75-доллар відеопередача? Смотрим Сима X5SW

Гей, GeekTimes! Це перша пошта від служби, щоб вибрати квадрокоптери Dronk. Сьогодні Я хочу поговорити про квадрокоптер, який я чекав набагато більше, ніж всі квадрокоптери, які я купив раніше. Не розчарував мене. Минулого тижня, нарешті, прибув на адресу, тому тепер я познайомлю вас: Сіма X5SW

До цього у мене вже була Syma X5C, яка виготовлена з хорошої пластмаси і на практиці показала себе як незрівнянний пристрій, якщо, звичайно, враховуючи колекторні двигуни, які всі бюджетні квадрокоптери періодично горять, але якщо ви здатні паяти проводку або дізнатися, хто може це зробити, то заміну двигуна буде коштувати вам пару доларів.

Так, що продавець обіцяє в новому Syma X5SW:
1,1 км 0.3MP камери, що стріляє в HD
2. Запис відео 30 хвилин
3. Функція «фліп», тобто квадрокоптер може закріпити в різних напрямках
4. У Гироскоп на 6 осях, що обіцяє стабільність польоту
5. Умань Хороші світлодіоди для польоту вночі
6. Жнівень Зарядка акумулятора на 120 хвилин (2 години).
7. Про нас Час польоту: 5-6 хвилин
8. У Відстань польоту 50 метрів
9. Навігація Онлайн-трансляція (FPV)

На додаток до нової моделі вони додали більше ніжок, захист двигуна від забруднень, а комплект було поповнено акумуляторами 3 500mAH. В цілому організм став більш «поганим», що я думаю, дає йому більш твердість. І, звичайно, найважливішою особливістю є ФОП, який, звичайно, необхідно перевірити швидкість реагування, так як сигнал передається через WiFi.

Також варто відзначити, що виробник виключає мікро SD-карт на борту квадрокоптера. Відео передається і записується безпосередньо на смартфон.

Ми перевіряємо всі 9 перерахованих якостей.
1,1 км 0.3MP камери, що стріляє в HD
Я не знаю, чому виробник писав HD, але той факт, що це відео дійсно добре виглядає на телефоні, але коли ви його поставили на великий екран, ми бачимо це:

2. Запис відео 30 хвилин
Враховуючи якість відеозапису, я не маю уявлення про те, що обставини будуть як записувати 30 хвилин, хоча це може бути корисним для «спіху», які хочуть літати десь, висаджувати квадрокоптер і спокійно дивитися когось під час запису довгого відео. У цьому випадку все ОК – 30 хвилин легко записувати, а потім можна і ще 30 хвилин до того моменту, як місце на карті працює.

3. У Функція FlipЩо таке квадрокоптер може закріпити в різних напрямках.
Як і попередній варіант, це "буббллі" може бути життєздатним і гасіння в повітрі:

У той же час відеотрансляція курсу продовжується і на телефонному екрані вона весело дивитися рейс і спробувати стабілізувати себе з картини з телефону.

4. 6-ось гіроскопЦе обіцяє стабільність польоту.
Все добре тут. Sima легко знімається з будь-якого кидання, незалежно від того, що спосіб шурупи йдуть. Що таке, тос і додати газ - стабілізатори sima і пластівці. Дуже ефектно виглядає.

5. Умань Хороші світлодіоди.на ніч
Світильник дійсно яскравий, можна літати вночі, але головне, що в денному освітленні квадрокоптер відмінно видно в повітрі і не плутати, де червоні вогні і де зелені. Кольори стандартні, як фантом: перед червоною, за зеленою.

6. Жнівень Зарядка акумулятора на 120 хвилин
Зарядка тут з USB мережива, тому це досить довго, але тривалість близько 2 годин мій тест підтвердження.

Як тільки світло виходить, зарядка завершена.

7. Про нас Час польоту: 5-6 хвилин
Оригінальний акумулятор 500mAH прослужив 5 хвилин і 30 секунд, а на батареї високої ємності 650mAH (входить в симу), отримав рейс близько 8 хвилин. Варто зазначити, що в цій версії виробник змінив коробку зберігання акумулятора і зараз він виглядає як менша версія DJI Phantom, але найголовніше, це дозволяє використовувати батареї високої ємності і 650 не обмежується.

8. У Відстань польоту 50 метрів
Для того щоб перевірити діапазон польоту, я знайшов пряму лінію, близько 100 метрів, позначений середнім (50 метрів) і рос... Але потім виробник не збивався, рівно 50 метрів одночасно припиняє мовлення і діапазону віддаленого. Я вірю, що це зроблено так, щоб квадрокоптери були менш втрачені, і користувачі не сидять на відсутній картині, добре, в 50 метрах, але політ дуже комфортний.

Очевидно, що це було додано з метою, як попередній варіант без FPV (Syma X5C) на 100-150 метрів летить без проблем, але також без трансляції курсу.

9. Навігація Онлайн-трансляція (FPV)
Звичайно, основні інновації на Syma X5SW є онлайн трансляцією, і він приніс мені багато задоволення, як:
1,1 км Картина передається на телефон практично без затримки через окремо вихідний передавач:

2,2 км Якщо ви скоригуєте, то виходить літати через картину з телефону, хоча, звичайно, кут огляду не стоїть на всіх «греатах» і він відсутній. Але я мушу вздовж доріжок в парку і відчуття дуже приємне, так як швидкість квадрокоптера розвиває гідний і ви йдете в поворотах з ним. :

Висновки:
Квадрокоптер виявився дуже успішним для своїх грошей, хоча краще уявити заздалегідь, що саме ми купуємо, щоб не розраховувати на те, що ви зможете знімати великі відео для YouTube.

Ви можете порівняти його з Cheerson CX-30W, але відповідь на CX-30 не була на всіх щасливих, затримка на ньому дуже очевидна, а рівень передачі сигналу на Sima схожий на WLToys V686G, який продається відразу з монітором. Але V686G не порадував нас у всіх з якістю своєї пластмаси, але Syma, навпаки, славиться якістю матеріалу. Шурупи практично неможливо зламати, а тіло тактильно приємний і виглядає дорого.

Що стосується управління, за рахунок адекватного розміру і хорошої стабілізації, він керований дуже просто. Моя подруга опанувала контроль за 5 хвилин.

Якщо ви хочете скористатися квадрокоптером, який може працювати як вдома, так і на відкритому повітрі, ви хочете спробувати квитки на FPV, і у вас є невеликий досвід управління квадрокоптерами – Syma X5SW є відмінним вибором.

Дякуємо всім за читання та перед новими зустрічами на сторінках GeekTimes у блозі Dronk. Рута

Джерело: geektimes.ru/company/dronk/blog/253352/