Середній вік кризи в жінок

На жаль, не можна уникнути кризи в середині життя. Ми зібрали всі основні симптоми цього дисгуста. Ми з вами!

3250Р. 3700Р.

Зараз все було просто чудово. Ти велика дівчина і ви вже знаєте, що важливо і те, що важливо – хустки і відбитки ніг в піску, що веде до пляжного туалету. У вас є сім'я, робота і друзі, які були перевірені часом. І життєрадісна собака, яка розуміє вас Ти ще молодий і красивий. Але що так сумний, чт? Що так сумний?

І це, мед, це криза середнього життя, що приїжджає до вас. І на жаль, не можна уникнути. Ми зібрали всі основні симптоми цього дисгуста. Ми з вами!

Симптом 1. Ви думаєте про це сьогодні.
"Я думаю, що це завтра" - це блискуча цитата. Тому що це правда. Ви проживаєте більше трьох десятиліть. Проблема в тому, що сьогодні сталася. Звичайно, деякі питання втратили свою актуальність - вам більше не потрібно думати про те, чому Петріщев обдурити вас так, ви одружені з адвокатом Колазовим протягом 15 років, а Петріщев працює як механіка і займає кредит, щоб купити холодильник, га. Але є ще багато питань, і найстрашнішим є питання, «Що б я був, коли я виросту?» А тепер він звучить, "Що я буду, коли я старий?" Хочу відразу стати вольєром, лежачи спокійно в красивій мальахіті-зеленій урні і думати про нічого. Оскільки мислення нестерпне.

Розчин: не думати не буде працювати, алас. Подумайте, що позитивно не буде працювати ні, дати надію, хто живе до 35 років. А звичайні психотропні препарати не допомагають: після отримання п'яти ви повернете на YouTube козячий Гребенщиков, і це обов'язково спосіб абіс. Якщо ви не знаєте, що ваш останній п'ятнадцять виходить далеко від вас, ніж ваш майбутній п'ятдесят.

Якщо поганий на всіх, не варто турбуватися про внутрішній ресурс флімії, і перейдіть до лікаря. Подаруйте вам чарівну таблетку і життя не просто збирайтеся грати з квітами – це просто повернеться назад. І якщо це не так погано, це погано! Коні не змінюються на перетині, як кажуть вони. Кава - чорна коня, піца - червона коня, біла коня, ніжна коня вранці. Хтось не змінює, чи це?

Симптом 2. Ви не визнаєте себе в дзеркалі.
Тому що це зовсім не дівчина. Така натуральна дівчина не зовсім дівчина - з зморшками, злий погляд і тьмяники замість русалкого волосся. Ваше тіло змінило вас. Ви зрадили. Не варто витримувати так рано! Або розум повинен вирощувати старий, але всередині вас не більше двадцяти років. Повернутися!

Вихід: в будь-якій незрозумілій ситуації, ебать ваші дупи. Немає, це дійсно хороші поради - навіть якщо ви тонкі, як cypress, м'язової маси ви втратите, і жир - побудувати. Це природа. З точки зору, це час для вас, щоб зупинити пошук коренів і ягід в радіусі сто кілометрів, але час поселитися в печері і підтримувати вогнище. Горючий. Природа - це неспокійна істота, і ви просто зрозуміли, що. Коли стало зрозуміло, що проти генетичних кремів, ін'єкцій і кріотерапії.

З іншого боку, атакувати противника власним зброєю. Ваша сумність про неминуче старіння неспроможна проти ендорфінів, які відварять у вас момент, коли ви вперше зарядите когось в щелепі. Ми означає, що не йдемо до йоги. Одягнена Жінка Голий чоловік Go boxing, taekwondo або kickboxing. Тепер вам абсолютно потрібно не тільки пересуватися і вирощувати м'язи, але і побити когось в кров'ю. Неприємність.

Симптом 3. Ви відокремите від ваших дітей.
З повагою! Небезпечний момент! Тому що ваші діти, ймовірно, майже підлітки. І вони мають свою кризу. Звісно, ви вже уявили, як вони залишають вас – стара мати, загорнута в шаббі Оренбург. Тексти пісень, а це означає: І з мого серця я примушений мій гіркий багато. Ви пам'ятаєте себе в лобах? Ви не розумієте, що вони не розуміють нічого! Тепер, ми абсолідуємо вас ваших гріхів: це не ви, хто зробив всі неправдиві речі, це батьки, які постраждали від кризи середнього життя і уявляли себе трилобітами. Чи не повторювати свої помилки?

Ви народилися на початку вісімдесятих років? Костя Кінчев не просто живий. Він все ще виглядає як сором'язлива диката і співає про те, як компроміс не для нас. І все ж заряджає зал таким чином, що навіть шанувальники «Афекціоната травня» потрапляють в ностальгічну хістерію. Ви не пошкодуєте. Проникне шприц, ви будете заряджені. Квитки п'ять тисяч. На тій же довжині хвилі з дитиною неоцінюється. Перевірити автора на живу.

Симптом 4. Ви можете знайти ще одну дитину.
М'який, солодкий малюк. І ви не хочете, щоб ви були відокремлені від ваших дітей. Ви просто з'ясували, скільки яєць ви залишили, і ви отримали гістеричні. Чи є все про перерву? Репродуктивна система подається вам вірно протягом багатьох років - Я маю на увазі, вона заважала ваше нормальне життя і виснажувала всі ваші нерви, суперечка - і зараз що? Що таке ніч! Не менше, проте кошмар - думки про те, як в цьому віці нормально нести і народжувати без втрати останніх крихт здоров'я. І як піднятися без допомоги бабусям - їм вже потрібна допомога.

Виникнення: Гігієнтовна консультація з таких питань є поганим. Ось чому ми не даємо вам, b-b-b-b-b-b Але ми подаруємо один: це буде ще п'ятнадцять років до того, як ви скажете самі, знизимо, цей кінь мертвий. Я маю на увазі, якщо ви народжуєте зараз, до того часу ваша репродуктивна система згортається, ви будете мати готовий підліток. У нас є те, що вам потрібно думати.

Симптом 5. Ви йдете після двох птахів.
Це неминуче. Якщо ви познайомитеся з втратами з вершини вашої кар’єри, ви не витрачаєте достатньо часу з родиною. Якщо ви полюбите себе чоловікові, дітям і дому, ви пошкодуєте роки, проведені безперечно. Ви можете придумати ліки від раку. Ну, якщо ви зуміли зайняти професійну, і як мати, дружина і господиня, ви будете шкодувати, що ви витратили занадто мало часу на себе.

Не пізно змагатися з випускниками. Це не хлопчики і дівчата, але натуральні гіни – закуска на рейки, сміхаючись. Почати сімейне життя першим дивним: він працює – не доторкнутися. Але зараз час подбати про себе. О, мій Бог, о 20, ви не розумієте високий терапевтичний масаж. Чи не зловживали? Тепер ви будете розуміти. Ми гарантуємо це.

Симптом 6. Ви думаєте, що ви замовляєте.
Місце на щоці не є наслідком надмірного куріння, але зло меланоми, звичайно. Біль в грудях не тому, що ви сиділи занадто багато на комп'ютері, але тому що ваш полум'яний двигун зношений і буде зупинитися завтра. Ви, ймовірно, вмирає серцевого нападу. Або інсульт. Що, насправді, є кращим, тому що інакше ви будете відвідати Alzheimer's завтра. Ор Паркінсон, Адісон і Мисливець, і багато інших цікавих чоловіків. По суті, це тільки цікаві люди, які відвідають вас зараз. Ну, є Кондрат.

Виїзд: виїзд до лікаря. Він обов'язково знайдеться в ваших тестах деякі неприємні речі, з яких вони не вмирають і навіть не живуть погано. Але! У 20-х роках цей filth неодмінно відчував себе, якщо ви не відразу відмовитися від шкідливих звичок і смачної їжі.

Таблиця No п'яти, свіже повітря, режим дня. Неперевершені рекомендації, краще йти прямо в моргу. Це те, що ви думаєте. І ви думаєте про те, що ви попереду, виходить, двадцять років нормального життя, а не шість місяців ліктів перед трагією, несвоєчасною смертю.

Симптом 7. Ви почнете думати в суб'єктивному настрої.
І якщо ви не були одружені Колбасов, ви могли одружитися з князем Монако. Ні, він зварився і потворний. Але ви можете бути відомим фігурним ковзанцем. Якщо ваша мама не була занадто ледачою, щоб прийняти вас до рожнього ранку. Такі дані втрачені! Що про свій талант як дизайнер залізничного місту, який був зруйнований вагітністю? Де зараз ви розробляєте готельні санвузли? Тексти пісень, а це означає: Життя пішли, полімери трахаються вгору. Амен.

Відповідайте, ви дуже смузітеся, але ваш мозок є спутниковим фольгом. Він не має значення йому, ви бачите, чи запам’ятається майбутні покоління молоді людини. Він піклується, що ви щасливі і горді самі. Все те ж саме для нього - навіть міст, навіть тренований щур, хоча Brad Pitt написано в пастельній якості. Подаруйте йому — крихітну причину, щоб бути гордим. І я.

Симптом 8. Ви спробуєте знайти сенс в житті.
І, звичайно, ви не будете. І якщо це не так, то краще ходити прямо в петлю, що, попросити, постраждати? Щоб дізнатися більше про нові речі. Вперше. За перший раз візьміть дуже складний іспит. Вперше. В перший раз, усвідомлюємо, що кожен навколо вас міцний і необроблений. І тепер все, що ви робите - все вже спробували, розуміли, відчували. Романтичний момент втрачається, що життєдіяльність.

Висновок: психологи, як правило, радять почати подорожі, щоб приїхати з деякими захоплюючими хобі, або мати коханця, нарешті, - це не буде гірше, тому що немає ніде гірше. Але це все лежить. Я маю на увазі, що це не божевільна. Ви можете замерзнути до смерті на Everest, розбити ноги на балетній ломі, і падати жертву Альфонсе. Але що, відверто, дуже малоймовірно.

Але, щоб отримати багато нових вражень, раптом перетворить хобі в нову, захоплюючу професію і впаде в любов – принаймні в новому чоловікі, хоча б знову у вашому чоловікі – легко. Чим більше, що зазвичай буває, і саме там, де починається криза середнього життя. І якщо це не початок, ви можете отримати живу рахунку. Перш за все, він має такі милі маленькі руки. І по-друге, тепер ви велика дівчина і ви можете зробити все. Будь-який можливий, і так є рахунком. Я!