5 речей, які ви будете зберігати після того, як ви повинні зберегти його

Зупинка, що надягає страшне ставлення до себе! Що відбувається, коли ви обробляєте спосіб, який ви заслуговуєте!

Коли люди думають, “Дів!” У мене є багато спаржелів / дівчат, і я пощастило дати багато з них.

Світ дійсно сповнений обманів у любовних відносинах. Це легко втратити в цій грі. Непросто вірити, що романтика і безпліддя заспівають в облив.

Після всіх, погані хлопці і погані дівчата звикають. Вони цікаві, вони постійно беруть участь у пригоді, вони не піклуються про громадську думку, і вони просто живуть, як вони хочуть. Дуже часто використовується туалетна кнопка зливу.

Він починається з дрібних речей. Як він не відкрив двері для вас, або вона ніколи не слухає, що ви сказали. Не відповідав вам, але вона твітів про виставу Лади Гага на Оскарі. Зателефонуйте! Якщо вам не пізно, і ви не п'яте.

Ваш великий досвід таких «поганих відносин» навчить вас укладати з цим типом поведінки, що робить ваші батьки кризою.

Але потім хтось приходить разом і змінює всі правила у вашій коханій грі.

Він попросить вас, чому ви одягнете таке страшне ставлення до. Вона плутає вас, коли ви очікуєте, щоб показати поганий темп, але вона не є.

Ви спілкуєтесь без будь-яких чинників, ви не п'яте, ви навіть, даю я, на сьогоднішній день!

Може бути не любити (так, і ви не будете одружені, і мати пучок дітей з цією людиною, але він або вона допоможе вам стати реальним розумінням:

1,1 км Подаруй! Цей чоловік вважає, що я дійсно варто щось.
Можливо, це тільки показує дрібні речі, але ви вражаєте, коли вона котирування деяких жартів ви сказали два тижні тому.

Ти думаєш, "Дуже!" Хтось дійсно думав, що я говорю, що важливо, що це було варто пам'ятати.

Або ж, можливо, ви сказали йому щось дуже особисте, і він не збігався, але прислухав і послухав вас.

Ви не повинні лежати собі, щоб він був корисний для вас або зробити його. Цей огляд заповнює ваше серце щастя і надії, що не вистачає в останні часи.

Поступово ви розумієте, що людина думає, що ви є особливим.

2,2 км Я...
Чи не тільки ця людина вважає, що ви є особливою, але ви також думаєте так. Ви подивитеся на дзеркало і скажете собі, Хай! Красивий.

Не те, що він або вона дав вам впевненість, але вони допомогли вам зрозуміти, наскільки сильно і красиво ви можете бути. І погани це, тепер що у вас є те, що нова любов для себе, ви ніколи не будете відмовитися.

3. У Чому я переносить всі ці ідіоти?
З новою впевненістю ви отримали стриманість. Ви відчуваєте, що silly запам'ятовує знайомства з хлопцем, який підпис був фразою "Поцілунки мене, якщо я неправильний, але dinosaurs все ще існує, право?"

Пошкоджено, ви приступили потім. У потоці знайомства ви вибрали найгірші варіанти.

На початку непрозорих відносин, які залишили вас натисканням. Після того, як вони, все зійшло. Не вдалося романтики після іншого. Ви здавалося б, щоб бути в нижній частині і не хочу вийти, не вірили, що ви можете отримати і просто бути щасливими, ви перемогли.

Але тоді ця людина прокидала вам життєздатність і відрізала вас разом, даючи вам заслуги краще лікування.

4. У Як я збираюся зв'язатися з тим, хто не підходить мені? Простий: немає способу.
Після такої ефективній терапії ваші стандарти на рівні права. Наступного разу, коли ви граєте любов гри, ви будете добре обізнані про те, що саме вам потрібно.

Тепер ви знаєте, як визначити пікапери і погані дівчата. Цього разу їх привабливий зовнішній вигляд не захопить вас.

5. Умань Дякую.
Я не говорю, що ця людина врятувала ваше життя в прямому сенсі, але в непрямому режимі – щось схоже, що він (більше) зробив. Ваша самооцінка була нижче рівня шматочка гумки, що застряглася до плести.

Ця людина допомогла вам поганяти і відобразити на Вашому особистому житті і як вона негативно впливає на ваші попередні партнери.

Навіть якщо людина не працює (що швидше за все), пам'ятайте, наскільки погано ви були, ви все ще хочете подякувати йому або її.

Завдяки йому ви перейшли до хлопців іншого рівня і більше не дивитесь на тих, хто міг сльозитися.

Вона не може бути тим, що ви будете витрачати решту вашого життя, але вона допомогла вам з вашої темної печери і подивитися, що океан сповнений інших красивих риб.

Меган Суятковський

Категории

Смотрите также

Новое и интересное