Жінки потребують уваги. Всім потрібна увага, я маю на увазі це! Але жінки все ще потрібно трохи більше, тому що вони трахаються жінки!
Жінки потребують уваги. Всім потрібна увага, я маю на увазі це! Але жінки все ще потрібно трохи більше, тому що вони трахаються жінки!
Навіть якщо ви великий хлопець, ви завжди можете отримати краще, правильно? І якщо у вас є проблема розуміння жінок, ця стаття повинна допомогти вам.
1,1 км Ласкаво просимо і прощити поцілунки
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Привіт, що це приємно для вас, але як приємно для дівчини! Коли ваша леді листя для роботи або коли вона повертається додому, привітання її з поцілункою є одним з кращих способів підтримки відносин. Нагадуємо нам про те, що наші предки були людські мавпи, і показали їх розташування, перевіривши маленькі паразити. Привітний поцілунок означає «Я радий бачити тебе» і поцілунок прощання. й
2,2 км Прихильник до одного
Якщо ви говорите щось схоже на «це всі тонкі ніжності, чоловіки не лежать в руках з їхніми дамами, які обгортають їх у бороді», - розповідаємо вам, що ви абсолютно неправильно. Гуги є ключовим фактором нормальних відносин. Якщо ви не захочете більше, ніж раз на добу, ваші стосунки не є нормальними. Навіть нижню білизну хоче повісити і відчувати себе близько до коханої людини частіше. Все це говорить про те, що голоди пролонгують життя не казка.
3. У Зробіть приємні речі.
Ні дівчата відмовляється від букета квітів. Головне, звичайно, вибрати ті квіти, які дівчина дійсно любить, щоб не втратити, інакше сюрприз не може бути досить приємним.
Звісно, квіти не тільки радують жіночі очі. Написати свою замітку на папері і покласти її в куртку, відправити її кілька ніжних повідомлень на Скайпу, зробити сніданок, зробити її каву, піти на прогулянку в парку з нею і намалювати щось смішне з дитячими знаряддями на тротуарі. Купуйте свій улюблений шоколад, дайте їй смішну шапку, пам'ятайте, коли її день народження мами. Маленькі речі! Головне - мати уяву, зміцнює стосунки з дівчатами.
4. У Повідомляйте маленькі речі і зробіть компліменти
Дівчата проводять багато часу, які шукають на рівні. Всі ці макіяжи, манікюри, стрижки та інші процедури, вони часто роблять їх приділяють увагу і захоплюють їх. Чи знаєте ви, що це неспроможність? Звичайно, є жінки, які роблять всі ці маніпуляції тільки для себе (так, людина, дійсно зробити), і є ті, хто взагалі не слідувати собі.
Нотизує нову стрижку або що вона одягнена сукня важлива. Дівчина намагається добре виглядати, і якщо вона дійсно добре виглядає, ви можете і повинні похвалитися її. Не так важко помітити, що щось змінилося в дівчини. Якщо ви не помітили, є два логічні пояснення. По-перше, ви не бачите точки, що не торкаєтеся таких «поважних речей», тому що ви людина, це не людина бізнес, «жіночі люблять, коли все суворе і без ніжності» (загальна необхідність). Ви не подбаєте про неї. Невеликий комплімент може пройти довгий шлях в будь-яких відносинах.
5. Умань Мої страви.
Стоп кажучи, це жіночий бізнес. Ми живемо в час, коли кордон розмитий. Я зроблю тебе на обід? Чому не мити посуд після нього? Це великий знак, що ви дійсно цінуєте все, що вона робить для вас, і їжа була дуже добре. Це тонкий підказок, що «по-справжньому жінці, не посудомийна машина» і все це. В кінці уявіть, що вона повинна мити все. Вона приготувала їжу, кладемо зусилля в неї, і зараз вона повинна мити горщики і пластини, поки ви сиділи перед комп'ютером, повним і змістом. Показати деякі емпатії, людина!
6. Жнівень Допомога її видалення / одяг її зовнішній одяг
Ніщо не так приємно, як допомога з курткою або пальто. Ви можете її зняти куртку і повісити її на вішальці. Очевидно, що вона може впоратися без вас, але це хороший "куля" дрібниця, яка зачепить вас і її вгору. Це з тієї ж опери, яка відкриває двері леді.
Допомогти дівчині сукні також приємно розмазувати жест на вашій частині. Якщо ви уявите відносини як смуга розташування членів вашого загіну від комп'ютерної гри, допомогти з верхнього одягу додає вам не менше 10 балів з 100 можливих.
7. Про нас Hug її назад, поцілунати її чол, cheeks
Поцілунки на лобі, щоки і ніс хороший і солодкий. Я особливо люблю поцілунати на носі, але це особиста перевага. Вона дозволяє дівчатам знати, що ви просто хочете бути близьким до неї, ви любите її і ви насолоджуватися, будучи поруч її, навіть коли вона не варить вас їжі.
8. У Нехай її сон.
А загальна сцена в будь-який романтичний фільм: дівчина і хлопець дивитися фільм, а потім закохатися в руках. Це може статися в житті. Нехай її сон. Що не означає, що ви повинні чекати, поки ваша подруга прокине вранці. Це не означає, що ви повинні зробити її так, щоб вона прокидається і не робить вас лежати в незручному положенні. Як можна м'яким чином перенести його в ліжко або зручно розмістити його на дивані. У 80% випадків дівчина не прокинулася, і якщо вона прокине, вона відразу буде закохатися.
9. Навігація Піш через натовп людей
Дівчата люблять відчувати себе захищеним. По суті, це почуття, що всі люди не вистачає. Жінки висловили її у бажання заховатися від великої спини або знайти підтримку у обличчі коханої людини. Ми також хочемо бути захищеними, але ми висловимо його різними способами.
Коли ви зустрілися з натовпом людей на зустрічі, концерті, ралі або іншому заході, і ви повинні пройти його, взяти його рукою, або тримати його близько до вас, і ви починаєте повільно, обережно і ретельно ходити між людьми, так що це випливає з вами через вже вільні території. Це зробить вас чудовою особою, яка довіряє.
10. Скажіть подякувати Вам за неї.
Ми часто забуваємо сказати такі банальні слова полоіту, хоча, здається, це аксіом. Я зроблю свій обід? Не берете його на надані, скажімо "як ви" і поцілунайте її на носі. Вона очищає вашу квартиру так що вона чистка, ніж коли-небудь? Дякую. Чи подарує вам прекрасний вечір? Скажіть її, нарешті, ті слова. Коли ми навчимося робити це, людина? Я серйозний.
Шановні друзі!