Що таке жіноче... ПРАВИЛА МАНУ

Психолог Марк Якщораімов на великій різниці, які жінки та чоловіки розуміють жіночність

Які жінки розуміють жіночність і які чоловіки роблять велику різницю. І де знаходиться Велика різниця - є пародія оригінального і вічного непорозуміння.

Тому про святість свят - Фемінність - Я говорю з бронюванням на нашій чоловічій точці зору.

У цій історії я хочу, щоб зробити зв'язок природним і надійним, як старі друзі, які готові слухати іншу версію знайомої мелодії.

Ви звикли думати про жіночність як ніжність, м'якість, чутливість, гладкість рухів, гнучкість, кокетчія, фліртація, довіру і можливість розчинятися у людини.

Незвичайна правда – це все про фемінність.

Кожна людина дивиться на когось, з ким він будує ці якості.

Але чому?

Почнемо з моїм визначенням фемінності.

Фемінність – це здатність надихати інших діяти без створення будь-якого руху, залишаючись у стані спокою.

Щоб зрозуміти це визначення, подивіться на цю картину:

Сісти на кавовому столі. Кав'ярня. Немає щітки. Сісти на протилежну стіну. Він дивиться на неї і ми знаємо, що він хоче зустрітися з нею.

Він повільний. Час стежка. Вона отримує і листя.

П'ять.

Давайте змінити картину.

У кафе. Він також протилежний.

Він міцно стоїть на столі. Яким було змінити його для натхнення?

Він повинен бути магнітом, який зробив його вгору.

Що таке магніт? Чи знає вона про нього? Чи знає вона, як її використовувати?

Хороші питання.

Зателефонуйте цей магніт Femininity. Вона точно знає про нього. Але ви не можете використовувати його. Магніт виходить на себе – в певних умовах.

Так ви, і я приїхали до того, що все ще включає жіночність і надихає інших.

Ми покладемо це непристойно: інші чоловіки і мужні жінки, для жінок жіночої статі, в той час як в іншому випадку, делегують оточуючих.

Я здаю трохи, коли ви дізнаєте, що викликає вашу жіночність. Ви можете бути шоковані. Це так на відміну від того, що ви чули раніше. Не має нічого робити з красою, або спокусою, або будь-яким, що натякає на будь-якому прояві корпоративності.

Фемінність входить до складу духовного партнерства. Іншими словами, коли жіночий дух інтуїтивно розуміє наявність Духа, метою якого вона буде підтримувати, сам жіночий організм відчуває себе і набуває чарівної і привабливої м'якості, створюючи бажання створити в своєму просторі.

Два духи, незрівняні, абсолютно протилежні за ознакою, в якості, в енергії, але мають спільне призначення, трансформують органи, в яких вони і встановлюють їх в рух. Тіло чоловіка стає твердим і натхненним, як списання. Ваше тіло стає м'яким і привабливим, як ціль.

Боди стають красивими і стикаються один до одного, щоб, коли переповнені в один дух, вони можуть служити Життя. Так що через них життя може проявлятися у Всесвіті.

Ваш дух робить вас жіночним, коли ви зустрінете з Духом, метою якого є Ваш дух. Це завжди справа, чи є жінка або людина, яка керує Духом, метою якого є інтерес до вашого Духа. Ви можете стати дуже жіночним поруч з жінкою і здивувати себе, ваші почуття, м'якість і краса. Але тепер ви знаєте причину цього раптового перетворення. Ця жінка є носієм мети вашого Духа.

Тексти пісень, а це означає: І ваша інтуїція не любить тебе. Це просто те, що ваш розум не знає призначення вашого духу. Історія людини доводить, що інтуїція є більш важливою, ніж розум.

Інтуїція ведеться в майбутнє, створюючи нові, і розум бродить через лабіринти минулого в пошуках втраченого самодовільного.

Інтуїція та натхнення є двома найважливішими атрибутами жіночності.

Навчитися можна послухати віскі вашого Духа, що свідчить про наявність когось, хто подбає про вас, поки ви обслуговуєте життя разом.

Коли дзвіночок інтуїції дуже обережно сигналізує вам наявність правого духу в тілі людини, це поворот натхнення.

Ви коли-небудь бачили промивку на воді? Натхнення жінки нагадує її дуже багато. І не дивно, що багато жінок практики навчають виховувати воронки в матці.

Уявіть велику річку. Ви. Нехай ви йдете зі своїм струмом. Не зупиняйтесь. Тепер відчуйте, що галька впаде до вас, тому Інтуїція дала вам знак, що Дух знаходиться поруч. Що буде вода до гальки? Вимикаючи її по собі, вона буде проковтнути навколо неї, а на поверхні вона почне дивуватися в хвилях. Вода не може протистояти тому, що це рідина і гнучка. Її хвилі – ваше натхнення.

На цих м'яких і пружних хвилях інші носять їх призначення. Пам'ятайте, що ви не просто хвилею, ви всю річку. І до тих пір, поки ви не дозволите іншим перебуванням у вашому оточенні, вони можуть плавати. Ви віддаєте їм жити в собі, вони плавають з вами до спільної мети.

Але ви не перейдете, ви річка, яка дозволяє потоку. Ви не виконуєте роботу, хоча ви рухаєте і навіть керуєте роторами, які стоять на вашому шляху.

Ви добре для життя просто не проти місця, згодні з рельєфом, приймаючи все, що прийде ваш шлях.

І Життя поселиться в тебе. Ви стаєте річкою, повною життям. Ось як ви служите її.

Ваше служіння Життя виражається двома способами: через вашу жіночність і через вашу материнку.

Фемінінність виражається, як я сказав, через Інтуїцію та прагнення, і завжди спрямований на об’єднання з Духом Креатора в іншій особі (або групою людей).

Після того, як спілка відбулася, ваше служіння стає Почуття: Ви починаєте обдурити ідею цього Духа, зволожуйте його як дитину у вашому вугрі, і продовжуєте піднімати свій проект, як ваш син або дочка.

Поенер або пізніше, дитина буде потрібно випускати в доросле життя, що означає, що ви повинні знову включити вашу жіночність. В даний час після Матері, що ваша Фемінність стає подяка. Так як легко відмовитися від вашої дитини, дитини, проекту і почати зловживати неперевершені сигнали Духа у вашій молоді, але робити так з часом. !

Так виходить, що жіночність властива вічно молодим або тим, хто контактує з Духом.

Тому я вірю, що жіночність є найвищим проявом духовності жінки. І незважаючи на те, що «Матильність є найбільшою місією жінки», - Я вірю, що мати простіше, ніж жінка, яка надихає інших.

Багато жінок вважають себе жіночним, кажучи, вони можуть надихнути. Ось деякі їх вирази:

«Мій чоловік все, що я кажу. й
Команда 120 осіб працює добре. й
"Що я кажу, це буде!"
Ці заяви висловлюють шлях материнства: Мати говорить вам, що робити. Фемінність, навпаки, знаходиться в стані спокою, і в її назві люди хочуть пересуватися.

Це велика різниця, яку я сказав на початку. Ніколи не плутайте материнство з жіночністю. Тому, що ваш жіночність для нас чоловіків:

Відповіді. Це всесвіт, що покликаний Creator. Тексти пісень, а це означає: Це Світло, що з'являється до себе. Це мир, що створює рух. Це енергія річки життя, освіження, навігація, аспірація. Це сенс життя людини.

Марк Якщораімов