Вчені від команди New Horizons відповідають питанням від користувачів reddit (частина 1)

У той час як нові горизонти з фотографіями Pluto в радіо тиші, п'ять членів команди взяли участь в AMA (Ask Me Anything), субредит, де кожен може попросити їх будь-яким питанням. Нижче наведено переклад деяких питань та відповідей. Нитка вийшла дуже велика, її не можна вибрати і перекласти всі питання відразу, тому матеріал буде поділений на кілька частин. Ви можете знайти оригінальний тут.

р.

Питання відповідей:
Курт Niebur, Науковий співробітник Програми НАСА
Jillian Redfern, старший науковий аналітик, нові горизонти
Kelsi Singer, Post-Doc, Нові горизонти Науковий колектив
Amanda Zangari, Post-Doc, Нові горизонти Науковий колектив
Stuart Роббінс, науковий співробітник, Команда з досліджень нових горизонтів

Які мови програмування були використані для написання програмного забезпечення, розміщеного на платній платі?
монтаж

Що здивує вас з самого початку місії?
Ми трохи здивували темним стовпом Чарона.

Чому він дивує тебе? Чи є щось незвичайне з точки зору науки, або ви очікуєте, щоб знайти щось схоже на сонячну систему?
Ми думали, що поверхня Чарона була більш рівномірною.

1,1 км Що станеться в Нові горизонти?
2,2 км Що ми сподіваємося дізнатися про Плюто?
3. У Яка інформація буде Нові горизонти відправитися на Землю?
4. У Як був ваш день, і як він відчуває себе частиною команди?

1,1 км Тепер головне завдання - завантажити всю інформацію. Зайдіть близько 16 місяців.
2,2 км Ми сподіваємося, щоб дізнатися більше не тільки про Плуто, але і про його 5 відомих місячних. Атмосфера, геологія, склад і багато іншого.
3. У Нові горизонти мають 7 інструментів: ALICE, LORRI, PEPSSI, RALPH, REX, SDC, SWAP, інформація з них буде надходити крім зображень, які ви вже бачили.
4. У Сьогодні був великий день. Ми зібралися і почали відлік до рапсументу. Я можу сміливо уявити, як ми будемо, коли нові горизонти роблять дзвінок додому.

Я народився після запуску Voyager, і тоді я був в курсі інших місій (до Saturn, Марс), це був першим, який дав мені величезне почуття ми, як велика сонячна система і наша здатність його вивчити. Дякуємо!
Питання: моя перша донька буде народився у вересні, що місія ви думаєте, що дасть їй той же сенс хвилювання? Що можна очікувати в наступній 15-20 років?

Велике питання Я пам'ятаю про те, що мій новонароджений син, як перші радіолокаційні дані вийшли з Кассіні, що досліджує титан у середині ночі. Дочка може виростити, щоб вивчити Європу. Ми будемо знати, якщо Європа і його великий океан знаходяться. Покажіть свій запуск на початку 2020 року, коли вона близько 8 років - перші дані прийдуть, коли вона вже підліток.

Як справжній колір образів ми отримуємо? Цей образ виглядає неймовірним, але це реальний колір або його змінено?
Так, ті реальні кольори.
Ми намагаємось отримати образ якомога ближче до того, як людина буде бачити її. Ми збираємо зображення з різних довжини хвиль і перетворюємо їх на зображення, які ви можете бачити з власними очима.

Які зображення ви побачите, коли ви зателефонуєте додому?
Перші зображення прибудуть кілька годин пізніше. Це те, що ми називаємо C_LORRI_FULLFRAME. Це буде схоже на картину Плуто, яку ви побачили вранці, але цей раз він буде виглядати Шарон.

Чи може нові горизонти відкрити нові супутники Pluto?
Так, машина має цю можливість. Ми уважно дивимося на фотографії, але ми не знайшли нічого подібного. Після того, як ближче космічний апарат буде виглядати назад, і це стане нашим кращим шансом виявити неприємні об'єкти, такі як кільця.

Чи може нові горизонти повернути свою камеру назад до Землі і стріляти новий Pale Blue Dot?
На жаль, камера дуже чутлива, і коли ми подивимося назад, ми побачимо Сонце, який буде пошкодити інструмент. Войджер може це зробити, тому що його інструменти були встановлені на обертальній платформі, і інженери змогли орієнтуватися на ремесла, щоб блюдо приймальної антени прикрили сонце.

Якщо ви можете повернутися в час, що ви зміните нові горизонти?
Ми додаємо пригнічений диск.

Чи ми розглянемо докладні зображення супутників pluton в найближчому майбутньому?
Haron, так, Hydra, так, середа або четвер. Кніки - можливо Стикс і Кербер - ні.

Як дорого було б відправити землероба на орбіту Плуто замість літаючих?
Це неможливе дано рівень технології та обсяг палива, необхідний для запуску.

Я чув, що Плуто є темним і холодним місцем, але можна жити на боці сонця?
Ось близько -220 градусів Цельсій. Не гарна ідея.

Коли ви сказали, що це було зменшено до карликової планети?
Ми не сказали:

Продовжити. . й

Джерело: geektimes.ru/post/253578/