10 думок Папи Франциска

Італійці майстерні багатьох мистецтв. Мистецтво красиве життя, мистецтво адаптації та виходу, мистецтво життя в даний момент і насолоджуючись ним. Чому не приймати деякі уроки з них?

Так, не все, що глухо виходить для італійців, може бути «земленим» в іншій країні завдяки різним об'єктивним факторам. Але їх ставлення до багатьох речей саме те, що робить життя звичайної італійки затишним «підлітком баті». й

1,1 км Їжа весела, їжі є обрядом.
Італійці живуть за розкладом. Він звучить неймовірною, але це. Тільки графіка особливий. Увечері з 17-1930 по 20-21 годин в домашніх умовах або в ресторані.

Що робити на ходу? Запуск з чашкою кави в руці? Швидка їжа? Всі ці заходи необхідні, застосовуються тільки як останній курорт. Навіть якщо італійка має 30 хвилин на обід, то вона буде пастою в кафе з друзями/колеями, не закускою на екрані монітора або з планшетом/смартфоном/книжкою в руці.

Найкраща їжа - це те, що ви ростете, де ви просто готували, і з'їсти відразу. Харчування - це задоволення, яке повинно бути спільного з кимось. Зважаючи на те, що заспокійливий і обмін досвідом є невід'ємною частиною обряду, вона робить їжу навіть тастером.

2. Комунікація – двигун соціального життя, розмова – арт.
Ви можете вільно спілкуватися з незнайомою людиною, але не на катування погоди та природні теми, але так що це було цікаво? Італія є місцем, де організатори мережних курсів будуть зіткнутися з неминучим банкрутством, так як кожен опанував це мистецтво з дитинства. Тільки в останній місяць я раптом знайшов себе на довгому бесіді з пісолом в крихітному поході піци, з потурбувачем місцевої кіно бібліотеки, з дамою, яка займалася скандинавською ходьбою на пляжі, потім з представником в кафе, який виявився власником сімейної майстерні для пошиття рукавички.

Асортимент тем від цитрусових поглядів та порівняння вина між Veneto та Abruzzo районами Цезаря до відносин з Клеопатра та домінування римської архітектури в регіоні Емілія-Романь. Такі розмови дають харчування для думки, збагачення нових знань, дають нові знайомства і розширити межі. Я боївся, що ці розмови взяли б багато енергії, але ні, вони заповнюють мене.

3. У Життя не про зачіски. Це просто життя. Ось і зараз
Зупинити його. Хит. Дивитися. Повідомляємо, що є життя навколо вас. Особливо смішний, щоб побачити американці припинили на повній швидкості. Мої ноги все ще проходять через, очі все ще шукають цілі, і де бігти? Кожен вже взяв чашку кави і виглядає на них як навпіл: Повільнитися, народи! Дуже важко відключати від постійної щітки і відчуття, що ви не будете там – ви пропустите деякі можливості, щоб зрозуміти, що можливості сидять спокійно вздовж дороги і дивитися, як ви кинуєтеся по ньому.

Італійці живуть з почуттям, що вони можуть зробити все. Це значно знижує стрес навколо вас. Ви раптом перестаєте дрочити і почати це робити. Навіть з тригодинною сиштою. Навіть з постійною затримкою всіх і всіх. Це просто те, що ваш фокус змінюється.

Подаруйте собі час на все, що ви робите (для їжі, довге прогулянку додому, дозвілля розмови з другом) і ви будете приємно здивовані, як швидко ці витрати окупляться. Повільний вниз - це шлях до кращої якості життя і... швидше прогресу в багатьох сферах життя.

4. У Якість життя є пріоритетним числом 1. Без компромісу.
Парадокс: для того, щоб зробити життя краще, вам не потрібно ще більше грошей. Навпаки, виходячи з вищого заробітку, задоволення навколишнього середовища, ви починаєте втратити якість життя. Навіть якщо все вже досягнуто і побудовано, ви будете витрачати ще більше енергії на збереження вашого статусу.

Дуже структура життя в Італії така, що вона залишає за собою номер для задоволення і якості життя. Про нас Насправді, це зроблено таким чином, що всі маленькі речі, які утворюють основу якісного життя вже будуються в нормальну рутину дня. Щоранку в кав'ярні і газеті, час провести день з сім'єю, забрати дитину з школи або взяти з собою напляшку; час зустріти друзів і закусити в аперіті і так далі.

Нехай це буде повторне сто разів, але це не досягне всіх! Не жити в роботі, але працювати жити. А час жити добре.

5. Умань Будьте в собі. «Чому не?» – філософія життя.
Італія сповнена спокус: смачна кава на кожному кроці і смачні десерти, відмінні вина, смачні морозиво, інтер'єри та магазини з аксесуарами, з яких неможливо залишити без покупок.

Так, чому ні? Ідея не заперечувати себе невеликими радами, і тому - щодня.

Важливо: це не про проблеми з харчуванням, це не про надмірне панування себе, це просто трохи, коли ви хочете продовжувати відчувати, що життя гарне!

6. Жнівень Зайдіть час з родиною. Сім'я - фортеця
Коли ви закінчите гроші, ваші досягнення будуть забуті, друзі будуть розкидані по всьому світу, все, що залишається вашої сім'ї. З постійною політичною і економічною нестійкістю, яка характеризується Італією по всій історії, сім'я часто була єдиною місцем, де ви будете укриті і не зраджені.

Це не так жорстокий, але сім'я є важливою. Італійські недільні вечері, до яких збираються всі близькі та далекі родичі, вже стали доведеними, італійськими чайними чаєм на своїх сімейних зборах, але ... спостерігати. Попри шум і шум, нестерпні тітки, втомлені коронним блюдом бабуся і постійні розмови про фігуру і футболу, сім'я продовжує давати відчуття стабільності і безпеки.

Ми часто орієнтуємося на якість, на відміну від кількості. Італійці вірять, що якість настає тільки після кількості. Що робити, коли дитина йде або дізнається, але скільки часу ви витрачаєте разом.

7. Про нас Прогулянка з дітьми. Скрізь. Діти великі.
У Італії допускаються діти. Я, звичайно, не про формаль може / не може, але про те, що ми раді бачити вас з дитиною всюди або тільки в тих місцях, які обладнані спеціальними дитячими залами. У Італії ви можете зустріти всюди. Я бачу дітей в вишуканих ресторанах, салонах краси та бутиках, не кажучи вже про звичайні кафе, траторіях та магазинах. Вони швидко принесуть вам особливий стілець, зробіть задоволення малюка, знайдіть щось, щоб зайняти трирічний - в цілому, якщо у вас є дитина в руках, то ви не зміщуєте, який відхилений доступ до гідних місць.

І ще одна радість: дитяче меню є винятком, не правило. Ні тьмяні курячі груди та пюре! Діти добре харчуються, як і дорослі, так і добре харчуються.

8. У Здоров'я не є вибором індивіда, це спосіб життя.
Паста і піца не впливають на фігуру. Середня італійська їсть 26 кг макаронів на рік і зношує розмір М. Цікаво, що я важко зустріти італійців, які на дієті. Дієтна дієта - дієта. На основі декількох простих правил: зберігати баланс овочів / борошна / білкової їжі / фруктів, варити тільки свіжі інгредієнти, використовувати прості рецепти, контроль порції.

І другий аспект італійського здоров'я: на нозі і на велосипеді. Автомобіль для поїздки в масштабні покупки або роботи, якщо ви працюєте далеко. Торгівля не є щотижневим супермаркетом, це щоденна прогулянка в пучок невеликих магазинів і ринок для свіжого запеченого хліба, песто приготованого, риби спійманий. Зустріч з друзями - парк, площа, пляж, вечірка в барі або недалеко від нього - всі на ногах.

9. Навігація Одягає фарбу чоловіка. Це ваш спосіб спілкування.
Італійці дуже багато про те, що вони роблять на інших. І ви знаєте? Це добре. Це красива. Люди на вулицях приємно бачити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Шорти, барвисті сорочки, муфти влітку в центрі міста десь в Римі або Флоренції – незаймана. Якщо хтось одягається, то вони 100% туристи. Щоб бути добре (не обов'язково дорогі!) і доречно одягатися, щоб поважати себе і інших. Дуже особлива історія - як вони ручать шарфи, шарфи шишки, шапки та інші аксесуари. Як один з моїх друзів сказав: Я продаю душу, щоб дізнатися, як зв'язати шарф!

10. Хороший спосіб життя приємно
Я не можу скаржитися на мій недолік, але я повинен пам'ятати деякі речі в Італії. Дуже базові речі, але за допомогою них чудово змінюють атмосферу навколо вас.

Де ви йдете, посміхатися і вітати всіх людей там. Коли я входжу в невеликий супермаркет біля будинку, кожен працівник вітає мене, чи він стоїть на виїзді або займається укладанням - це не важливо. Тепер я кажу hello першим, і я проходив звідти, коли я відчуваю, що я був в гарному місці, не просто купуючи молоко. При розмові з людиною, відповідайте свою думку, тримайте на зв'язку. Якщо ви відштовхуєте, скажіть «соррі», а інцидент перетвориться в обмін компліментів. Хто буде називати ці речі суспільним настоєм, нехай так, але приємно жити без неї, і суспільство в цілому стає добрим.