Божевільні дівчата отримують розумні хлопці. Але це їх проблема.

Оголошена стаття Ольги Примаченко про дівочі дівчата, смарт-жінки та жорстокість смарт-хлопців. Її фотографії в Instagram є крихкі, але ви не!

Її фотографії в Instagram є крихкі, але ви не!

Сьогодні модно говорити про важливість фемінності. Останній, здається, є своєрідним зібранням содиакова від здатності жінки бути мудро мовчазним, щоб бути красивим і розповісти чоловіка, що він хороший. Але я вірю, що в день жінка втратила своє захоплення на своєму розумі, людський інтерес до неї починає різко занепадати.

Корекція: Я не говорю про минулий раз, книга була проведена в школі і гордістю. Звичайно, вони не потребують того, хто думає швидше, ніж вони роблять. Ні, дійсно, ви не встигли думати, і вона була такою, "Ви не помилитеся." А десять точок чому. І одинадцять, як краще.

Змочуємо чоловіків такого інтелектуального уникнення (навіть, з фольгою до мене), сильне - впаде в любов без пам'яті. Оскільки мозок не тільки ерозійна зона, це також препарат, без якого після деякого часу починається злам. У той же час, розумом я не маю на увазі інтелектуальну небажаність, але вміння читати між лініями, розпізнати ілюзії, відчувати інтонацію за літерами. Після всього, субтекст в будь-якій історії є найбільш...

Браш дівчинки, як правило, відмінно зрозуміти, коли вони переступають палицю і ходять на край. Вони відчувають себе, але не можуть заперечувати себе задоволення. Чоловіки перевертають, вони пробуджують інстинкт мисливця. Ця жінка не буде виглядати в роті в мисленні - вона буде досить схильна до того, що вона жахливо збочена вами. Як пеночка і ельфант, до якого вона «закрила і росла тисяч кілометрів, і він здоровий. й

Розумні жінки. Вони знають, куди торкнутися, де поводитися, де пустити, і що сказати, так що вони хочуть працювати з вами... прямо тут і зараз. Ми хотіли, але ми не змогли. І це частина плану теж.

Хороші стосунки не просто ліжко. Завжди трохи провокації. Ви приймаєте на слабких, на поні, подривні роботи вичерпують терпіння і его. "Чи любиш мене?" - Ще не так. І це найкраща відповідь ви можете почути: Не дайте закінчення гри.

р.

Розумні хлопчики є жорстоким. Вони не знають, як комфортно, їх метод приведення вас до ваших почуттів полягає в тому, щоб зупинити жування snot, дізнатися, перш за все, вивести висновки і рухатися далі. На ніч з пляшечкою мартіні і лимонним пирогом, щоб «приїжджати». Всі вони не вміють «приблизитися» - вони досить задоволені їх простою, як дошка, чоловіче життя, в якій направляючі не передбачені заводськими налаштуваннями. Вони не говорять про те, що ви хочете почути, вони не дбають про етикетку розмови, всі ці «придатні звучати грубо, але ...». Тому що вони не бояться цього. Дехто вони навіть хочуть.

Її фотографії в Instagram є крихкі, але ви не!

до Якщо все вийшло, я б вистріляв себе з боредом.
- Я хотів би носити гарну чорну сукню до вашого похорону. І панчохи.
- Може бути я хочу, щоб померти наступного тижня. Немає часу. Я буду.

Такий діалог є більш привабливим, ніж кава розливається на колінах. Цей вічний виклик є «слабкий, не слабкий», як в «Своїти в любові з Me Якщо ви Даре», гаслом якого «Ви в грі?» - це саме питання, що робить цей світ поворотом.

Одна проблема: це добре, щоб бути друзями з розумним хлопцем, пити сильні напої, вирізати життєві драми, іноді займатися текстом і хочуть ідей з нього, але категорично не підходить для будь-якого, що пов'язано з переходом на більш глибокий рівень відносин. Одне з хворобами, сумністю, snot і загальним котом. Тим не менш, дівчата-лесби теж не заточуються під родиною, борщом і драніками.

Але як і гра продовжується, ці два відчувають себе живим.

Ви?

Ольга Примаченко

, Україна