472
Місяць і дах
На діловій подорожі в Єфремова було три дні, і нічого не було. І хлопці знайшли дах, який мав чудовий вигляд.
Коли п'ятнадцять людей приїхали до будинку з даху, тітка, що опинилася з вікна і почала розтушувати, що ви б поламали квіти і в цілому. Під вікном бурдокс виріс у людському ріст, і не вдалося розбити їх без осі. Як можна заспокоїти, перспективним для захисту посадок, не для довгого захоплення місяця і не шуму? І ми не ховали. місяць був настільки великим і красивим, що кожен сидів і впав мовча. голос зламав тишу:
Привіт! Ви! Отримай!
Від будинку навпроти п'ятого тіла відокремлюється:
- Ви відчуєте себе, або я отримаю і я буду скидати ваш пучок!
"чортаючи палі" зробив нам жити. Але вони не робили. На території готелю розташовані близько 10 метрів, які знаходяться в 10 хвилинах пішки. До нього приєдналася леді. Він назвав її "яй". Зая Шаутд, "Чи можу я бачити тебе?" Ми сказали, звичайно. Його дружину не сподобалося, і він все ще перехрестив дорогу і пішов до «великого» будинку, все ще загрожує сходженням і кинути...
Коли він опустив, він зняв сигарету і запитав чому. Чому ми пішли? Він сказав щось про погляд і місяць.
- Ну, покажіть мені що? Що таке місяць, він вказував його пальця на ньому, відрізняється від цього місяця? Ми були німими.
Як це відрізняється від будь-якого іншого місяця?
Немає відповіді.
І коли вони пішли, вони побачили його скелелазіння на даху. Він дійсно хотів зрозуміти.