ЯК ПОЛІС СЕБІЯ ТА РОЛЬ ПРОХЕН ФУНДАМЕНТ ЛЯ ♪

Олеся Новікова про самолюбство, що надає колосовий цілющий ефект на нашому житті

Я не покрию цей матеріал з довгими вступами до теми: чому нам потрібна така любов і як вона відрізняється від самопізності, я особисто зацікавлений тільки в практичній стороні питання – як? Як ви любите і любите себе? Не сумнівайтеся, що це має величезний цілющий ефект на нашому житті.

Анотація «одна повинна приймати себе як одне» залишає не менше абстрактних питань: «Як приймати?» і «Що таке експресія такого прийняття?», але найбільш цікавим з них є: «Що таке само, яке повинно бути коханим?» ?

Так, так, ви чули прямо, це основне питання: "Чому я?"

Добрий опис прийшов до мене в книзі «Космічний костюм для душі», я подарую кілька ліктів:

Я не можу сказати, що ви є. Я можу відповісти на питання, які ви не знаєте.

Ви не знаєте своє тіло. Ви не Ваші думки. Ви не Ваші емоції.

Ви не те, що ви думаєте про себе, набагато менше, що інші думають про вас. Ви не ваш мозок або хімічні процеси, які збираються.

Ви не Ваше ім'я, назву або regalia, за яким ви представлені. Ви не є членом професії, яку ви перебуваєте, хоча ви можете грати в цю роль.

...

У кожному з нас є постійний поділ на принаймні чотири частини: наше тіло, наш розум, наші емоції і наше сутність (по суті, є багато теорій того, як людська психіка розділена, але не всі вони зручні з практичної точки зору, наприклад, я не бере в цьому випадку звичайним поділом на свідомість і підсвідомість, оскільки вона дає менше місця для самозбереження і інтроспектування). Всі ці частини існують самостійно, і кожен з них впливає на наше життя і наше існування.

Розвиток однієї частини не залежить від розвитку іншої. Наслідки такої проміжної адміністрації можуть бути найбільш непередбачувані. Наприклад, розум може відмовитися від солодощів, а емоції в часі можна з'їсти величезну частину торта.

...

Людина може бути в порівнянні з командою.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Однак, все це стає значущим тільки якщо людина сидить в перевезенні, яка визначає напрямок, щоб піти.

Питання виходить на нову сторону. Що таке власник? З точки зору самолюблення цей приклад є найкращою візуальною допомогою. Що робить ваш «люд у перевезенні»? Хто він по відношенню до його «пари», як він керує процесом і відноситься до поїздки?

В нашому особистому володінні ми стаємо вірними слов’янами «будинку». Ми говоримо про себе холодно, звертаючи увагу тільки на недоліки. Ми шукаємо нескінченних недосконалостей в тілі, забуваючи подякувати, що це «скарає нас», ми простягаємо за повільний або навпаки, занадто різкий «пай» наших емоцій, і наш розум, як правило, стає числом одного ворога, тому що ми довго читаємо езотеричні книги про те, хто найгірший ворог будь-якої людини. "Одно, розум!" Не можна вимкнути, думаний міксер не зупиняється, тому розум погано, і єдиний контроль над ним є медитаціями. З розуму. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Самолюб, як психічна гігієна
Самолюбителем є прийняття і догляд за розумом. Чи можна чистити зуби? Щодня? Так чому не очищати ваш розум непривабливих і руйнівних думок? Щодня.

«Увімкніть вранці, очищайте свою планету», - сказав Малий князь у знаменитій книзі Сен-Експопері і пішов витягнути бобабани, які простягаються на ніч, як уособлення того, що бур'яни (погані думки) зростуть і виростуть, і це наше завдання для збереження нашої планети чистою.

Слухання розуму не заперечує, не спустошує, не моралізує себе, але розуміння того, як все працює. Напрямок всіх процесів до одного бажаного деномінатора. Що об'єднання розуму, дій, слів і станів, які африканський хаман говорив. Уважа може бути зайнята корисними речами, це буде «загальна» про бізнес, обробку і мовлення, що вам потрібно, і не випадково rushing від одного до іншого.

Потрібно дати завдання розуму правильно, а не намагатися «звернути» голову весь час з різними практиками.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але це займає призначення. До тих пір, поки немає розуміння руху, розум завжди буде «ліво». й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення
Емоції. Вони не повинні бути пригнічені. Що таке спроба, щоб розірвати коні з перевезення? У будь-якому випадку не вийде, емоції кріпляться за замовчуванням. Чому все це, якщо не бути щасливим, не дивувати, не весело? Зрозуміємо їх, щоб відчути емоції, які вас цікавлять.

І знову.

Ви можете відчути емоції, які вам подобається, незалежно від обставин.

Вам подобається апатія, депресія, сумність, сумність?

Тестувати їх.

Бажаєте інших? Його називають самолюбителем.

Захищаючи себе, не даючи руйнівних почуттів, які є джерелом багатьох захворювань знищити вас. Так само, як погана їжа і постійне перекриття призводить до деградації тіла, тому хронічні негативні емоції під різними масками викликають звикання, знищують наш психічний синдром, є причиною багатьох недуг тіла.

Зробіть їх. Підберіть нові. Дізнатися більше Ви можете відчувати себе так само, як це. Ви можете дізнатися про те, що ви маєте можливість випробувати радість або життєрадісність без зовнішніх факторів.

Щоб радіти маленькому, не нижувати бар, це любити себе, а з цієї держави набагато легше йти, де ви призначено.

Ескіз на тему:

Уявіть. Ти дівчина. Ви зробили невелику помилку - солоний борщ, перестарий шоколадний торт в духовці. Тексти пісень, а це означає: Це сором'язлива, але що мене. Абсолютно немає причин, щоб бути зміщеними. Ви не згасите.

А потім кохана людина приходить додому і влаштовує вас справжню тантру, викликаючи останні слова на тему, що ви є коханою на всіх. І це ваша помилка. Але кажіть мені, що нормально? Гістерія, образи, звинувачення в такій ситуації від люблячої особи, навіть про випадок. Всі права? І в житті буває частіше, ніж я хотів би подумати, на жаль.

Не нормально. Якщо у вас є щось схоже на це в сім'ї, не переносить його. Але я пишу це для іншої причини, яка є ілюстрацією найбільш поширеного питання:

Як я можу тримати свої емоції, якщо я сердитися? Це шкідливе, погано, це неприродно для стриманості і не реагувати. Ви – це всі позитивні роботи та мутанти, і ми є нормальними людьми і не хочемо пригнічувати наші почуття.

Навігація Коли ви отримуєте подразнений кожним стимулом, ви лікуєте своє тіло і психіку, як і доуче-асс чоловік, який дозволяє себе псувати дружину для борщу. Ви не любите себе і ваше тіло, якщо ви залите отруту від гострої негативності всередині, навіть якщо є, як ви думаєте, певна причина для цього.

І знову емоції не повинні бути пригнічені, але переключені і вибрані. Читати далі.

Любов для себе як дружба з тілом
Наше тіло. Це зроблено для переміщення. D-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I-I- Увага до себе - це регулярне тренування. Також дихання, харчування та вода. Свіже повітря, свіжа їжа, хороша вода – ви все знаєте, що. Тепер питання, що вам подобається?

Щоб любити себе, важливо розуміти, що ви не тільки ваше тіло або ваші думки. Ваші сумніви, страхи і тантоли не ви ні. Ви все разом, і точка, ви можете дивитися його віддалено. Щоб бути тим, що «люда в перевезенні», «майстер в будинку», який має повноваження гасити всі компоненти, зробити друзів з ними, встановити загальне ставлення, навчитися відрізняти свої держави, розуміти себе, турботу і любов.

Пара практичних точок:

1,1 км Вирішуйте себе.
Не пропустіть нічого дрібного. Прайм повинен бути більше, ніж одяг. Читати близько 51% у внутрішньому стані. «Добра робота» повинна бути найбільш частою скаргою на себе.

Ніколи не відлягати себе, просто з'ясуйте, хто «ребелінг»—мінд, емоція або тіло — і попросіть їх, «Що сталося?» ?

2,2 км Подбайте про своє тіло.
Це найпростіше місце для запуску. Тексти пісень, а це означає: Тіло буде цвітати - емоції і розум також затягуються. Зрозуміємо вдячність і турботу про ваш храм (або «коха», як ви віддаєте перевагу).

3. У Переглядайте свої думки.
Змініть негативні до позитивних, і подумайте заздалегідь, що слово ви переключите. (Я написаний про це) Просто переключіть як пульт дистанційного керування до іншої програми. Не проповідаю, збивати або боятися, просто інший канал. Коли ви зуміли зупинити хвилю негативності в часі і переключати, похвалити себе. У будинку є бос.

Один попередження: розуміння процесу не грає ролі. Тільки дія може почати процес. До неї. Для любові дієслово, не визначення.

Люблю. Ви.

Олеся Новікова