Парасолька Уфа втратила майже 60 кілограмів на п'ять місяців

Парасолька Ельза Вагапова та Сергій Фокша сьогодні займається тренерами та їх прикладом надихають багато. У грудні 2013 року вирішили кардинально змінити своє життя - Сергій потім зважився 120 кілограмів, Ельза - 60. З дитинства я зацікавився спортом і медицинам, я майстер спорту в піднесенні, я завжди мріяв бодібілдингу, але життя на 8 років перетворила мене в іншому напрямку і я не був досить улюбленим - я працював в рекламно-будівельному бізнесі, в цей час і збільшила велику кількість жиру, говорить Сергій.

Поціновувачі почали свій шлях до ідеальної фігури з спортом - вони отримали обладнання: бартелі, гантелі, лавки, велоспорти, деякі з яких Сергій зробив себе. У п'ять місяців вони отримали вражаючі результати – Сергій кинув 43 кілограми до позначки 77, Ельза позбавив від 15 кг до 45. Звичайно, були труднощі, але тільки на самому початку подорожі – потрібно було відмовитися від шкідливої «незалежності». Поціновувачі були як прихильними, так і натхненними: «Це дав нам дисципліну для досягнення проміжних цілей».

Спочатку наша мета була просто схуднути, а потім ми вирішили підготуватися до змагань, я в бодібілдінгі, і мій улюблений в фітнес бікіні. Ми реалізували цю мрію в році, а потім вирішили підключити наше життя з фітнесом і бодібілдінгом. Тепер ми займаємося коучингами та допомагаємо людям ставити тіло на замовлення, каже Сергій. Він консультує всіх, хто хоче змінити себе, не перенести плани пізніше, але діяти зараз, а потім цілі стануть реальністю. Ви думаєте, що ця історія дійсно надихає? Грати в спорт!