Як принести тепло і ніжність в зв'язки

Молода людина раз попросила мудрого чоловіка, чому ти так щасливий у вашій родині життя? Все, що стосується вас, вони приходять на консультацію. Який секрет?

Молода людина раз попросила мудрого чоловіка:

- Чому ти щасливий у житті сім'ї? Все, що стосується вас, вони приходять на консультацію. Який секрет?

Чоловік посміхався і назвав дружину. Прекрасна і щаслива жінка потрапила в приміщення:

до Так, дарлінг!
- Мед, будь ласка, зробіть тісто тістечка.
- Добре!

Вона вийшла і в двадцять хвилин прийшла сказати, що тісто було готовим.

- Додайте до неї найкраще масло з наших запасів. І всі ті горіхи, які ми залишили для нашого торта на день народження сина.
- Всі права.

Вона прийшла знову десять хвилин, і чоловік сказав,

- Додати в нашу піддвірну глину. А потім запікати його.
- Гара, - сказав дружина.

І половина години пізніше вона мала цей дивний торт в руках.

до Звичайно, ми не будемо їсти! - сказав чоловік. - Дайте її до свиней на вулиці.
- Гара, - сказав дружина.

Гість шокувала. Чи можливо це? Не слово проти неї, все мій чоловік сказав. Навіть коли він запропонував абсурду.

Він вирішив повторити експеримент в домашніх умовах. Він почув дружину. Разом з друзями його дружиною грали дошку.

- Дружина! людина перевернулася до неї.
- Я зайнятий! чоловік викривлений з спальні.
- Дружина!

Через десять хвилин вона показала:

до Що ви хочете?
- Викласти тісто!
- Ти божевільний! Будинок сповнений їжі і я маю щось, щоб зробити!
- Покладіть тісто вниз, я сказав!

Половина години пізніше, дружина сказала, що тісто було готовим.

- Додайте кращі горіхи і все вершкове масло.
- Ти божевільний! У день після весіль моєї сестри, і ці горіхи для пирога!
- Як я кажу!

Дружина кладе тільки частину горіхів в тісто, а потім повернулася до чоловіка.

- Тепер додайте глину до тесту!
- Ви з вашого розуму? Ви передаєте, що багато їжі?
- Додати глину, я кажу! А потім запікати його.

Часом після того, як моя дружина приніс цей торт і кинув його на стіл.

- Тепер я побачу, як ви його з'їсти!
до І я не їсти його - візьміть її до свиней!
- Ви знаєте, що, потім перейдіть і подаємо свині!

Вона засмагла двері і пішла на її приміщення. За кілька днів вона сміхала на чоловіка під час розповіді.

Після того, як гість вирішив повернутися до шавлії:

- Чому? Чому ви досягнете успіху і ваша дружина зробила все, як ви сказали, і шахта почала скандал і все ще сміється на мене?
до Це просто. Я не бораюся, і я її замовив. Я люблю її, і це робить її спокійним. Моя дружина - запорука сімейного благополуччя.
до Що робити зараз, знайти іншу дружину?
до Це найпростіший спосіб, який призведе до найсмачнішого результату. Ви і ваша дружина повинні вчитися по відношенню до одного. І для цього вам потрібно зробити все, щоб зробити її щасливим.
- Я все для неї!
- Чи щаслива вона? По-перше, ви одружені, щоб любити один одного, догляд і насолоджуватися разом. А замість того, міркуйтеся, поділяйте ґрунтовність і обговорюйте один одному.

Людина, що блукнула додому в думці. По дорозі він побачив гарний кущ троянд. Це свого роду троянда він використовувався для отримання своєї руки. Щодня, одна гілочка троянд. У будь-який час року... Коли минулий раз він дав квіти так? Не пам'ятаєш.

Він розірвав гілочку і переніс його додому. Все було гасло вдома. Він не хоче потурбувати дружину і просто покласти квіти на голову.

На перший раз на рік. І красива дружина з блискучими очима. Він захопив її і поцікавив її акуратно, як він зробив багато років тому.

Він припинив робити неімпортні речі, почали приділяти більше часу дружині і спробував зробити її щасливим. Його увагу і турбота, ніжність і любов повернулися до нього багато разів. Свою дружину припинили з дому «звичайно», знову почали варити улюблену страву, вони припинили сніжку і все краще.

Через кілька років молодий чоловік збив на двері.

- Я чую ваші стосунки з дружиною - це модель для інших. Це не те, що я це зробити. Моя дружина мене нагує, витрачає всі гроші, не слухайте. Що секрет? Я читаю так багато книг, але ніхто не допоміг мені.

Власник посміхався і сказав:

- Приїжджайте, шановний гість. Моя дружина - про випікання торта.