Про жінок, чоловіків і їх запитань

У мене є подруга, 29 років, незрівняний і ніколи не був у серйозних відносинах.
Запитання бідних, жирних чоловіків ... Вона нічого, але не модель, не мій тип, я люблю високий, молодий, з шикарним тілом, красиве обличчя і дорого одягнена.

У мене є 29-річна подруга, яка є однією і ніколи не була в серйозних відносинах.

Невелика фігура, жир і відверто "на любитель" зовні, працює в державній установі, отримує мало, живе в хостелі, немає освіти. Ми полюбили 8 років і весь цей час вона постійно шукає чоловіка і не зможе знайти чоловіка. Вона прийшла до мене знову, і, як звичайно, почала розмову, яка вона шукає нас, дійсно хоче сім'ї, чоловіка, дітей і деяку стійкість в житті. Що роки йдуть, і вона не отримує молодших і не стає краще, і щастя немає. Поспішно попросити допомогти їй, щоб запровадити когось.

Моя людина працює в автосервісі, я запитав його, якщо у них є односмартові хлопці. Чоловік відповів, що був один дуже хороший хлопець, працюючи, не пити, самотні, адекватний. Ми вирішили намагатися працювати як попелиці. Він погодився.

Про жінок, чоловіків і їх запитань (Р)

Запрошуйте другу розмову, будь ласка та влаштуйте зустріч. Вона з'явилася і запитала, що він був. Я починаю пояснити, оловік, смарт, її вік, незрівняний, без дітей, з головою друзів. Тоді друг змінює обличчя і дає фразу, з якого я впадаю в ступзор: «А що мені потрібна настоянка?» Ні, мені не потрібно олово. Я хочу міцного директора з будь-якого роду, інтуїтивно зрозумілий, щедрий. Я безмовний. «Чому б не було ручного, розумного, одного, багатого режисера потребує старий, не дуже красивий, бідний, неосвічений ти? й

Я не хочу знищити дружбу і боляче людину, я мовчав. Тим не менш, хлопець чекав на зустріч, і це було дуже порушливе, щоб пояснити йому причини відмови від друга. Ми вирішили зробити «горський рух», щоб ввести інший друг шахти. Звичайна жінка, 30 років, середня будівля, зовнішній вигляд. Я погодився з Юлію, вона буде погоджуватися на оловік, є обмін номерів, зустріч.

Згідно з другом після зустрічі вона радує хлопцям, чекає друга дата. Вона нічого, але не модель, не мій тип, я люблю високий, молодий, з шикарним тілом, красиве обличчя і дороге плаття.

Три люди, які можуть потенційно знайшли сімейне щастя, давно, виходячи з ідеальних партнерів, загортають через роки, не вимовляючи звичайних людей. А потім ці люди приїдуть до нас і скажуть: «Ми заздримо вас білою заздрістю, у вас є сім'я, діти, комфорт, і ми самотні і так щасливі». Мій чоловік не є директором і я не модель. Але ми любимо один одному, не вражаючим нормам.

Всім, одноманітним людям, зупиняти живу ілюзію, чекаючи принцеси і принцеси. Життя працює так швидко, ви не встигнете виглядати до старого віку. Подивитися, є чудові люди поруч, з досить простим зовнішнім виглядом і скромними доходами.
Не вагайтеся іноді, щоб подивитися на себе критично, запитайте себе: «Чи можу я зустрітися з моїми потребами?» «Якщо ви хочете бути дружиною генерала, замариньте лейтенанта». Краса обличчя подарує в роки, красу душі помножиться. « » » » » » » » » » » » » »