Парасолька Уфа втратила майже 60 кілограмів на п'ять місяців

Парасолька Уфа втратила майже 60 кілограмів на п'ять місяців

Парасолька Ельза Вагапова та Сергій Фокша сьогодні займається тренерами та їх прикладом надихають багато. У грудні 2013 року вирішили кардинально змінити своє життя - Сергій потім зважився 120 кілограмів, Ельза - 60. З дитинства я зацікавився спортом і медицинам, я майстер спорту в піднесенні, я завжди мріяв бодібілдингу, але життя на 8 років перетворила мене в іншому напрямку і я не був досить улюбленим - я працював в рекламно-будівельному бізнесі, в цей час і збільшила велику кількість жиру, говорить Сергій. Парасолька Уфа втратила майже 60 кілограмів на п'ять місяців

Поціновувачі почали свій шлях до ідеальної фігури з спортом - вони отримали обладнання: бартелі, гантелі, лавки, велоспорти, деякі з яких Сергій зробив себе. У п'ять місяців вони отримали вражаючі результати – Сергій кинув 43 кілограми до позначки 77, Ельза позбавив від 15 кг до 45. Звичайно, були труднощі, але тільки на самому початку подорожі – потрібно було відмовитися від шкідливої «незалежності». Поціновувачі були як прихильними, так і натхненними: «Це дав нам дисципліну для досягнення проміжних цілей». Парасолька Уфа втратила майже 60 кілограмів на п'ять місяців

Спочатку наша мета була просто схуднути, а потім ми вирішили підготуватися до змагань, я в бодібілдінгі, і мій улюблений в фітнес бікіні. Ми реалізували цю мрію в році, а потім вирішили підключити наше життя з фітнесом і бодібілдінгом. Тепер ми займаємося коучингами та допомагаємо людям ставити тіло на замовлення, каже Сергій. Він консультує всіх, хто хоче змінити себе, не перенести плани пізніше, але діяти зараз, а потім цілі стануть реальністю. Ви думаєте, що ця історія дійсно надихає? Грати в спорт!