взуття на плоскій підошві може бути дуже стильним.
Збереження конфіденційності інших жінок. Не жінка повинна бути приниження для того, хто вона спить або як вона висловлює свою красу. Наступного разу ви ім'я іншої жінки, просто закривайте рот.
Визначте своє особисте життя. Не потрібно знати, скільки партнерів ви маєте. А щоб бути чесним, що люди можуть думати про вас через ваше особисте життя більше турбот, ніж до них.
Спробуйте бути прохолодними. Може бути, ви дійсно холодно збуджена і хочете відпочити над пивною пляшкою і кіно. Але якщо у вас немає гена для кванонімності, зупинка претендування. Намагайтеся бути спокійним і приємним, щоб ви зрозуміли ваші потреби і бажання.
Змастити етикетку "красу". Дуже легко спотворювати почуття жінки і думки, заподіявши її буття занадто емоційним. «Я не думав, що жінки збоюються з масової суспензії», журналіст Ясар Алі написав у блозі на Huffington Post у 2011 році. Скоріше, повільний і стійкий ритм їх існування постійно ігнорується і знецінюється. Нездатність висловити свої думки та почуття. У нас є трохи нещастя, чи ви людина або жінка.
Консультування медичних сайтів про і без. Просто тому, що ваші мигдалі опухаються протягом тижня не означає, що у вас є рак горла. Якщо Ваше здоров’я дійсно піклується про здоров’я, зв’яжіться з лікарем мережі та ознайомтеся з реальним лікарем.
Попри те, що ваше життя не схоже на Pinterest. Ти не Марта Стюарт. Ви ніколи не можете зробити книгу, як це своїми руками. А ваша страва, приготована з рецептом з сітки, навряд чи буде виглядати як апетитна як на фото.
Афрайма буття само собою. Деякі речі залежать від вас. Наприклад, можна часто зустрітися з новими людьми. Інші речі не залежать від вас. Знайти партнера для життя (і навіть за деякий час) є одним з тих речей. Ви не знаєте, коли, де, або як ви познайомитеся з людиною, яку ви будете витрачати на життя. Так не перестати торкнутися своїми думками, що це просто ніколи не станеться. Як Shirley MacLaine сказав: «Не існує відносин більш інтимних, ніж один, що з'єднує вас до себе». Ми готові зареєструватися.
У зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у зв’язку з цим, у відносинах. Якщо ви так боїтеся з самотністю, найгірше, що ви можете зробити, це зануритися в стосунки, які вам не потрібно. Якщо ви з'єднаєтеся з людиною, щоб знайти половинку, нічого хорошого прийде з неї. А Нора Ефрон писав, «Мар'їз приходять і йдуть, і розлучення вічно. й
Не беріть відпустку. Вирощування кількості американців відсутні на своїх вже кілька платних днів відпочинку. І це незважаючи на те, що решта людина здорова і щаслива з життям, швидше за все, він буде працювати краще. Якщо ви вимкнете свій мобільний телефон і поїдете в гори на вихідні.
Забезпечення токсичної дружби. Позбутися від ковша друзі, як Regina George від Mean Girls. Життя дуже мало витрачати на людей, які знижують свою самооцінку.
Поважні відносини, що керуються почуттям обов'язки. Ви не повинні мати багато спільного з дівчиною, яку ви були з молодшим високим. Ви не повинні бачити всіх ваших старих друзів і далеких родичів, які знаходяться поруч. Впевнений, що ви витрачаєте час, дозволяючи відносинам йти в минуле природно.
Баша на хобі. «Я хочу бути феміністом і носити післяколірні блузи. Що? Zoe Deschanel розповів Гламуровий журнал у лютому 2013 року. Взяти приклад з неї і перестати турбуватися про те, як ви повинні виглядати, що думати і що сказати. Я люблю гарну дівчинку. Вам не подобається. Прийміть той факт, що ви не знаєте багато про музику, любовний хокею і мають слабкість як для розбиття Bad і Real Housewives Beverly Hills. Якщо ви не розумієте щось і раптом познайомитеся з тим, хто в цій галузі, не витрачаючи час і попросіть його про це.
Встановлюємо терміни для важливих подій життя. Не намагайтеся планувати, коли потрібно зустріти любов вашого життя, мати дітей, і купити чудовий будинок. Насолоджуйтеся тим, що життя непередбачувана, і дозволити собі радіти максимуму, коли досягаються цілі, або приємно здивовані, коли ви усвідомлюєте, що один або всі точки, які ви хочете перетнути.
Сірий

Категории

Смотрите также

Новое и интересное