Про жінок, чоловіків і їх запитань

У мене є подруга, 29 років, незрівняний і ніколи не був у серйозних відносинах.
Запитання бідних, жирних чоловіків ... Вона нічого, але не модель, не мій тип, я люблю високий, молодий, з шикарним тілом, красиве обличчя і дорого одягнена.

У мене є 29-річна подруга, яка є однією і ніколи не була в серйозних відносинах.

Невелика фігура, жир і відверто "на любитель" зовні, працює в державній установі, отримує мало, живе в хостелі, немає освіти. Ми полюбили 8 років і весь цей час вона постійно шукає чоловіка і не зможе знайти чоловіка. Вона прийшла до мене знову, і, як звичайно, почала розмову, яка вона шукає нас, дійсно хоче сім'ї, чоловіка, дітей і деяку стійкість в житті. Що роки йдуть, і вона не отримує молодших і не стає краще, і щастя немає. Поспішно попросити допомогти їй, щоб запровадити когось.

Моя людина працює в автосервісі, я запитав його, якщо у них є односмартові хлопці. Чоловік відповів, що був один дуже хороший хлопець, працюючи, не пити, самотні, адекватний. Ми вирішили намагатися працювати як попелиці. Він погодився.

(Р)

Запрошуйте другу розмову, будь ласка та влаштуйте зустріч. Вона з'явилася і запитала, що він був. Я починаю пояснити, оловік, смарт, її вік, незрівняний, без дітей, з головою друзів. Тоді друг змінює обличчя і дає фразу, з якого я впадаю в ступзор: «А що мені потрібна настоянка?» Ні, мені не потрібно олово. Я хочу міцного директора з будь-якого роду, інтуїтивно зрозумілий, щедрий. Я безмовний. «Чому б не було ручного, розумного, одного, багатого режисера потребує старий, не дуже красивий, бідний, неосвічений ти? й

Я не хочу знищити дружбу і боляче людину, я мовчав. Тим не менш, хлопець чекав на зустріч, і це було дуже порушливе, щоб пояснити йому причини відмови від друга. Ми вирішили зробити «горський рух», щоб ввести інший друг шахти. Звичайна жінка, 30 років, середня будівля, зовнішній вигляд. Я погодився з Юлію, вона буде погоджуватися на оловік, є обмін номерів, зустріч.

Згідно з другом після зустрічі вона радує хлопцям, чекає друга дата. Вона нічого, але не модель, не мій тип, я люблю високий, молодий, з шикарним тілом, красиве обличчя і дороге плаття.

Три люди, які можуть потенційно знайшли сімейне щастя, давно, виходячи з ідеальних партнерів, загортають через роки, не вимовляючи звичайних людей. А потім ці люди приїдуть до нас і скажуть: «Ми заздримо вас білою заздрістю, у вас є сім'я, діти, комфорт, і ми самотні і так щасливі». Мій чоловік не є директором і я не модель. Але ми любимо один одному, не вражаючим нормам.

Всім, одноманітним людям, зупиняти живу ілюзію, чекаючи принцеси і принцеси. Життя працює так швидко, ви не встигнете виглядати до старого віку. Подивитися, є чудові люди поруч, з досить простим зовнішнім виглядом і скромними доходами.
Не вагайтеся іноді, щоб подивитися на себе критично, запитайте себе: «Чи можу я зустрітися з моїми потребами?» «Якщо ви хочете бути дружиною генерала, замариньте лейтенанта». Краса обличчя подарує в роки, красу душі помножиться. « » » » » » » » » » » » » »